hahamhahabeklenen gün gelsede bende Ali Ağaoğlu gibi " bekledim , sabrettim ,ağladım zırladım ama YAPTIM OLDU " deseemmmm
Güldürdün beni yemin ederim :)) şafak sadece 10 hıı :)
Nöbet köylerde okadar zor değil.240 öğrenci zaten ama abim bildiğin komutan gibi dolanır 7-8 saat okulda nöbeti oldugunda manısa merkezde çunkku
Benim nöbet çarşamba.Bende de tahammül sıfır ve moral yerlerde oldugundan bi cocugun topunu patlattım çatıya çıkıp alınca topunu.Yine olsun yine yaparım ama
evet şekerim pazartesi hep beraber atlet don diyecezzz
köyde dediğin gibi daha rahat oluyor , ben 2. katta tutuyorum , toplamda 9 sınıf var , birde okulun iki taraftandanda merdiveni olunca , ordan kovalıyom diğer yandan kaçıyolar , diğer tarafı tutuyom bu sefer öteki tarafı birbirine katıyorlar , 4,7,ve 8lerr
ahaha canii tiçıır seniii , top patlatmak haa bak bu iyiymişşş
seninkilerde buaralar hep çatıda geziyorlar heralde
Çok caniyim ben çokk.
Hahaha hiç sorma çatılarda geziniyolar hep yada keçi gibi tırmanıyolar dağa.Okulun yan tarafı dağla bitişik.
Gördüm mü affetmiyorum.Doktorlar neşteerr,makaass derler ya ameliyatta bende hemen ''kalemm'' diyorum getiriyorlar.Sonra fısss :)
Ama napayım şimdi cıkma dıyorum anlamıyorlar.Ordan bir düşseler.Nöbetçiyim anında soruşturma yerim.O bakımdan bu yöntem en uygunu.He Allah korsun bişey olsa da Tek şansım burdan şartları daha kötü bir yere süremezler beni :)))
ayy evet yaa ne saçmalıktır bu , çocuğun başına bişey gelirse bundan nöbetçi öğretmen sorumludur , hayır yani çocuk tuvalette ayağı kayıp düşse yine biz zuçluyuz , analamadım ben arkadaş 1000 parçaya bölünüp her çocuğun peşinden ayrı ayrımı koşalımm :44::44::44:
sorma bugün nöbette kovaladıklarım , sinirlenmişler gidip benim arabaya tükürmüşlerr , manyakmıdırlar nedirler haaa
bende dedim ; evladım bari her yanına tükürüp elinizede bi fırça köpük alaydınız en azından işe yarardı ,tükürükleriniz boşa gitmezdiii
Ben işte ondan liseye çok sıcak bakamıyorum.
Sinirli anımda bebelere bile patlarken liseler her zaman daha sorunlu oluyor.Onlarla nolur tahmın edemiyorum.
Elimde kalırlar.:44:
Bırde ilköğretim cocugu daha saf ve temiz.En paspal halimle gidiyorum okula sanki prensesmişim gibi ogretmenim bugün çook güzelsiinizz amaa çok şıksınız diyorlar.Nasıl gülüyorum:)
Ya da not yazıyorlar akrostişler yazıyorlar ismimle.Çok komık :)
Mesela arabama tukurucek benım o arabayı yalatmaktan beter edebilirim.Yumuşak görünsem de çok sert olabılıyorum ben.Denge yok yani :26:
bebeem bu benim tükürük tayfası liseliler değil ,bildiğin ortaokullarr , liseye daha 2. dönem başlayacam , lisede olsa tükürmezler , hemen bi yanından çizmeye başlarlar bence
yaa ilköğretim çocuğunun ergen bunalımlarından bana böööö geldi , seninkiler köydeymiş bizimkilerden daha iyidir , nelerle uğraşıyom bir bilsen anlatamam yani , manyak la benimkiler psikopata bağladılar bu aralar , dikkat çekmek için gidip rehberlik servisine neler anlatıyorlar , hayal bile edemessiinn....
Şimdi kimler 16'sında kimler 17'sinde kavuşuyor söyleyinde liste yapayım ilk sayfaya kızlar.
elbiseni ve hırkanı bize de gössteerr giizzzkızlar elbisemi aldım geldim kotonda tam tarzıma uygun sadelikte cici bir elbise beğendim ve fildişili hırka buldum bayıldım 80 den 40 tl ye düşmüştü ve kremdi rengi uzun kalın harika oldu çok hoşuma gittti
yves rocherede yarın gidip kremlerimi duş jellerimi alır pazarda saç kesim ve boyatma işlmeni halledersem çoğu işi başarcam ve sanırsam spor ayakkbısını gelince alıcam çünkü hiçbişicik bulamadım
Ya ben sevgilime kitap yaptım. Parfüm aldım
Bir de son gece mektup yazacağım askerliği özetleyen
Cüzdan düşünüyorum yarın bakacağım. Başka ne alabilirim ki :44:
Çok hoş bi kutu aldım hepsini içine koyacağım.
Yarın bir de saçlarımı kestirmek için kuaföre gidicem
Bende parfüm bakıyodum şimdi.Çok hosuma giden var bitane.Arastırıyorum nerede ındırımlı bulurum diye.Bulmam ımkansız sanırım.
Anahtarlık alalım demıstık hatırlarsan.Onu da koyabılırsın.
elbiseni ve hırkanı bize de gössteerr giizzz
akşam gideyim fotolarını çekerim ki :))))))
sedulu bende her ay bir mektup yazdım göndermedim gönderilmemiş mektuplarım var :)kutuya mektup gül yaprakları ve parfümünü koyabilirim masa takvimide yaptırabilirim
saçımı kestircem ve boyatcammmmm :))))))) ama milimlik kestircem hiç anlaşılmıcak
Canımmm ben 16sında kavusuyorum sakın benı debuklemeyi unutmayınnnn
Ben her yazmadım yazamam çünkü elim gitmezdi kağıda kaleme
Şimdi dönüyor ya onun neşesiyle yazacağım içi fazla hüzün barındırmasın ağlamasını istemiyorum
Gül yaprakları evet olabilir bari onu da alayım.
Bende milimlik bi kesim yaptıracağım katlı kullanıyorum katları düzeltir
Sen ne renk yapacaksın saçını
bende gül yapraklarını masadaki çiçeğe bakarak düşündm onun gönderdiklerini hediye edeyim vay be ne duygusal biri yaptı askerlik beni:)))) benim saçlar normalde siyah ama şu anda bakır kızıl kullanıyorum çikolata kahve yapsam süper olur :)
benim şimdi kutu bulmam lazım sanırsam jelibonlarda koyarım içlerine mini mini altın ayıcıklar :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?