347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok az kaldı ama bende sabır gitti.. geldiğinde büyük bir kavga edebilirim....

Oyalanmak gerçekten önemli canım yaa ben bide iş bulmadım henüz onunda çok sıkıntısını yaşıyorum herşey kötü yani çok sıkıntılı geçiyor benim için

edicemmmmmmmmmmmmmm :=) çok biriktirdiklerim var içimde hepsini söylücem rahatlıycam ..........
Et canımm ınan ıcımde o kadar seyı bırıktırdım kı aksamları uyuyamıyorum yok 30 gun yok 15 10 dıye dıye zor sabredıyorum ama yuzyuze konusmadan olay kavgaya donusuo oyuzden susuyorum ama nasıl susuyorum gel bana sor konussamda ben onu o benı anlıyamadan kapatmöak zorunda kalıcak tel anlasamıcaz bu sefer orda yalnız canını sıktım dıye kotu olucam haklı olsamda oyuzden dayanalım sende dayan

naber canımmmmmmmm senin keyf nasııııll

aslında çok keyifliyim içim içime sığmıyor çok az kaldı büyük buluşmaya
ama pzt finallerim başlıyor ve ben oturup ders çalışamıyorum,aklımı veremiyorum nolacak:44:
sen niye sıkkınsın canım?

ortada bişey yok aslında canm içi kötü olurya insanın bazen işte tam öyleyiimm sınavlarına bi enerjiyle çalışş canımm az kaldı de vur kendini derseeee

ortada bişey yok aslında canm içi kötü olurya insanın bazen işte tam öyleyiimm sınavlarına bi enerjiyle çalışş canımm az kaldı de vur kendini derseeee

keşke dediğin gibi yapabilsem ama yapamıyorum
mutlu olmaya çalış ya haklısın oluyor bazen öyle,güzel şeyler düşün canım

keşke dediğin gibi yapabilsem ama yapamıyorum
mutlu olmaya çalış ya haklısın oluyor bazen öyle,güzel şeyler düşün canım
ay bi uyuzluk var üstümde ya sizde de oluyo mu kışın bu üşengiçlik ders çalışamaman bundan olabilir mi

ay bi uyuzluk var üstümde ya sizde de oluyo mu kışın bu üşengiçlik ders çalışamaman bundan olabilir mi

olabilir daha çok hani böyle mutluyum sevgilim gelecek planlar yapıyorum falan ya,bunların yanında ders çalışmal sıkıcı bir şey ve tabiki insanın canı istemiyor.
kışın oluyor ya o uyuzluk bazen insanın yerinden kalkası gelmiyor.

hu huu kızlarrrr ben geldim nerde bu millettttt
oh bugün birsürü alışveriş yaptım rahatladımmmmm önce yves rocher den kremlerimi aldım, hindistan cevizi diye gitmiştim ama vanilyaları aldım çıktım
sonra da 2 çift küpe aldım, bi tane gece mavisi kazak aldım, onunla aynı renk de atkıyla bere aldım. ohhh artık istanbul'a kar yağabilir ben hazırım :124:
aşkım da çarşıdaydı bugün ama hazırlık yapmaktan onunla pek ilgilenemedim kendi başına takıldı yavrucağzım

Morelim çok bozuk gözlerim ağlamaktan şişti, deli gibi ders çalıştım sınalarım b.k gibi geçti. Artık gelsin eşim, hiç birşeyi tek başıma göğüslemeye gücüm kalmadı.

Ohh iyi yapmışsın canım, bende sınavdan çıktım o morel bozukluğuyla gittim nemlendiriciyle, sıvı saç kremi aldım.

Sınava girdiğim okulun yanında brezilya fönü yapan bir yer vardı, girdim sordum 200 TL dedi, yıpranmış saçlarda 6 ay, doğal saçlarda 4 ay gider dedi.

Bu konuda tecrübesi olan var mı, ben yaptırdım memnun kaldım diyen yada sakın yaptırma saça zarar veriyor diyen?

Şimdi askerlerimiz gelince onlar yokkenki oluşan psikolojik hasarlar hemen düzelir mi sizce? Ben insanları kırmaya ve en ufak birşeyde kırılmaya başladım. Sürekli duygusal takılıyorum, en ufak şeylere çok kafa takıyorum. Bu durumdan hemen kurtulmak istiyorum çok uzan sürer mi kendimize gelmemiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…