347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Doktora git canım böyle olmazzz

Eşimden ayrı geçireceğim 3. yılbaşı, hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder diye artık inanmaya başladım ben buna. 2 sene yılbaşında gece vardiyasındaydı bu yılda askerde :26:

oy canım benim bundan sonraki her yılbaşınız beraber geçer inşallah bu son olur

hümeyra meyvede olsa bişiler yiyim ben iyisimi ne güzel sağlıklı besleniyordum yalan oldu şafak 18 diyordum 17 olmuş bile ilk kez bu saat ben burdayım uyku tutmuyor

herkese iyi geceler kızlarrr öpüyorum hepinizi
giz cim sende bişeyler yemeye çalış bak azıcık keldı gelmelerine dimdik ayakta durmamız lazım süslenip püslenmemiz lazım bu 2 hafta üzme kendini hiç

doğru diyorsun canım şu son 2 hafta ve bizim kendimize iyi bakıp dimdik ayakta durmamız lazım asker selamıyla karşılıcam onu ben yemin töreninde de öyle durmuştum ona

iyi geceler canım

Gunaydin kizlar.
Moralim bozuk.sabah 5e geliyodu.o saate kadar tartistik.
su anda bebegimin yanina gidiyorum mutlu olmam lazimken aklim onda.
Yanlis anliyor beni.Anlatsamda derdimi anlamiyor belki ben snlatamiyorum bilmiyorum.
sevmiyorum tartismayi hic sevmiyorum.buluyo bizi ama.
mutlu degilim hic su anda gidiyorum diye

Kizlar su anda manisa-kirkagactan geciyoruz.carsiya cikmis askerler.herkes telefon kulubelerinde lokantalarda bi gorseniz.kucuck ilce zaten daha da belli oluyo adim basi asker.

canım askerdeyken hangi konuyu buluyosunuz da tartışıyosunuz?
biz telefonda konuşcak hiçbişey bulamıyoruz nasılsın? nöbetin kaçta? ne yedin bugün? başka da hiçbişey yok.
siz birbirinizden o kadar uzakta tartışcak şeyi nerden buluyosunuz da üzülüyosun sen böyle

ŞAFAK:17 ÇANAKKALEEEEEEEEEEEE

[video=youtube;ZcE2BBLw1Nw]http://www.youtube.com/watch?v=ZcE2BBLw1Nw[/video]

aşkım bekle 16 gün sonra Çanakkale'deyim, yanındayımm

günaydın kızlar herkes güzel bir gün geçirsin benim canım çarşıda huzurluyum, chelzy ailen seni üzgün durgun görmesin gül canım bir şekilde boşver ki daha mutlu olasın eminim tartıştıklarınız sudan sebeplerdir askerin daha önce böyle değilde şimdi seni kırıp üzüyorsa askerlik psikolojisi demekten başka çare yok

sen yiğenine kavuşuyorsun onlar seni gördüklerinde üzgün olduğunu hissdederlerse sevgiline yorucaklar bence yalandanda olsa bir tebesümle git ama eminim yiğenini görünce bu halinden eser kalmıcak kahkalarla oynucaksın bu hep böyle olmuştur

üniversitede kavga edip otobüse binmiştik konuyşmuyorduk minik bir bebekle annesi geldi o yer verdi bebek benim kucağmda oynadık durduk :))))))) küçük bir bebek küçük çocuklar yumuşatma sebebi insanlar mutsuzken bile onlar sayesinde gülebiliyorlar

o yüzden sende şimdi böylesin aileini görünce herşey değişecek

Mercicim rahat batmasi oluyor bizde.telefon her an elinin altinda.nobette bile tuttugu yrrde kamera var.komutan izlemis gelmis bakmis telefonu gormus gitmis.kaldigimiz yerden devam ettik hatta kavgaya.niye meaaj atmadin neden soyle oldu niye boyle dedin.kil tuy kavgasi.telefon olmadigi zaman bir defa bile atismadik.kucuk triplerden cikiyor kavga.ben iyi degilim okulda ev ark.problem var.sevdigime sariyorum sanirim.ondada su anda tahammul sifir.kavga cikiyor bu sira devamli...

Gizcim 5 dk ya kavusuyoeum dedigin gibi unutucam herseyi .aileme biseyi belli etmiyorum zaten.bilseler 2 aydir yuzumu gormuyolar.

kuzlar askerler bindi dedim ya ettikleri muhabbeti dinledim opbuse bindi 30 tane falan.simdi daha iyi anliyorum psikolojisini sevdiimin
Simdi ogluma kavusayim anlatirim.opuyorum hepnizi sagolunn

Kızlar bende dün buraya yazdığım sırada mide ağrım tuttu, yazarken dolaptan aldığım prenses tatlısını yiyordum, soğuk olduğu için midemi üşüttüm çıktım hemen önce tuvalete taşındım sonra yatağa yatış o yatış 15.5 saat uyudum. Sabah 09:20 kalktım. Şimdi iyiyim çok şükür bizimkide çok merak etmiş beni.

Bugün sabah benden telefonunu aldı thy'nı aramışlar arkadaşlarıyla komutanınızla görüşün demiş thy.

Ben dün opsiyon aldım zaten salıya kadar tutuyorum biletini, salı keserim artık. Komutanını mı beklicem.

Kbele gelin home evim.nette giriyor canım bana da annem oradan pike takımı aldı pembe kurdeleli çok hoş bir şey. Fiyatları yüksek ama gerçekten çok kaliteli ürünleri.

geçmiş olsun canım bugün dinlen bari iyice.
bakalım komutanları halledebilicek mi uçak biletlerini yoksa ilgisiz mi kalcaklar acaba?

geçmiş olsun canım bugün dinlen bari iyice.
bakalım komutanları halledebilicek mi uçak biletlerini yoksa ilgisiz mi kalcaklar acaba?

Canım komutan demiş ki çok talep olabilirmiş bu konuda o zamanda uçak o kadar askerin talebini karşılamayabilirmiş sıraya koyarmış komutan kimi 17'sinde dönermiş kimi 18'inde kimi 19'unda öyle dedi bizimkisi ama saçmalık. Ben salı günü keseceğim bizimkinin biletini. Yerler doldukça fiyat artıyor oralarda 18'ini 19'unu beklemesin.

günaydın yarenlerr

nasılsınız ? benden iyilik , dün akşam sinemaya gittik, sonrada arkadaşlarda kaldım , öyle böyle zaman geçirmeye çalışıyorumm
ama şafak baya baya sıkıştırıyo ,sanki daha çook zaman varmış gibi hissediyorum , hayırlısıyla bi biteydi.....

Chelzycim sıkmayasın canını , sona doğru yaklaştığımızdan artık herşeyden kıl,tüy,nem kapmaya başladıkk

Mervenin dediği gibi bizde konuşacak bişey bulamıyoruz , naptın ? nasılsın ? ne yedin ? ne içtin ? falan filann ...

ama sanırım telefon her an elinin altında olduğu için böyle oluyordur , ankesörde muhabbet kısa olduğu için sıkıntıda çıkmıyo zannımca :26::26::26:

canım benim geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…