347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yarın spor salonuna yazılıyorum çok heycanlıyım. zar zor ikna ettim bizim inatçı keçiyi. sanki spor salonundaki bütün erkekler beni dikizlemek için sırada bekliyolar ey allahım :))

yarın spor salonuna yazılıyorum çok heycanlıyım. zar zor ikna ettim bizim inatçı keçiyi. sanki spor salonundaki bütün erkekler beni dikizlemek için sırada bekliyolar ey allahım :))
ben sadece bayanların olduğu spor salonuna gidiyorum canım sordu erkek.olsa asla gidemezdim...spor.yapılan yerde kamera var mi diye de sordu hatta

Beynim patlıyor artık ders çalışmaktan bi mola verdim bakalım

selam kızlarrrr
Fiyonklu Ve Önü Nervürlü Etek 5023 - Bordo - Ghisa eteğin rengi bunun gibi mankenin yaptığı gibi.krem mi giyeyim yoksa toz.pembe falan nasıl olur acaba yardım edin kızlar
en güzel krem olur bu etekle toz pembe hoş durmaz bence.
ay chelzy nasıl olduğunu hayal ettim de kendi kendime gülmeye başladım cani tiçırrr

ee kıyafet konuşmamız bu kadar mı yani ben yeni bişeyler alıyım diyorum ama ne alsam karar veremedim bi türlü çanakkaleye gideceğim için elbise falan olmaz donarım oralarda, bide otobüste rahat edemem. ben yine spor takılıcam galiba. velilerim bana yılbaşı hediyesi kotondan anorak bi yelek almışlar haki yeşil yakası kürklü falan onun için kalın bej rengi bi kazak alsam diye düşündüm altına da lacivert ya da siyah bi kot giyerim. çok mu spor olur öyle

Kızlar ne anlatıcam size hala ürperiyorum.
Okuldan bir arkadasım var.Aksamustu konustuk ve buraları pek bilmdiği için bana Trabzona gidelim mi dedi.Kıramadım bende yorgun olmama ragmen tamam dedik.Anlastık.
Bu kızın hisleri çok kuvvetli.Bazen aklından geçen şeyler çok geçmeden oluyor falan.Hatta geçen gün baska bir ögretmen arkadas servisten ınmeden ''düşerse acaba diye geçirmiş içinden.Kadın gözümüzün önünde paldır küldür düştü..gibi...
Bir ıkı saat önce aradı.Actım telefonu.Sesi uykulu geliyor.Hayırdır dedim.Bir rüya gördüm gitmeyelim yarın Trabzona tamam mı dedi.Bende noldu dedim ama bu tarz şeylerden korktugumu bildiği için boşver anlatmayayım ama yarın gitmeyelim dedi.Peki öyle diyosan dedim.Ürperdim ama resmen :26:Evde tekim bide şu anda..

korkma tatlım sesi uykulu geldiğine göre kötü bi rüya görmüştür ondan öyle söylemiştir, bak sende yorgunmuşsun zaten denk gelmiş

Dogru dıyosun Mercicim de ne bıleyım muhtemelen ruyasında kotu bısey gordu ondan dedi.
Isabet oldu dogru cumartesiden beri yerımde durmadım yoruldum baya.Dinlenirim tüm haftasonu.
Bu arada dönüş biletimizi aldık bizde 18ine istanbula.Hayırlısıyla gelsin inşallah artık.
Atatürk Havaalanından bursaya ya da yalovaya en kısa kestirme nasıl gidebiliriz?
Otogara mı gidelim yani otobüsle mi ? Yoksa deniz otobüsüne gidiş kolay olur mu Ataturk havalanından?

canım biz 13 sayıyoruz yarım saat sonra 12 diyeceğiz.

korkma canım ya Allah'tan başkası bilemez.yinede gitmeyin tabi yarın temkinli olun siz.

canım havalimanından HAVALIMANI METRO suna bınıyosunuz bayrampasa otogar duragında ınıyosunuz eger otobusle gıdıceksenız boyle. ama denız otobusunun saatını uydurabılırsenız yalovaya var yenikapıdan. 11.30,15.30, 18.30,19.30 da

17.30 da yenikapıdan bursa ya da varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…