347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

veee kalan son % 10 , ŞAFAK : 18 - ÇANKIRI

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"]Geçen Zaman (%90)
140 gün, 13 saat, 28 dakika, 16 saniye
Kalan Zaman
18 gün, 11 saat, 31 dakika, 44 saniye
Özetle, son 1,596,704 saniye...
(Çankırı)

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam kızlar keyifler nasıl
Bugün sevgilimin ailesini ziyarete gideceğim.
Kahvelerimizi yapıp karşılıklı sohbet ederiz.
Aralık ayı geçmek bilmedi resmen bir an önce 1 Ocak olsun da döneceğini anlayayım.

evet yaa bitsin şu Aralık , ppfffff

Ocak olunca artık geride bırakacağımız bi ay olmicak

Ben buralardayım şekeriim

yazılı hazırlamakla cebelleşiyomm Chelzy naptın zümrem ? ne zamam yapıyon son yazılıları ??ben bu hafta yapıp bitiriyom , kocişim gelene kadar herşey bitmiş , dinleniyor olurum inşAllahh

Ben geldimmmmm temizlik bittiiiii ohh ohh tertemiz evimize bekleriz

Hoşgeldin Hümeyracım , oohh geçmiş olsun bitirmişin temizliği , bi çaya kahveye gelelim o halde
benim evde gözümün içine içne bakıyo temizlik yapayım diye ama görmezden geliyom keratayıı

Üf bizimkininde huysuzluğu üzerinde bugün kalın kafalı dedi bana bende küstüm konuşmuyorum kırdı kalbimi onu anlamamakla suçladı. Sen bu uslupla konuştuğun sürece yalnız başına konuş dedim bende. Taktı gelince alışveriş yapacakmış bende diyorum ki alışverişini annenle yapın kredi kartı artık yemeydi içmeydi, kılıktı kıyafetti dolmasın şurda 5 ay kalmış düğüne tutturmuş kıyafet.

Benim eşimde iskendurunda asker usta birliği kocaeli ulaşlıya çıktı inş bıranonce bıter askerligı cok zor sabretmesi daha üç aylık evliyken gönderdım cok özledim eşimi

Benimki de i phone 5 e takmış kafayi alsam mi diyor düğünden sonra alırsan alırsın dedim 2.5 ona vereceğimize neler neler.aliriz o parayla dedim

bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf

Ben yine geldim.
Aile ziyaretini tamamladı.
Birlikte dışarı da çıktık gezmeye iyi oldu.
Bol bol sohbet ettik onlara sevgilimin çekildiği fotoğrafları falan gösterdim mutlu oldular.
Hayırlısıyla artık bi gelse...

Kızlar dedem rahatsizlanmis bu haftaiçi.ıstanbul a geleceğim herhalde :---(

Hümeyracım geçmiş olsun dedene , Allah acil şifa versin
bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf

Mervecim sizin düğün ne zaman canım ? araba istiyorsan düğünden önce al mutlaka çünkü düğünden sonra zorlanırsın , ben mesleğimin 1. yılını doldurduğumda kredi çektim arabamı aldım , 3 yıl gezdim tozdum arabamla , eşimle nikah yaptık o yanıma atandı , değiştirdik daha iyisini aldık , 1.5 yıl bindikten sonra askerlikten önce onu geri sattık , ben yine kendime eski arabamdan aldım , ben sedan arabayı sevmiyorum o yüzden hatchback tercihimdirr

eğer aklında kalacaksa al kuşumm , inan herşeye değiyor onun koltuğuna oturuncaa

az kaldı Sedulum ,az kaldı canımm , sıkacaz dişimizi , 18 tane yatcaz kakcaz , sevgililerimiz geleceeeekkkk

valla hiç bilmiyorum canım ya ne zaman evlenebilcez onu da bilmiyorum nişanlımın yeni işine bağlı herşey. ama sanki araba da beni bekliyo galeride bostancıda hemde, her önünden geçişimde ona bakıyorum ama az bi para da değil ya 40bin olur en son dedi adam napsam bilemedim böyle bi yükün altına soksam mı kendimi

canım benim arabanı al ama açık konuşmak gerekirse 40in hakkaten ilk araban için çook fazla olur , onun yerine daha düşük fiyatlı 20-25bin civarında bişey düşünebilirsin , mesela benim şuan bindiğim araba 15bin değerinde , her işimi görüyor çook şükür , haa bana sorarsan gözümde mercedes ile bile değişmem keratayıı

tatlım varsa birikmişin al derim. bizde annemle düğün parası biriktiriyoduk araba araba die ağlıyodum bi ara annem düğünden sonra diyodu. amannn onu mu beklicem gene birikir dedim. geçen sene ocakta aldım birazda nişanlım yardım etti sağolsun almışken daha iyisi olsun diye. şimdi düğün için para gene birikiyo şükür

öyle bir düşüncen varsa al derim. düğünden sonraya kalırsa borçtu harçtı derken daha uzar alman. içinde kalacağına bin gez dolaş. alınmış alınmıştır diyorum ben her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…