Uzun dönem mi göndereceksin canım
Az bi zaman var şubata bol bol vakit geçir sevgilinle en mantıklısı bu.
triplii canım bardakları görmüştüüm güzeller aslında kullanılabilir bence. senin içine sincekmi bakalımm
Selam kızlar sabahtan beri mutfaktayım.
Sevgilimin annesi geldi bugün bize kahve içmeye onun için hazırlık yaptım.
Nişan düğün olayları konuşuldu tabi askerden gelince fazla uzatmadan nişan planladık bakalım hayırlısı
Şimdi de cilt bakımı yapıyorum
canım çok sıkılmıştı ama düzeldim canım insanlar hiçbişey yapayınca kötü bir yakıştırma yapıyolar ben buna gelem o yüzdne çirkinleştim zaten yazıyor farzetki ve sevgili günlük başlığında o yüzden ama olsun ben artık böyleyim beni üzene acımıcam gerçekten ellerim titredi öğlen ya moralim çok bozuldu ama düzeldim
o kadar önemli değil allaha şükür kendi psikolojimi iyide kötüde etmek benim izin verdiğim sürece geçerli öğlen salak gibi izin verdim cevap verdim
sedulu canım ne yazıyorsam o günlüktede farzetki başlığındada kırıldım kendimi düzelttim yapacak bişi yok ben sustukça insanlar üstüme çıkıyolar bende böyleyim küfür etseler sabırlıyım
sedulu acilinden benimde cilt bakımı yapmam lazım masken nedir evdemi hazırlıyorsun alıyormusun yoksa
Keşke zaman dursa diyorum , gücüm ancak saatlerin pilini bitirmeye yetiyor .. (= Hemde çok az bir zaman kaldı . Plan program yaptık bakalım .
Onu sevmek kadar özlemekte çok güzel..
Uzun dönem gidecek ne yazık ki ..
Bebekim hayırlısı olsun çok sevindim ohhh bekar kalmıyor.
Evlenip tekrar bu topice gelmek nasip olsun hepimize.
Anılarımızı yad ederiz
O da olacak canım zaten ben hep burdayım ama inşallah sizde olursunuz yalnız başıma paylaşım yapmak zorunda kalmam.
kızlar 2012 son cuması askerlerimiz 2 hafta sonra bizlerle olacak askerler hey maşallah yedikmi ne bugünü iyi yapan tek sebep güzel sesini duydum aşkımın enerjim yerine geldi beni mutsuz eden ithamlarla karşılaştım bugün bu forumda biraz kırıldım ama topladım kendimi
Kızlar biz ayrıldık artık şafak saymıyorum..
İptal ettim kızlar çay bardaklarımı 165 cc çok büyük olacak daha sonra alırım.
Herkese iyi geceler Dükkan kapanmıştır!!!!!
Dikkat Dikkat Uyarı:
Seher ve Eda Nerelerdesiniz?????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?