üzülme zor oluyor ama bir şekilde geçiyor. ilk başlarda çok zorlandık ama zamanla alıştık.
benim tavsiyem kendini oyalayacak birşeyler bul.
Ben işten eve geldiğimde sürekli yabancı dizileri izliyodum netten. zaten bir çoğu bağımlılık yapıyo hızlı geçiyo zaman o şekilde :))
üzülme zor oluyor ama bir şekilde geçiyor. ilk başlarda çok zorlandık ama zamanla alıştık.
benim tavsiyem kendini oyalayacak birşeyler bul.
Ben işten eve geldiğimde sürekli yabancı dizileri izliyodum netten. zaten bir çoğu bağımlılık yapıyo hızlı geçiyo zaman o şekilde :))
etmezsini etmezsinizçok az kaldı ama bende sabır gitti.. geldiğinde büyük bir kavga edebilirim....
etmezsini etmezsiniz
Et canımm ınan ıcımde o kadar seyı bırıktırdım kı aksamları uyuyamıyorum yok 30 gun yok 15 10 dıye dıye zor sabredıyorum ama yuzyuze konusmadan olay kavgaya donusuo oyuzden susuyorum ama nasıl susuyorum gel bana sor konussamda ben onu o benı anlıyamadan kapatmöak zorunda kalıcak tel anlasamıcaz bu sefer orda yalnız canını sıktım dıye kotu olucam haklı olsamda oyuzden dayanalım sende dayanedicemmmmmmmmmmmmmm :=) çok biriktirdiklerim var içimde hepsini söylücem rahatlıycam ..........
naber canımmmmmmmm senin keyf nasııııllben geldiiim
naber canımmmmmmmm senin keyf nasııııll
ortada bişey yok aslında canm içi kötü olurya insanın bazen işte tam öyleyiimm sınavlarına bi enerjiyle çalışş canımm az kaldı de vur kendini derseeeeaslında çok keyifliyim içim içime sığmıyor çok az kaldı büyük buluşmaya
ama pzt finallerim başlıyor ve ben oturup ders çalışamıyorum,aklımı veremiyorum nolacak:44:
sen niye sıkkınsın canım?
ortada bişey yok aslında canm içi kötü olurya insanın bazen işte tam öyleyiimm sınavlarına bi enerjiyle çalışş canımm az kaldı de vur kendini derseeee
ay bi uyuzluk var üstümde ya sizde de oluyo mu kışın bu üşengiçlik ders çalışamaman bundan olabilir mikeşke dediğin gibi yapabilsem ama yapamıyorum
mutlu olmaya çalış ya haklısın oluyor bazen öyle,güzel şeyler düşün canım
ay bi uyuzluk var üstümde ya sizde de oluyo mu kışın bu üşengiçlik ders çalışamaman bundan olabilir mi
hu huu kızlarrrr ben geldim nerde bu millettttt
oh bugün birsürü alışveriş yaptım rahatladımmmmm önce yves rocher den kremlerimi aldım, hindistan cevizi diye gitmiştim ama vanilyaları aldım çıktım
sonra da 2 çift küpe aldım, bi tane gece mavisi kazak aldım, onunla aynı renk de atkıyla bere aldım. ohhh artık istanbul'a kar yağabilir ben hazırım :124:
aşkım da çarşıdaydı bugün ama hazırlık yapmaktan onunla pek ilgilenemedim kendi başına takıldı yavrucağzım[/QUOTE
cicilerini iyi günlerde kullan canım. karda geliyormuş istanbula tam zamanında almışsın o zaman :))
Morelim çok bozuk gözlerim ağlamaktan şişti, deli gibi ders çalıştım sınalarım b.k gibi geçti. Artık gelsin eşim, hiç birşeyi tek başıma göğüslemeye gücüm kalmadı.
sağol canım kar bahane alışveriş şahanehu huu kızlarrrr ben geldim nerde bu millettttt
oh bugün birsürü alışveriş yaptım rahatladımmmmm önce yves rocher den kremlerimi aldım, hindistan cevizi diye gitmiştim ama vanilyaları aldım çıktım
sonra da 2 çift küpe aldım, bi tane gece mavisi kazak aldım, onunla aynı renk de atkıyla bere aldım. ohhh artık istanbul'a kar yağabilir ben hazırım :124:
aşkım da çarşıdaydı bugün ama hazırlık yapmaktan onunla pek ilgilenemedim kendi başına takıldı yavrucağzım[/QUOTE
cicilerini iyi günlerde kullan canım. karda geliyormuş istanbula tam zamanında almışsın o zaman :))
Morelim çok bozuk gözlerim ağlamaktan şişti, deli gibi ders çalıştım sınalarım b.k gibi geçti. Artık gelsin eşim, hiç birşeyi tek başıma göğüslemeye gücüm kalmadı.
canım üzme kendini boşver azıcık kaldı gelmelerine eşin gelince herşey yoluna girer
hu huu kızlarrrr ben geldim nerde bu millettttt
aşkım da çarşıdaydı bugün ama hazırlık yapmaktan onunla pek ilgilenemedim kendi başına takıldı yavrucağzım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?