siyah topuklu.çizmem.var aslında onu giyerim diyorum güzel ocanım etek güzel krem ve tozpembede güzel olabilir canım :) altına ayakkbı ne giyiniceksin
Selamlar kızlar.
Ne guzel neler giyeceğinizi düşünmeye başlamışsınız.En güzel kıyafetleri giyin öyle karşılayın sevdiğinizi.
evet depuk gecesi yapacakmışizz nasıl.olacak anlamadim.amaSelam yavrukuşlarr
keyifler nasıll ? ben dün azcık kötüydüm , buaralar bi haller oldu bana , sürekli ağlıyorum , eşim arıyo sesini duyduğum anda başlıyor gözümden yaşlar akmaya , acaba diyorum 5 ayda limiti doldurmadımda şimdimi acısı çıkıyorr
az kaldı sabret diyorum kendi kendime ama sanırım şu son 13 beni fena edecekk , neyse hep diyorum sağlıcakla gelsinlerde napayıımm
bugün tencere setim geldi ,aayy çok sevindimm , okuldakilerde düğün ne zaman hayırdır çeyiz düzmeye başlamışsın diyorlarr , ama napayımm öncesinde alamadım bende sonradan alayım dedim
süreye baktımda GEÇEN ZAMAN % 93 olmuş , kaldııııı % 7
DAYANALIM FISTIKLARR , ZAFER BİZİMDİRRR :129::129::129::129:
Kızlar ben yokken burda olan kızlarada hatırlatırsanız yazsınlar ben zaten geriye dönük okuduğum için yazılanlardan haberim oluyor. Ona göre herkesi eklemeye çalışacağım.
İlk sayfayı açarak depük listesine ulaşabilirsiniz.
hee.kıyafetler ağdalar cilt bakımları sanki şimdi evleniyoruz büyük hazırlık var hepimizde masallah
Selam yavrukuşlarr
keyifler nasıll ? ben dün azcık kötüydüm , buaralar bi haller oldu bana , sürekli ağlıyorum , eşim arıyo sesini duyduğum anda başlıyor gözümden yaşlar akmaya , acaba diyorum 5 ayda limiti doldurmadımda şimdimi acısı çıkıyorr
az kaldı sabret diyorum kendi kendime ama sanırım şu son 13 beni fena edecekk , neyse hep diyorum sağlıcakla gelsinlerde napayıımm
bugün tencere setim geldi ,aayy çok sevindimm , okuldakilerde düğün ne zaman hayırdır çeyiz düzmeye başlamışsın diyorlarr , ama napayımm öncesinde alamadım bende sonradan alayım dedim
süreye baktımda GEÇEN ZAMAN % 93 olmuş , kaldııııı % 7
DAYANALIM FISTIKLARR , ZAFER BİZİMDİRRR :129::129::129::129:
Cheakpeasimm bende bu sıra iyi değilim pek hatta hiç.
Sen ağlama ama emi.Sana dıyorum ama bende muslukları açtım bugun baya bi.
Gül güle kullan hepisini hemide.
kızlar depük tarihleriniz hayırlı olsun çok çok sevindim sizin adınıza darısıda benim başıma diyorumm
canım benimm yaa bizimkisi "şafak sıkıştırması" değilde baya baya "şafak çarpması" oldu heralde, aynen benim musluklardada kaçak var habire sızdırıyor bi yerlerden , bilmemki napsam nasıl çıksam bu moddan valla çözemediimm :26::26::26:
dün ben ağlayınca, sabahın köründe aradı sevgilim, nasılsın ? iyimisin ? ne yapacan bugün ? bişeyler yap falan diyo ....
ama sende ağlama olurmu zümremm, bak az kaldı sıkacaz dişimizi , geçecekk bitcek hepsii
Mügecim gün gelir senide hep beraber depüklerüz baccıımm , sıkmayasın güzel canınıı
Zümremmm inşallah geçecek dediğin gibi.
Geçer diyelim geçsin bitsin artık.
Kendimi sınıfıma adadım kafam dağışsın diye.Çıkmıyorum da hiç sınıftan acil durumlar dışında.Duvarları doldurdum iyice :) Kıtaplıgımı yılbası ısıklarıyla süsledim o kadar yani :)
keşke izin olmasaydı diyor.musunuz şimdi canım
geçecek zümremm geçecekk , şu haftasonunu atlatalım , pazartesi 10 diyecezzz
eheeh eşim diyoki ; ne atlet ne de don , ŞAFAK sadece 10
ohh ne güzel süslemişin kitaplığını falan
bende bugün nöbetçiydim , çocuklara dalasım geldi , hiç tahammülüm kalmadı sanırım :18::18::18:
Canım sizin aranız düzelmedi mi sorun nedir keyfleen amaaaaaGüldürdün beni yemin ederim :)) şafak sadece 10 hıı :)
Nöbet köylerde okadar zor değil.240 öğrenci zaten ama abim bildiğin komutan gibi dolanır 7-8 saat okulda nöbeti oldugunda manısa merkezde çunkku
Benim nöbet çarşamba.Bende de tahammül sıfır ve moral yerlerde oldugundan bi cocugun topunu patlattım çatıya çıkıp alınca topunu.Yine olsun yine yaparım ama
ohh masallah ne güzel.hayır canım demiyoruz çünkü çok çok güzel bir 5 gün geçirdik, aşk tazeledik resmen oyüzden hiç pişman değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?