347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

[video=youtube;lk0FNwzcPi4]http://www.youtube.com/watch?v=lk0FNwzcPi4[/video]

Askerlerimiz de bize gelsinnnnnnnnnnn

az önce alışverişten geldim bende herkese parfüm aldık yılbaşında babacımla birlikte , yardımcı öğretmenime de çok güzel bi set aldım body shoptan çileklii

Ben bu 20'li sayıları hiç sevmedim ya ne az gibi ne çok gibi bunalımlı çok

Bizde sevgilimle nefret ettik 20 lerden.hatta face e yazmis yavrum aralik ne inatci ciktin diye.dogru yazmis.aralikta 6h.sonu var ondan oldu birazda sukur bitiyor.

Evimdeyim kizlar.sabahtan beri cok cektim midemden ama sonunda evimdeyim.3guncukte olsa.bunada sukur

az önce alışverişten geldim bende herkese parfüm aldık yılbaşında babacımla birlikte , yardımcı öğretmenime de çok güzel bi set aldım body shoptan çileklii

Ohh ohh mis kokulu yeni yıllar

İş yerinde bir yönetici var yanımdan geçiyor parfümü çok güzel kokuyor ama soramıyorum sinir oluyorum. Benim parfüme alerjim var kendim kullanmıyorum. Eşim parfüm kullanmayı seviyor ama o kendine sıkınca benim başıma ağrı yapıyor. O kokuyu beğendiğim için almak istiyorum ama sorulmuyor ki .

evine hoşgeldin canımmmm

canım sor nolucak ya bende kendime yeni bi parfüm almaya diye gittim ama yine aynı parfümümü aldım geldim orda ilgilenen bayan da siz bu parfümü kullanıyosanız başka hiçbi parfümü beğenmezsiniz dedi

kızlar iyi akşamlar 20 çok uğursuz geldi aralık sonu uğrsuz acı keder verdi çevreme sizi mutsuz etmek istemiyorum bişeyler yemem lazım hümeyra ben son 3 gündür çok zayıfladım istemeden kilo verdim sağlıksız gidiyorum sanırsam

Eşimden ayrı geçireceğim 3. yılbaşı, hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder diye artık inanmaya başladım ben buna. 2 sene yılbaşında gece vardiyasındaydı bu yılda askerde :26:

Canımmm sakınnn biz kilo vermek istiyoruz ama öyle pat diye gidenler çok kötüdür dikkat et kendine lütfennnn Allah korusun düşer bayılırsın bi yerde

perşembe rahatsızdım zaten bişi yiyemedm dün ise kendimi hırpaladım hırpalattım yiyemiyorum bişey ben çok hızlı kilo veriyorum çok kötü hastahanelik olmak istemiyorum ağzıma lokma attığımda midem bulandı bugün napacağmı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…