Günaydın kuzular
Günaydın fıstıklarımm
nasılsınız ? ben berbat bi durumdayım , dün arkadaşımdaydım daha 7 aylık evliler ama evlendiklerinden öncesinden bu yana hep sorunları var , hani öyle böyle sorunlar değil , aileler bile birbirine girdi , dün çok kötü kavga ettiler bugüne kadar kavgalarına şahit oldum ama dünü anlatamamoğlan evden gitti , konuştum bitti diyor , kız bitti diyor , ben arada kaldım , dün gece ordaydım , şimdi eve geldim eşimle nette görüşeyim diye , sonrasında yine yanına giderim herlade , çookk kötü bi durumdaydım , berbat hale geldimm
gözümü kırpmadım gece boyu , oooff ooofffff ......
Günaydın kızlarrr.
Benim diyette yalan oldu hala 65.5 umbugün spora yazılırsam diyetede başlicam pazartesi tekrar. Sporla birlikte kilo verebilmeyi umut ediyorum.
kızlar ağzını tutmadan sadece sporla kilo da değişiklik.olmuyor yağ kasa dönüyor sadece kilo aynı kalıyorAllah şifa versın canım.
Aman dıkkat havalar duzelınce yaparsın aynı bende bıraz ısınsın oyle yuruyecegım.Yuruyus kadar ınsanı hem fızıken hem ruhen zınde tutan bışey yok.Ayrıca ne aerobik ne fıtnss yerini tutamaz.
Günaydın kızlar
İlk sınavdan geldim salladım çıktım bakalım olduğu kadar
Chelzy leslie bende indirmiştim ama sıkıntı geliyor evde yahu
Sürekli walk walk walk walk bana göre yürüyüş açık havada yapılmalı evde boğuluyorum ben
İstersen zumba indir forumda vardı konusu ben onu daha çok sevdim.
Dansla birlikte kilo verdiriyor
kızlar ağzını tutmadan sadece sporla kilo da değişiklik.olmuyor yağ kasa dönüyor sadece kilo aynı kalıyor
Düğüne 4.5 ay kaldı valla O zamana denk vermem.lazım fazlalıklari benimyürüyüşle de desteklersem işlem tamam
Günaydın fıstıklarımm
nasılsınız ? ben berbat bi durumdayım , dün arkadaşımdaydım daha 7 aylık evliler ama evlendiklerinden öncesinden bu yana hep sorunları var , hani öyle böyle sorunlar değil , aileler bile birbirine girdi , dün çok kötü kavga ettiler bugüne kadar kavgalarına şahit oldum ama dünü anlatamamoğlan evden gitti , konuştum bitti diyor , kız bitti diyor , ben arada kaldım , dün gece ordaydım , şimdi eve geldim eşimle nette görüşeyim diye , sonrasında yine yanına giderim herlade , çookk kötü bi durumdaydım , berbat hale geldimm
gözümü kırpmadım gece boyu , oooff ooofffff ......
ebrunun dvd leri var bende isteyene.gönderirim ankaraya dönünceHümeyra haklısın boğazı tutmadan spor hiçbir işe yaramıyorr daha öncede 2 ay gitmiştim spora ama deli gibi yiyordum 1 gram veremedim aynı kaldım :))
Chelzy bende zumbayı öneririm çok eğlenceli hemde çok kilo verdiriyor. Yada ebru şallıyla pilates yapabilirsinn nette videoları var. ama o sadece sıkılaştırıyor.
Ne acı ya.Daha 7 aylık evli olup ailelerin birbirine girecek kadar tartısmaların kavgaların buyumesi.Allahım sen koru yarabbim böyle olaylardan
Biraz sakinleşsin ortalık belki geri dönüş olur.
Sende takma kafanı desemde uzulursun arkadas sonucta.Onların mutsuzlugu ınsanın kndı mutsuzlugu oluyor.
Düzlüğe çıkarlar inşallah.
aileler neden karışıyor ki. onların cocuklarına hata yaptıklarını anlatmaları gerekirken..
oğlanın ailesi başından beri sıkıntı yapıyordu ama şu var ki gençler aralarındaki sorunlara çözüm bulamadıkları için herşey dahada büyüdü , işin kötü yanı bunların tanışmasına veslie olan biziz , oğlan kaynımla birlikte çalışıyor, arkadaşımı görmüş bunu dile getirmiş , kaynımda benim arkadaşım olduğunu söylemiş , o sebeple tanıştılar , ooff offf
ama bu iş böyle gitmez , ben söyleyim ,çook olaylar olacak maleseff
cocuğun ailesi istemiyormuydu peki kızı.. canım siz vesile olmuşsunuz suç sizin değilki sonuçta..
Eki Görüntüle 595563 şükürler olsun bitiyo :)) kızlar sag salim kavuşalım inşallah hepimiz :)
Sizinki de gelecek.inşallah geçmedi vallakızlar ne güzel kavuşuyorsunuz çok özendim size yaa bizim şafak daha 130nasıl geçirdiniz günleri yaa
kızlar ne güzel kavuşuyorsunuz çok özendim size yaa bizim şafak daha 130nasıl geçirdiniz günleri yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?