Günaydın kızlar
Tripliii benimki de yüksek ihtimal 18 inde çıkıyor. Kağıtları yok daha ortada.
3 gün 3 gece depük gecesi bizi bekler
bu denizcilerin kağıtlarında sorun var heralde ya ben dedim herkesinki gelmiş sizinki niye gelmedi. yok gelmedi nerden biliyim diyo inşallah son dk bi süpriz olur da 17sinde çıkarlar
Şimdi kimler 16'sında kimler 17'sinde kavuşuyor söyleyinde liste yapayım ilk sayfaya kızlar.
Merci kuşum ben topuklu düşünüyorum. Elbise siyah çorap bilekte olan bot tarzı ayakkabılar varya onlardan giyeceğim üzerime siyah kaban ve siyah çanta alacağım. Eğer siyah kalem etek giyersem üzerine şifon gömlek ya da şifon bluz giyeceğim zaten işe gelirken bu tarz giyiniyorum, spor giyinemem iş çıkışı onu almaya gideceğim çünkü.
ben 21inde kavuşuyorum
günaydın kızlarrrr ben de 18 inde kavuşuyorum çok büyük ihtimal ama hala daha kağıtlar gelmemiş 17si de olabilir dedi dün akşam benimki. ama bana farketmez ben 17sinden itibaren çanakkaledeyim o istediği zaman çıksın gelsin
ayy bu muhabbetleri yaptığımıza inanamıyorum hala içim kıpır kıpır yarın gidip hindistan cevizlerimi alıyım bende bahariye mağazasındanbide kıyafet alıyım tabikisiiii
ne giycez biz şimdi yaaaa ya bişey bulamazsam
gördüm canım.çok.mutluyum.masallah diyelim.deKızlar ben yokken burda olan kızlarada hatırlatırsanız yazsınlar ben zaten geriye dönük okuduğum için yazılanlardan haberim oluyor. Ona göre herkesi eklemeye çalışacağım.
İlk sayfayı açarak depük listesine ulaşabilirsiniz.
Ya çok spor da değil ama akşam yemeğine çıkacak kadar şık da değil arası birşeyler yapalım bencekızlar ben bu konuyu hiç düşünmedim hemen alışverşe gidiyorum öğlen kırmızı çok cici bir elbisem var siyah gömleğimle giysemmi aceba fönletcemde saçımı ama ben onu gayet spor olarak gidip almayı planlıyordum kot altına ugg üstüne salaş bir bluz hafif makyaj ve fönlü saçlarımla ne bileyim büyük bir ihtimalde öyle olurum gibime geliyor en çok o halimi seviyor herhlde benimki :)
ayyyyy yeminine giderken dantelli bnir bluz hediye etmişti bana stradiden almıştı ki geçen yılda önü danteli ve mini kemerli bir bluz almıştı yine stradiden ayyyy hep oradan alıyor eşşek en iyisi geçen yıl alıp hiç üstümde görmediği bluzumu giyiniyim çok güzeldi çünkü çiçekli çiçekli uzun kolllu :))))) ve kahve rengiii
ben yinede bu öğlen stradiye uğrayayım bide ona spor ayakkkbı bakayım
Ya çok spor da değil ama akşam yemeğine çıkacak kadar şık da değil arası birşeyler yapalım bence
Güzel olur canımayyy düşünüyorum ki ne giysem die topuklu ayakkbı giymiyorum boylarımız eşit gibi ispanyol paça üstü dar altı ispanyol pantolon alıp trikoyla bütünleyebilirim yada kanvas krem pantolon kahve bir bluz altına ayakkbı olarak ne olur onu düşünüyorum :)))))))
Güzel olur canımbana da fikir ver aşağıda link.paylaştım linkteki eteğin rengi gibi bi etek aldım üstüne karar veremedim
tripli canım ben ayın 18 de kavuşuyorum ne zaman depüklencem 17 demi depüceksiniz beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?