- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
hu huuu kimseler yokmuuu
ben varıım hoşgeldin canım :)
hoşbuldum canım.
ne var ne yok. nasıl gidiyor
fena sayılmaz ama yemin törenine gidemiyorum, özlemde iyice arttıpek tadım yok
sen nasılsın canım?
olsun canım üzülme. ustaya gitmeden izni olursa görüşürsünüz inşallah
bizdede özlem en zirvede 3 ay oldu görmeyeli
of evet inşallah yainsanın sinirlerini zorluyor böyle bir durum, çok haklısın canım
Ben bu 20'li sayıları hiç sevmedim ya ne az gibi ne çok gibi bunalımlı çok
az önce alışverişten geldim bende herkese parfüm aldık yılbaşında babacımla birlikte , yardımcı öğretmenime de çok güzel bi set aldım body shoptan çileklii
evine hoşgeldin canımmmmBizde sevgilimle nefret ettik 20 lerden.hatta face e yazmis yavrum aralik ne inatci ciktin diye.dogru yazmis.aralikta 6h.sonu var ondan oldu birazda sukur bitiyor.
Evimdeyim kizlar.sabahtan beri cok cektim midemden ama sonunda evimdeyim.3guncukte olsa.bunada sukur
Ohh ohh mis kokulu yeni yıllar
İş yerinde bir yönetici var yanımdan geçiyor parfümü çok güzel kokuyor ama soramıyorum sinir oluyorum. Benim parfüme alerjim var kendim kullanmıyorum. Eşim parfüm kullanmayı seviyor ama o kendine sıkınca benim başıma ağrı yapıyor. O kokuyu beğendiğim için almak istiyorum ama sorulmuyor ki .
kızlar iyi akşamlar 20 çok uğursuz geldi aralık sonu uğrsuz acı keder verdi çevreme sizi mutsuz etmek istemiyorum bişeyler yemem lazım hümeyra ben son 3 gündür çok zayıfladım istemeden kilo verdim sağlıksız gidiyorum sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?