347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ece canım şu liste de sohbete.hiç gelmeyen insanlar var onları çıkarsana buraya gelen toplam.15 kisidir belki o da yoktur onları.sil de kendimizi gorelim sadece

Selamlar kızlar.
Ne guzel neler giyeceğinizi düşünmeye başlamışsınız.En güzel kıyafetleri giyin öyle karşılayın sevdiğinizi.

Selam yavrukuşlarr

keyifler nasıll ? ben dün azcık kötüydüm , buaralar bi haller oldu bana , sürekli ağlıyorum , eşim arıyo sesini duyduğum anda başlıyor gözümden yaşlar akmaya , acaba diyorum 5 ayda limiti doldurmadımda şimdimi acısı çıkıyorr

az kaldı sabret diyorum kendi kendime ama sanırım şu son 13 beni fena edecekk , neyse hep diyorum sağlıcakla gelsinlerde napayıımm

bugün tencere setim geldi ,aayy çok sevindimm , okuldakilerde düğün ne zaman hayırdır çeyiz düzmeye başlamışsın diyorlarr , ama napayımm öncesinde alamadım bende sonradan alayım dedim

süreye baktımda GEÇEN ZAMAN % 93 olmuş , kaldııııı % 7

DAYANALIM FISTIKLARR , ZAFER BİZİMDİRRR :129::129::129::129:

evet depuk gecesi yapacakmışizz nasıl.olacak anlamadim.ama

benide 18inde depükleyün amma kocam Adanadan buraya geleceği için , 18i sabah çıkıp 19u ikindin falan burda olacakk , yani ne zaman istersenüz o zaman depükleyüünn :118::118:

hee.kıyafetler ağdalar cilt bakımları sanki şimdi evleniyoruz büyük hazırlık var hepimizde masallah

İyi hatırlattın bende lazerden bir randevu alayım haftaya.Yine servet yatırayım :44:

Cheakpeasimm bende bu sıra iyi değilim pek hatta hiç.
Sen ağlama ama emi.Sana dıyorum ama bende muslukları açtım bugun baya bi.
Gül güle kullan hepisini hemide.

Cheakpeasimm bende bu sıra iyi değilim pek hatta hiç.
Sen ağlama ama emi.Sana dıyorum ama bende muslukları açtım bugun baya bi.
Gül güle kullan hepisini hemide.

canım benimm yaa bizimkisi "şafak sıkıştırması" değilde baya baya "şafak çarpması" oldu heralde, aynen benim musluklardada kaçak var habire sızdırıyor bi yerlerden , bilmemki napsam nasıl çıksam bu moddan valla çözemediimm :26::26::26:

dün ben ağlayınca, sabahın köründe aradı sevgilim, nasılsın ? iyimisin ? ne yapacan bugün ? bişeyler yap falan diyo ....

ama sende ağlama olurmu zümremm, bak az kaldı sıkacaz dişimizi , geçecekk bitcek hepsii

2007hucum şuan sohbete katılmayan arkadaşları silemem çünkü başlarda hepsinin yorumları vardı o yüzden ayıp olur kuzum ama depüklenecekler listesinde zaten sadece foruma katılanlar olacak mantıken.

beklenen gün gelsede bende Ali Ağaoğlu gibi " bekledim , sabrettim ,ağladım zırladım ama YAPTIM OLDU " deseemmmm

kızlar depük tarihleriniz hayırlı olsun çok çok sevindim sizin adınıza darısıda benim başıma diyorumm

Zümremmm inşallah geçecek dediğin gibi.
Geçer diyelim geçsin bitsin artık.
Kendimi sınıfıma adadım kafam dağışsın diye.Çıkmıyorum da hiç sınıftan acil durumlar dışında.Duvarları doldurdum iyice :) Kıtaplıgımı yılbası ısıklarıyla süsledim o kadar yani :)

geçecek zümremm geçecekk , şu haftasonunu atlatalım , pazartesi 10 diyecezzz

eheeh eşim diyoki ; ne atlet ne de don , ŞAFAK sadece 10

ohh ne güzel süslemişin kitaplığını falan

bende bugün nöbetçiydim , çocuklara dalasım geldi , hiç tahammülüm kalmadı sanırım :18::18:
:18:

Güldürdün beni yemin ederim :)) şafak sadece 10 hıı :)
Nöbet köylerde okadar zor değil.240 öğrenci zaten ama abim bildiğin komutan gibi dolanır 7-8 saat okulda nöbeti oldugunda manısa merkezde çunkku
Benim nöbet çarşamba.Bende de tahammül sıfır ve moral yerlerde oldugundan bi cocugun topunu patlattım çatıya çıkıp alınca topunu.Yine olsun yine yaparım ama

Son düzenleme:
Canım sizin aranız düzelmedi mi sorun nedir keyfleen amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…