150 cc ymiş bennimki... Biraz büyük olmuş sanki canım 165.. ama ben küçük bardak sevmem sende sevmiyorsun demek ki onu aldın biraz zevk meselesi
Sureklı kalkıp cay tazelememek için idea l:) ama ben yarısına gelıncee kadar buz gıbı oluyor ondan çok büyük bardakta içmeyi sevmiyorum.Nescafede de aynı şekilde.Kocaman cuplarda hosuma gıtmıyor.
Vazgeçtim kızlar arıyorum markafoniyi iptal etmesin gelsin göreyim gerekirse iade ederim geri.
Bu kararsızlık beni öldürecek.
Tripliii dun soyleyince aklima geldi kargo getirdiginde kirik gelirse basil bir islem takip edicez? Hic basima gelmedi ama bu defa cok fazla parca geliyor.insallah olmaz da ihtimal olabilir.
neler oldu canım nedir snin canını sıkankızlar 2012 son cuması askerlerimiz 2 hafta sonra bizlerle olacak askerler hey maşallah yedikmi ne bugünü iyi yapan tek sebep güzel sesini duydum aşkımın enerjim yerine geldi beni mutsuz eden ithamlarla karşılaştım bugün bu forumda biraz kırıldım ama topladım kendimi
neler oldu canım nedir snin canını sıkan
kızlar 2012 son cuması askerlerimiz 2 hafta sonra bizlerle olacak askerler hey maşallah yedikmi ne bugünü iyi yapan tek sebep güzel sesini duydum aşkımın enerjim yerine geldi beni mutsuz eden ithamlarla karşılaştım bugün bu forumda biraz kırıldım ama topladım kendimi
canım çok sıkılmıştı ama düzeldim canım insanlar hiçbişey yapayınca kötü bir yakıştırma yapıyolar ben buna gelem o yüzdne çirkinleştim zaten yazıyor farzetki ve sevgili günlük başlığında o yüzden ama olsun ben artık böyleyim beni üzene acımıcam gerçekten ellerim titredi öğlen ya moralim çok bozuldu ama düzeldim
Selam kızlar sabahtan beri mutfaktayım.
Sevgilimin annesi geldi bugün bize kahve içmeye onun için hazırlık yaptım.
Nişan düğün olayları konuşuldu tabi askerden gelince fazla uzatmadan nişan planladık bakalım hayırlısı
Şimdi de cilt bakımı yapıyorum
Aleykumselam hadi bakalım hayırlısı .. Bende asker yolu gözleyeceğim off off.. (=
Sen ne zaman gönderiyorsun
Şubat gidiyor .. Ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?