347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar Rabbim herkesi güle güle kavuştursun. Bende 349.dönem yolu gözlemekteyim nişanlımın usta birliği İzmir Güzelyalı'ya çıktı havacı olarak. Sevdiceği orada askerlik yapan var mı? Netten araştırma yapayım dedim ama hiçbir şeye ulaşamadım:26: Bana bilgi verebilecek kimse var mı?

İzmirliyim .
Abim orada yapmıstı askerlıgını .Hava lısan okulunda.Harıka bir yer.
İzmirin en guzel yerlerinden biri;denize nazır askerlık daha ne olsun

İzmirliyim .
Abim orada yapmıstı askerlıgını .Hava lısan okulunda.Harıka bir yer.
İzmirin en guzel yerlerinden biri;denize nazır askerlık daha ne olsun

Evet denize nazır şansına güzel bir yer çıktı. Fazla zorluk çekmez umarım

Iyı yapmıssın canım.Hosuna gıttıyse markası,fiyatı önemsiz oluyor.Güle gül kullansın.

güle güle kullansın canım chelzy sende almışsındır diye düşünüyorum

Yok aldecm vazgeçtim.Agır saat sevmiyor.Benim çelik kasa quantum'a bile diyordu nasıl takıyosun bu kadar agır saati diye ki unisex bir saat.O geldi aklıma.Zaten yeşil lacoste istiyor o yuzden vazgeçtim almaktan.Dogum gunune kadar koseye 50ser 100er atsam anca alabılıcem zaten nisana lacoste u .Ondan beklemedeyim :)

güle güle kullansın canım chelzy sende almışsındır diye düşünüyorum

Canımın içi sağol. Beğenir inşallah.

Iyı yapmıssın canım.Hosuna gıttıyse markası,fiyatı önemsiz oluyor.Güle gül kullansın.

Evet çok hoşuma gitti canım ama umarım o beğenir. Aslında laciverti vardı onu daha çok beğenmiştim ama herşeyle uyumlu olur diye siyahını tercih ettim.

Bizimki içinde marka çok önemli değildir, şekline şemaline bakar bunu beğeneceğini umuyorum. Ucuza hallettim saat işini de mutluyum.

bizim eve çok yakın canım çok çok güzel bi yer çıkmış deniz manzaralı konum olarakta izmirin güzel yerlerinde askeriyenin içi de çok güzel kuzenim astsubay diye bikaç kez girmiştim içine ferah biyerde yapıcak askerliği:))

manzaralı manzaralı bitirecek inşallah askerliği Teşekkür ederim canım hepimizin askerleği huzurla, sağ salim tamamlasın inşallah

150 cc ymiş bennimki... Biraz büyük olmuş sanki canım 165.. ama ben küçük bardak sevmem sende sevmiyorsun demek ki onu aldın biraz zevk meselesi

Kızlar ben çay bardağı almıştım ya 165 cc çok mu büyük olur çay bardağında?

Sureklı kalkıp cay tazelememek için idea l:) ama ben yarısına gelıncee kadar buz gıbı oluyor ondan çok büyük bardakta içmeyi sevmiyorum.Nescafede de aynı şekilde.Kocaman cuplarda hosuma gıtmıyor.

selam kızlar,dünden beri internetimiz kesikti çok şükür ki az önce geldi.hemen yanınıza geldim ben de
genel bir arızaymış bizi 24 saat netsiz bıraktılar:)
nasılsınız bakalım herkesin keyfi yerinde mi?
çok az kaldı kızlar artık ne giyerim saçımı naparım onları düşünüyorum ne güzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…