perşembe rahatsızdım zaten bişi yiyemedm dün ise kendimi hırpaladım hırpalattım yiyemiyorum bişey ben çok hızlı kilo veriyorum çok kötü hastahanelik olmak istemiyorum ağzıma lokma attığımda midem bulandı bugün napacağmı şaşırdım
Eşimden ayrı geçireceğim 3. yılbaşı, hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder diye artık inanmaya başladım ben buna. 2 sene yılbaşında gece vardiyasındaydı bu yılda askerde :26:
hümeyra meyvede olsa bişiler yiyim ben iyisimi ne güzel sağlıklı besleniyordum yalan oldu şafak 18 diyordum 17 olmuş bile ilk kez bu saat ben burdayım uyku tutmuyor
Gunaydin kizlar.
Moralim bozuk.sabah 5e geliyodu.o saate kadar tartistik.
su anda bebegimin yanina gidiyorum mutlu olmam lazimken aklim onda.
Yanlis anliyor beni.Anlatsamda derdimi anlamiyor belki ben snlatamiyorum bilmiyorum.
sevmiyorum tartismayi hic sevmiyorum.buluyo bizi ama.
mutlu degilim hic su anda gidiyorum diye
Kızlar bende dün buraya yazdığım sırada mide ağrım tuttu, yazarken dolaptan aldığım prenses tatlısını yiyordum, soğuk olduğu için midemi üşüttüm çıktım hemen önce tuvalete taşındım sonra yatağa yatış o yatış 15.5 saat uyudum. Sabah 09:20 kalktım. Şimdi iyiyim çok şükür bizimkide çok merak etmiş beni.
Bugün sabah benden telefonunu aldı thy'nı aramışlar arkadaşlarıyla komutanınızla görüşün demiş thy.
Ben dün opsiyon aldım zaten salıya kadar tutuyorum biletini, salı keserim artık. Komutanını mı beklicem.
geçmiş olsun canım bugün dinlen bari iyice.
bakalım komutanları halledebilicek mi uçak biletlerini yoksa ilgisiz mi kalcaklar acaba?
Gunaydin kizlar.
Moralim bozuk.sabah 5e geliyodu.o saate kadar tartistik.
su anda bebegimin yanina gidiyorum mutlu olmam lazimken aklim onda.
Yanlis anliyor beni.Anlatsamda derdimi anlamiyor belki ben snlatamiyorum bilmiyorum.
sevmiyorum tartismayi hic sevmiyorum.buluyo bizi ama.
mutlu degilim hic su anda gidiyorum diye
canım askerdeyken hangi konuyu buluyosunuz da tartışıyosunuz?
biz telefonda konuşcak hiçbişey bulamıyoruz nasılsın? nöbetin kaçta? ne yedin bugün? başka da hiçbişey yok.
siz birbirinizden o kadar uzakta tartışcak şeyi nerden buluyosunuz da üzülüyosun sen böyle
Kızlar bende dün buraya yazdığım sırada mide ağrım tuttu, yazarken dolaptan aldığım prenses tatlısını yiyordum, soğuk olduğu için midemi üşüttüm çıktım hemen önce tuvalete taşındım sonra yatağa yatış o yatış 15.5 saat uyudum. Sabah 09:20 kalktım. Şimdi iyiyim çok şükür bizimkide çok merak etmiş beni.
Bugün sabah benden telefonunu aldı thy'nı aramışlar arkadaşlarıyla komutanınızla görüşün demiş thy.
Ben dün opsiyon aldım zaten salıya kadar tutuyorum biletini, salı keserim artık. Komutanını mı beklicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?