İyi geceler canlar
Tamam tatlım.krem.rengi güzel.bi.bluz alayım.o zaman.selam kızlarrrr
en güzel krem olur bu etekle toz pembe hoş durmaz bence.
ay chelzy nasıl olduğunu hayal ettim de kendi kendime gülmeye başladım cani tiçırrr
ee kıyafet konuşmamız bu kadar mı yani ben yeni bişeyler alıyım diyorum ama ne alsam karar veremedim bi türlü çanakkaleye gideceğim için elbise falan olmaz donarım oralarda, bide otobüste rahat edemem. ben yine spor takılıcam galiba. velilerim bana yılbaşı hediyesi kotondan anorak bi yelek almışlar haki yeşil yakası kürklü falan onun için kalın bej rengi bi kazak alsam diye düşündüm altına da lacivert ya da siyah bi kot giyerim. çok mu spor olur öyle
canım havalimanından HAVALIMANI METRO suna bınıyosunuz bayrampasa otogar duragında ınıyosunuz eger otobusle gıdıceksenız boyle. ama denız otobusunun saatını uydurabılırsenız yalovaya var yenikapıdan. 11.30,15.30, 18.30,19.30 da
17.30 da yenikapıdan bursa ya da varmış
Otobüs saatleri uymuyordu bende bakmıstım ama baska vardır dıye dusunmustum.11:30da ıncegz zaten yetısemeyız ona.
En uygunu metroya bınmek dogru.Bayrampasa otogarında ınıcez hı?
Esenler otogarı farklı mı peki?Bana en yakın otogar esenler dediler.
Hoşgeldin humeyracm iyi gecelerr
aynı yer tatlım ikisi de hem bayrampasa hem esenler dıyolar . zaten metro da duraga gelınce soyluyo otogarda ınecek yolcularımız kapılara yanassın dıye
deniz otobusune uygun saat bulursanız da servısler var ido yenikapı iskelesine. ama muhtemelen en rahatı otobus olur kafanız rahat gıdersınız, denız otobusu kışın iptal falan olur sis olur fırtına olur riske atmaya gerek yok yani.
Ay ne cahilimmaynı yerler hı :))) İstanbulla alakam olmayınca boyle oluyor işte:)
Pekı metroya bınerken tek kullanımlık kart falan mı alıcaz ? İzmirde 3-5 kullanımlık var ama Istanbulda uygulama nasıl bılmıyorum.Onuda bı deyıver de cahıllıgım gıdıversın :)
duvarda asılı makıneler var ona atıyosun parayı o alttan jetonda verıyo paranın ustunu de verıyo canım. tek kullanımlık jetonlar. ya da istanbul kart kullanıcaksınız ama bi metro için almana gerek yok
Heh tamam canım bızdekı gıbıymıs.
Aklımda bulunsun bunlar derım sabaha.
Çokk teşekkür ederim mercicim
Kızlar ne anlatıcam size hala ürperiyorum.
Okuldan bir arkadasım var.Aksamustu konustuk ve buraları pek bilmdiği için bana Trabzona gidelim mi dedi.Kıramadım bende yorgun olmama ragmen tamam dedik.Anlastık.
Bu kızın hisleri çok kuvvetli.Bazen aklından geçen şeyler çok geçmeden oluyor falan.Hatta geçen gün baska bir ögretmen arkadas servisten ınmeden ''düşerse acaba diye geçirmiş içinden.Kadın gözümüzün önünde paldır küldür düştü..gibi...
Bir ıkı saat önce aradı.Actım telefonu.Sesi uykulu geliyor.Hayırdır dedim.Bir rüya gördüm gitmeyelim yarın Trabzona tamam mı dedi.Bende noldu dedim ama bu tarz şeylerden korktugumu bildiği için boşver anlatmayayım ama yarın gitmeyelim dedi.Peki öyle diyosan dedim.Ürperdim ama resmen :26:Evde tekim bide şu anda..
:45
Bende biraz once film.actim seytan tohumu diye yarisina geldim kapattm korktum ilk.kez bide bi actim yormunu okudum kotu ruya gormesem bari resmen kendim kasindim:44:
Gunaydın humeyracım.
Dıyet nasıl gıdıyor ?Ben bugun pasta yapıcam :26:
şu an diyet yapamıyorum spor da.yok doğru düzgün kilo almadan donsem eve iyidir... halam babaannem sürekli.birşeyler getiriyorlar yemem içinakşam yememeye çalısiyorum ışte aynı en.son.63.8 i gördüm.öyle kaldım... canım gelene kadar hedef 62ydi ama 63e.ancak düşerim dönünce 1 hafta da
çok şükür iyilesiyor ama hala dengeye oturamadi belki haftabaşı çıkacak hastaneden... perşembe donecegim evime... Evet yürüyüş yapmayı çok severim zaten ama soğuk olunca gidemiyorum hemen hasta oluyorum yoksa :-(Kılo dırenıyor canım.Olsun boyle gıtsen de ıyı.
Tavsıyem havalar bıraz ısınsın yuruyuse basla.En etkılı yontem.
Deden iyi değil mi ?Istanbuldasın hala?
çok şükür iyilesiyor ama hala dengeye oturamadi belki haftabaşı çıkacak hastaneden... perşembe donecegim evime... Evet yürüyüş yapmayı çok severim zaten ama soğuk olunca gidemiyorum hemen hasta oluyorum yoksa :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?