347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çikolata kahve ben kullandım ve memnun kaldım
Ama şu ara yine kızıla taktım ve içinde kızıl barındıran bi kahve bakıyorum ya aslında önceden kullandım da adını hatırlamıyorum

ben saçımdaki kızılllığı atamıyorum :))) siyahlıktan nasıl kurtulamadıysam saçlarım parıl parıl kahve olsada bile kızıl parlıyor çoğu zaman :)

ayyy ne güzel heyecanlar yaşıaycaz kavuştuktan sonra kim bilir çok mutlanıyorum bir yandan hüzünleniyorum bir yandan mutlanıyorum

Kızıl kolay kolay çıkmıyor canım.
Bende saçımı kızıl yaptım bi ara üstüne siyah boyadım ama çıkmadı yani
Kızılı seviyorum ama bu ara kahve kızıllara taktım

cimcimeler kaynatmışsınız bir dünya ben çok yoğundum okuyamadım kıyafetler ağdalar cilt bakımları havada uçuşuyor valla ben de henüz hiç bir şeye karar veremedim...ağda kısmına gelince korkayrum da sanırım jilete talim edecem kışın hiç ağdalanasım yok zaten üşüom bide soyunamam 16-17-18 kavuşma tarihleri heyecan dorukta sevgililerden akşamları ayrılınca bol bol burda kaynatırız naptık ne ettik diye...

bu arada patronlar bana 17-18 zinde izin verdiler ee bide hafta sonu tatili eklenince tam tamına 4 gün nefes aldırmıcam askerime sabah 6 aksam 12-1 tepesindeyim

bi kaç ay hiç boyama saçını akabildiği kadar aksın renk görüntü ofsayt oluo ama kurtulman için önce iice boyaların aksın sonra koyu kahveye boya bi kaç defa ozaman minimize oluo ben cok zor döndüm kızıldan:44:

gizemcim bende kızıllarımdan kurtulmaya çalışıyorum. 3-4 seferdir küllü renklere boyatıyorum birde boyamın içine ekstradan kül sıkıyor kuaförüm. baya kapandı çok hafif kaldı. 2 boyamaya gider tamamen inş.

Sıkıntıdan başıma ağrı girdi. Majezik attım bir tane. Kapının önüne çıkıp biraz Kordon havası alayım dedim ama hemen biri laf attı kaçtım içeri.

Huhu deden nasıl oldu canım. Geçmiş olsun tekrardan.

Kızlar 17 Ocak'ta kavuşacaklar bugün şafağı ne sayıyor???

Bizimki Bingöl diyor ben Bitlis diyorum. Onun mantığı şöyle. 16'sı bitmiyor mu bugün ayın 4'ü ne eder 12 gün işte diyor. Kızdım saymicam dedim bende. Cadı dedi bana.

Telefon konuşmalarımızı dinleseniz 1 kadın 1 erkeği aratmıyoruz.

bence 13 canım.. çünkü 13. gün kavuşucaz sonuçta

geçmiş olsun şekerim sıkma canını , canımızı sıktıkça yine bize dönüyor zararıı :26::26:

canım ben 18 ocak için bugün 13 - bitlis dedim , 17si doğan güneş , 18i serbestt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…