Çikolata kahve ben kullandım ve memnun kaldım
Ama şu ara yine kızıla taktım ve içinde kızıl barındıran bi kahve bakıyorum ya aslında önceden kullandım da adını hatırlamıyorum
ben saçımdaki kızılllığı atamıyorum :))) siyahlıktan nasıl kurtulamadıysam saçlarım parıl parıl kahve olsada bile kızıl parlıyor çoğu zaman :)
ayyy ne güzel heyecanlar yaşıaycaz kavuştuktan sonra kim bilir çok mutlanıyorum bir yandan hüzünleniyorum bir yandan mutlanıyorum
ben saçımdaki kızılllığı atamıyorum :))) siyahlıktan nasıl kurtulamadıysam saçlarım parıl parıl kahve olsada bile kızıl parlıyor çoğu zaman :)
ayyy ne güzel heyecanlar yaşıaycaz kavuştuktan sonra kim bilir çok mutlanıyorum bir yandan hüzünleniyorum bir yandan mutlanıyorum
ay bendee hemdee çoookkkkkkkSıkıldım...
Sıkıldım...
Bende hastaneden donuyorum dedemi gördük
Biraz düzeldi canım yemek sormaya başladı hemen... doktor diyor amca böyle yemek devam edersen daha kötü olursun hiç dinlemiyornasıl deden canım
Biraz düzeldi canım yemek sormaya başladı hemen... doktor diyor amca böyle yemek devam edersen daha kötü olursun hiç dinlemiyor
Sıkıntıdan başıma ağrı girdi. Majezik attım bir tane. Kapının önüne çıkıp biraz Kordon havası alayım dedim ama hemen biri laf attı kaçtım içeri.
Huhu deden nasıl oldu canım. Geçmiş olsun tekrardan.
Kızlar 17 Ocak'ta kavuşacaklar bugün şafağı ne sayıyor???
Bizimki Bingöl diyor ben Bitlis diyorum. Onun mantığı şöyle. 16'sı bitmiyor mu bugün ayın 4'ü ne eder 12 gün işte diyor. Kızdım saymicam dedim bende.Cadı dedi bana.
Telefon konuşmalarımızı dinleseniz 1 kadın 1 erkeği aratmıyoruz.
Sıkıntıdan başıma ağrı girdi. Majezik attım bir tane. Kapının önüne çıkıp biraz Kordon havası alayım dedim ama hemen biri laf attı kaçtım içeri.
Huhu deden nasıl oldu canım. Geçmiş olsun tekrardan.
Kızlar 17 Ocak'ta kavuşacaklar bugün şafağı ne sayıyor???
Bizimki Bingöl diyor ben Bitlis diyorum. Onun mantığı şöyle. 16'sı bitmiyor mu bugün ayın 4'ü ne eder 12 gün işte diyor. Kızdım saymicam dedim bende.Cadı dedi bana.
Telefon konuşmalarımızı dinleseniz 1 kadın 1 erkeği aratmıyoruz.
valla ya geçen sene kanser tedavisi gördü hala akıllanmadi... tüm vücudu şişti yaa neyse ki.inmis biraz artık.Allah rahmet eğlesin aynı dedem işte.
Ya ışte benim.için 0= doğan güneş= hür generalKızlar doğan güneş çıkacakları güne denirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?