347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tamam tatlım.krem.rengi güzel.bi.bluz alayım.o zaman.

Otobüs saatleri uymuyordu bende bakmıstım ama baska vardır dıye dusunmustum.11:30da ıncegz zaten yetısemeyız ona.
En uygunu metroya bınmek dogru.Bayrampasa otogarında ınıcez hı?
Esenler otogarı farklı mı peki?Bana en yakın otogar esenler dediler.

Hoşgeldin humeyracm iyi gecelerr

aynı yer tatlım ikisi de hem bayrampasa hem esenler dıyolar . zaten metro da duraga gelınce soyluyo otogarda ınecek yolcularımız kapılara yanassın dıye
deniz otobusune uygun saat bulursanız da servısler var ido yenikapı iskelesine. ama muhtemelen en rahatı otobus olur kafanız rahat gıdersınız, denız otobusu kışın iptal falan olur sis olur fırtına olur riske atmaya gerek yok yani.

Ay ne cahilimm aynı yerler hı :))) İstanbulla alakam olmayınca boyle oluyor işte:)
Pekı metroya bınerken tek kullanımlık kart falan mı alıcaz ? İzmirde 3-5 kullanımlık var ama Istanbulda uygulama nasıl bılmıyorum.Onuda bı deyıver de cahıllıgım gıdıversın :)

duvarda asılı makıneler var ona atıyosun parayı o alttan jetonda verıyo paranın ustunu de verıyo canım. tek kullanımlık jetonlar. ya da istanbul kart kullanıcaksınız ama bi metro için almana gerek yok

duvarda asılı makıneler var ona atıyosun parayı o alttan jetonda verıyo paranın ustunu de verıyo canım. tek kullanımlık jetonlar. ya da istanbul kart kullanıcaksınız ama bi metro için almana gerek yok

Heh tamam canım bızdekı gıbıymıs.
Aklımda bulunsun bunlar derım sabaha.
Çokk teşekkür ederim mercicim

:45
Bende biraz once film.actim seytan tohumu diye yarisina geldim kapattm korktum ilk.kez bide bi actim yormunu okudum kotu ruya gormesem bari resmen kendim kasindim:44:

:45

Bende biraz once film.actim seytan tohumu diye yarisina geldim kapattm korktum ilk.kez bide bi actim yormunu okudum kotu ruya gormesem bari resmen kendim kasindim:44:

ay bu kız milleti bayılıyo kendini korkutmaya bende biri maske takıp böö dese korkuyorum o yüzden hayatta izlemem öyle filmler kutsal damacana da bile çok korkmuştum ben o şeytanlı kızdan yaaaaa :18:

Gunaydın humeyracım.
Dıyet nasıl gıdıyor ?Ben bugun pasta yapıcam :26:

Gunaydın humeyracım.
Dıyet nasıl gıdıyor ?Ben bugun pasta yapıcam :26:

şu an diyet yapamıyorum spor da.yok doğru düzgün kilo almadan donsem eve iyidir... halam babaannem sürekli.birşeyler getiriyorlar yemem için akşam yememeye çalısiyorum ışte aynı en.son.63.8 i gördüm.öyle kaldım... canım gelene kadar hedef 62ydi ama 63e.ancak düşerim dönünce 1 hafta da

Kılo dırenıyor canım.Olsun boyle gıtsen de ıyı.
Tavsıyem havalar bıraz ısınsın yuruyuse basla.En etkılı yontem.
Deden iyi değil mi ?Istanbuldasın hala?

Kılo dırenıyor canım.Olsun boyle gıtsen de ıyı.
Tavsıyem havalar bıraz ısınsın yuruyuse basla.En etkılı yontem.
Deden iyi değil mi ?Istanbuldasın hala?
çok şükür iyilesiyor ama hala dengeye oturamadi belki haftabaşı çıkacak hastaneden... perşembe donecegim evime... Evet yürüyüş yapmayı çok severim zaten ama soğuk olunca gidemiyorum hemen hasta oluyorum yoksa :-(

Allah şifa versın canım.
Aman dıkkat havalar duzelınce yaparsın aynı bende bıraz ısınsın oyle yuruyecegım.Yuruyus kadar ınsanı hem fızıken hem ruhen zınde tutan bışey yok.Ayrıca ne aerobik ne fıtnss yerini tutamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…