347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar yeni askerlerin gitmesi kötü oldu.. artık çok kısa konuşuyoruz telefonda çok sıra oluyormuş..

Günaydın kızlarrr.
Benim diyette yalan oldu hala 65.5 um bugün spora yazılırsam diyetede başlicam pazartesi tekrar. Sporla birlikte kilo verebilmeyi umut ediyorum.

Günaydın fıstıklarımm

nasılsınız ? ben berbat bi durumdayım , dün arkadaşımdaydım daha 7 aylık evliler ama evlendiklerinden öncesinden bu yana hep sorunları var , hani öyle böyle sorunlar değil , aileler bile birbirine girdi , dün çok kötü kavga ettiler bugüne kadar kavgalarına şahit oldum ama dünü anlatamam oğlan evden gitti , konuştum bitti diyor , kız bitti diyor , ben arada kaldım , dün gece ordaydım , şimdi eve geldim eşimle nette görüşeyim diye , sonrasında yine yanına giderim herlade , çookk kötü bi durumdaydım , berbat hale geldimm

gözümü kırpmadım gece boyu , oooff ooofffff ......

Hepimizin diyet yalan oldu demek ki.:26:
Kışın çok zor oluyor bu dıyet ıslerı.
Zaten bi üşüyengillerden oldugun için bide yemezsen mosmor oluyor parmaklarım agzım yuzum
Sporda yapamıyorum burda fırsat yok.Yuruyus anca oda sahıl boyu bu sogukta yaparsam zaturreden giderim kesin.
Salonda da ne kadar ilçenin sap,ayı çalışanları geliyor.
Evde leslie mı yapsam yinee.Walkk wallkk wallkkk

Günaydın kızlar
İlk sınavdan geldim salladım çıktım bakalım olduğu kadar

Chelzy leslie bende indirmiştim ama sıkıntı geliyor evde yahu
Sürekli walk walk walk walk bana göre yürüyüş açık havada yapılmalı evde boğuluyorum ben
İstersen zumba indir forumda vardı konusu ben onu daha çok sevdim.
Dansla birlikte kilo verdiriyor

Ne acı ya.Daha 7 aylık evli olup ailelerin birbirine girecek kadar tartısmaların kavgaların buyumesi.Allahım sen koru yarabbim böyle olaylardan
Biraz sakinleşsin ortalık belki geri dönüş olur.
Sende takma kafanı desemde uzulursun arkadas sonucta.Onların mutsuzlugu ınsanın kndı mutsuzlugu oluyor.
Düzlüğe çıkarlar inşallah.

Günaydın kızlarrr.
Benim diyette yalan oldu hala 65.5 um bugün spora yazılırsam diyetede başlicam pazartesi tekrar. Sporla birlikte kilo verebilmeyi umut ediyorum.

kızlar ağzını tutmadan sadece sporla kilo da değişiklik.olmuyor yağ kasa dönüyor sadece kilo aynı kalıyor

Zumbaya baktım ama ne bıleyım oyle dansa karsı pek yetenegım yoktur ondan ılgımı cekmedı.
Leslıeyle zamanında ıyı ıs cıkarmıstım.Cok faydasını gormustum ama dedıgın gıbı zaten acık havada yuruyusu cok severım onun gıbı etkılı degıldı.

kızlar ağzını tutmadan sadece sporla kilo da değişiklik.olmuyor yağ kasa dönüyor sadece kilo aynı kalıyor

Dogru dıyorsun.
Ayrıca cok uzun sure yapılan sporda aynı sekılde dırekt kasa donusuyor.Yanı yuruyusu de kademelı olarak yapmak lazım.Ilk 1-1.5 ay 40 dk sonrakı 1 ay 45 dk gibi.

aileler neden karışıyor ki. onların cocuklarına hata yaptıklarını anlatmaları gerekirken..

Hümeyra haklısın boğazı tutmadan spor hiçbir işe yaramıyorr daha öncede 2 ay gitmiştim spora ama deli gibi yiyordum 1 gram veremedim aynı kaldım :))
Chelzy bende zumbayı öneririm çok eğlenceli hemde çok kilo verdiriyor. Yada ebru şallıyla pilates yapabilirsinn nette videoları var. ama o sadece sıkılaştırıyor.

ebrunun dvd leri var bende isteyene.gönderirim ankaraya dönünce

aileler neden karışıyor ki. onların cocuklarına hata yaptıklarını anlatmaları gerekirken..

oğlanın ailesi başından beri sıkıntı yapıyordu ama şu var ki gençler aralarındaki sorunlara çözüm bulamadıkları için herşey dahada büyüdü , işin kötü yanı bunların tanışmasına veslie olan biziz , oğlan kaynımla birlikte çalışıyor, arkadaşımı görmüş bunu dile getirmiş , kaynımda benim arkadaşım olduğunu söylemiş , o sebeple tanıştılar , ooff offf

ama bu iş böyle gitmez , ben söyleyim ,çook olaylar olacak maleseff

cocuğun ailesi istemiyormuydu peki kızı.. canım siz vesile olmuşsunuz suç sizin değilki sonuçta..

cocuğun ailesi istemiyormuydu peki kızı.. canım siz vesile olmuşsunuz suç sizin değilki sonuçta..

istmeiyor olayı değildide , ama hep sorunlar vardı hiç çözülmeyen , geçenlerde oğlanın ailesi geldi , kavga gürültü geri gittiler , oğlan 1.5 aydır görüşmüyordu , dün aradılar arkadaşımda ara , konuş , beni savun diyor , oğlanda sadece geçiştirdi ailesini , tamam ağlamayın diye , ama arkadaşımn tepesi attı , bundan sonra eşinin ailesi ile artık hiç bişekilde görüşmesini istemiyor (ki bu doğru bir tutum değil malesef oğlanda parladı , kız olmayacak laflar söyledi oğlanın ailesine , oğlanda karşılıksız kalmadı buna, geriside ..........

sonrada çıktı gitti , bende oradaydımm tüm gece , kapıya gelen komşuları kovaladım , kızı teselli ettim , o ağladı ben ağladım , oğlanla konuştumm o ağladı yine ağladım ,anlayacağın kafa bi milyon oldu benimmm

kızlar ne güzel kavuşuyorsunuz çok özendim size yaa bizim şafak daha 130 nasıl geçirdiniz günleri yaa

üzülme zor oluyor ama bir şekilde geçiyor. ilk başlarda çok zorlandık ama zamanla alıştık.
benim tavsiyem kendini oyalayacak birşeyler bul.
Ben işten eve geldiğimde sürekli yabancı dizileri izliyodum netten. zaten bir çoğu bağımlılık yapıyo hızlı geçiyo zaman o şekilde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…