Selam kızlar keyifler nasıl
Bugün sevgilimin ailesini ziyarete gideceğim.
Kahvelerimizi yapıp karşılıklı sohbet ederiz.
Aralık ayı geçmek bilmedi resmen bir an önce 1 Ocak olsun da döneceğini anlayayım.
evet yaa bitsin şu Aralık , ppfffff
Ocak olunca artık geride bırakacağımız bi ay olmicak
Bitti canı bıttı bu gece 12:00 bıtmıs olucak aralık ama ben ocak nasıl gecıcek onu merak edıyorum gecmıcekmıs gıbı gelıo y
Ben geldimmmmm temizlik bittiiiii ohh ohh tertemiz evimize bekleriz
Benimki de i phone 5 e takmış kafayi alsam mi diyor düğünden sonra alırsan alırsın dedim 2.5 ona vereceğimize neler neler.aliriz o parayla dedimÜf bizimkininde huysuzluğu üzerinde bugün kalın kafalı dedi bana bende küstüm konuşmuyorum kırdı kalbimi onu anlamamakla suçladı. Sen bu uslupla konuştuğun sürece yalnız başına konuş dedim bende.Taktı gelince alışveriş yapacakmış bende diyorum ki alışverişini annenle yapın kredi kartı artık yemeydi içmeydi, kılıktı kıyafetti dolmasın şurda 5 ay kalmış düğüne tutturmuş kıyafet.
Kızlar dedem rahatsizlanmis bu haftaiçi.ıstanbul a geleceğim herhalde :-- -(
bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf
Ben yine geldim.
Aile ziyaretini tamamladı.
Birlikte dışarı da çıktık gezmeye iyi oldu.
Bol bol sohbet ettik onlara sevgilimin çekildiği fotoğrafları falan gösterdim mutlu oldular.
Hayırlısıyla artık bi gelse...
Hümeyracım geçmiş olsun dedene , Allah acil şifa versin
Mervecim sizin düğün ne zaman canım ? araba istiyorsan düğünden önce al mutlaka çünkü düğünden sonra zorlanırsın , ben mesleğimin 1. yılını doldurduğumda kredi çektim arabamı aldım , 3 yıl gezdim tozdum arabamla , eşimle nikah yaptık o yanıma atandı , değiştirdik daha iyisini aldık , 1.5 yıl bindikten sonra askerlikten önce onu geri sattık , ben yine kendime eski arabamdan aldım , ben sedan arabayı sevmiyorum o yüzden hatchback tercihimdirr
eğer aklında kalacaksa al kuşumm , inan herşeye değiyor onun koltuğuna oturuncaa
valla hiç bilmiyorum canım ya ne zaman evlenebilcez onu da bilmiyorum nişanlımın yeni işine bağlı herşey. ama sanki araba da beni bekliyo galeride bostancıda hemde, her önünden geçişimde ona bakıyorum ama az bi para da değil ya 40bin olur en son dedi adam napsam bilemedim böyle bi yükün altına soksam mı kendimi
bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?