347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki aralıkta gitti bugün yemin töreni vardı gidemedim işten dolayı ama yarın yanındayım :) acemi ankara mamak bitti usta birliği çerkezköy / tekirdağ kısa dönem :)

o kadar önemli değil allaha şükür kendi psikolojimi iyide kötüde etmek benim izin verdiğim sürece geçerli öğlen salak gibi izin verdim cevap verdim

sedulu canım ne yazıyorsam o günlüktede farzetki başlığındada kırıldım kendimi düzelttim yapacak bişi yok ben sustukça insanlar üstüme çıkıyolar bende böyleyim küfür etseler sabırlıyım

sedulu acilinden benimde cilt bakımı yapmam lazım masken nedir evdemi hazırlıyorsun alıyormusun yoksa

Uzun dönem mi göndereceksin canım
Az bi zaman var şubata bol bol vakit geçir sevgilinle en mantıklısı bu.

Keşke zaman dursa diyorum , gücüm ancak saatlerin pilini bitirmeye yetiyor .. (= Hemde çok az bir zaman kaldı . Plan program yaptık bakalım .

Onu sevmek kadar özlemekte çok güzel..

Uzun dönem gidecek ne yazık ki ..

triplii canım bardakları görmüştüüm güzeller aslında kullanılabilir bence. senin içine sincekmi bakalımm

Canım güzeller ama çok mu büyük olur dedim sanıyorum ajdanın biraz büyüğü gelecek çay bardaklarım.

Bebekim hayırlısı olsun çok sevindim ohhh bekar kalmıyor.

Ay kim o densiz minik kuşum senin sinirini bozmuş. Bu forumda oluyor herşeye muhalefet olan tipler hiç takma geçenlerde bende birine ağzının payını vermiştim.

Canım anladım sanırım olayları
Sen iyi de olsan kötü de olsan elbet birileri birşey söyleyip can sıkmaya çalışır. Bu durumda insanın kendini bilmesi önemli gerisi boş.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin o yüzden susup geç. Susmak bazı anlarda en büyük erdemdir

Ben hazır aldım canım maskeyi watsonstan mind therapy diye kil maskesi ondan memnunum. 2 yıldır düzenli bi şekilde onu kullanıyorum bir de nivea nın tonik ve peeling i var.

Şimdiden Allah kavuştursun. Çok zor biz kısa dönem beklerken zorluk çekiyoruz. Uzun dönem için bolca sabır versin Allah.

O da olacak canım zaten ben hep burdayım ama inşallah sizde olursunuz yalnız başıma paylaşım yapmak zorunda kalmam.

Alıskanlıgımız oldu burası kı gelseler bıle askerden burda yıne kavgalarımızı mutluluklarımızı attıgımız guzel adımları paylasırız.
Zaten farkındaysanız askerlerden son 1 -2 aydır oyle ahım sahım bahsetmıyoruz

Kim ne yaptı bizim Gizimizeeeee

Kuzucuklarım spora gittim geldim.. hocaya dedim ki bende gelişme varmı pazartesi 2 ay olacak başlayalı... tabi diyor kusura bakma ama geldiğinden kalas gibiydin bi güldümmm valla haklısınız dedim hayatında hep yiyip oturan teee 26 yaşına gelince spora başlarsam böyle olur

Kızlar nasılsınız bakaım ben ıyıyım bugun sevgılımde mesajlastım ıyı geldı sıze bısey sorucamm cogunuz evlenıyosunuz ceyız alıyosunuz oyuzden en deneyımlı olarak sızı goruyorum.Şimdi bızde seneye en gec evlenırız sanırsam:) Ben yavas yavas bıseyler amaya basladım ama gereklı olanları degılde begendıgım ufak tefek seylerı annemın ısrarıya nasılsa gereklıer alınıcak sen begendıklerını al dedı oyuzden alıorum ornegın mudo dan domates seklınde tencere almıstım:) Size sormak ıstedıgım su cogunuz ınternetten alıosunuz ben henuz hıcbı ceyız almadım daha mı uygun fıyatları cam olunca kargoda kırılmıo mu markafonı evım.net vs sıteler baska ıyı bıldıgınız onerebilecegınız var mı yardımcı olursanız cok sevınırım kızlar

İptal ettim kızlar çay bardaklarımı 165 cc çok büyük olacak daha sonra alırım.

Bu çay bardakların boyu tam sorun ya, benim çay bardaklarım büyüktü millet laf etti vay efendim iç iç bitmiyorda vay çay soğuyor diye küçük çay bardaklarını açtım onada laf ettiler. Artık diyorum gidin bardaklarınızı mutfaktan kendiniz seçin samimi olduklarıma

Herkese iyi geceler Dükkan kapanmıştır!!!!!

Dikkat Dikkat Uyarı:

Seher ve Eda Nerelerdesiniz?????????????????

Geldim geldim sınavlar yaklaştı konuları toparladım, buraya gelince geçmişi okuyup mesajlara cevap vereyim derken akşam tekrar yapamıyordum son 1 hafta kaldı. Bugün kendime izin verdim. Annemlere geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…