347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben hiç bilmiyorum canım saçlarım zaten pırasa kılıklı olduğu için

hemen kendimize gelir gibi geliyo bana onunla telefonla konuşunca bile 2 saat falan sürüyo mutluluk etkisi, bi de yanımda olsa dünya umurumda olmazzz

brezilya fönü hakkında hiç bilgim yok malesef

benim psikoloji çok fena yerlerde biri bişey diyo musluklar hemen açılıyo hemen ağlıyorum yaa kimseye görnmeden ama etrafa karşı sahte gülücükler dağıtıyorum

Kayınpederimle konuştum şimdi 18 gün sonra herşey düzelecek merak etme diyor. En büyük destekçim kayınpederim Allah başımızdan eksik etmesin.

Kayınpederimle konuştum şimdi 18 gün sonra herşey düzelecek merak etme diyor. En büyük destekçim kayınpederim Allah başımızdan eksik etmesin.

bak en azından sana destek olanlar var canım benim onlarda olmasa nolcaktı. bak kaç gün dayandın 18 gün nedir ki

kızlar iyi akşamlar deli gibi alışveriş yaptım o kadar cici şeler aldım ki ispanyol paça koyu lacivert pantolon 2 tane krem tiriko biri tülllü veee tımberland veeeee berenin intikamda giydiği ceketin aynı ahahahahah almayaydım iyidi çatlardım valllllaaaaa

bide kalpli kutu aldım sedulucum fikri bende böyle yapcam sağol varol iyi oldu kalpli kutuyu sölemen

bizimkilerin oraya gelmişlermi gelmişlermi bilmiyorum ama biz maşalllah çok konşyoruz ama fazla konşncada bazen birbimizi yiyoruz yine ben cadılaşıyorum üzülüyorm sonrada o allahtan iyi ama geldiğinde soracazğım hesaplar var diyo :)))))))))))

perşembeden beri alışveriş yapıyorum komple ayı kapadım paracıklar tükendi :))))))))))))))

geçmişi okuyamadım ama inşalllah herkesler iyidir

Ben geldim ama gidiyorum yine ders çalışmaya devam etmem gerek
Çalışmak dediysem de üstün körü bakıyorum konulara ben ne ders çalışcam onlar bana çalışsın felsefesinde gidersem 10 bile zor alırım

Rica ederim canım canım ne demek
Fikirleşelim mi ortaya yeni yeni şeyler çıksın
Sen hazırla bakalım sürpriz kutunu çocuk gibi sevinirler görünce

kizlar canim cok sikkin sevgilim carsiya cikicam dwdi sabah bekledm.bekledim yok msj atiorm tel kapali hala.haber alamadim.biktim bu askerlikten yemin ediyorum bisey mi oldu bisey mi basina geldi diye offf

kızlar bu hafta ne hazırlıklar yapıyosunuz siz söyleyin de yarın bende planımı ona göre yapıcam saçlarımın kırıklarını mı aldırsam acaba

İyi aksamlar kızlarr.
Nasılsınız?
Butun gun evde pinekledim.Hiç dışarı cıkmadım.Zaten yagmur var soguk bır yandan.

İyi aksamlar kızlarr.
Nasılsınız?
Butun gun evde pinekledim.Hiç dışarı cıkmadım.Zaten yagmur var soguk bır yandan.

iyi akşamlar canım bende gezdim geldim ama şimdi sıkıntı geldi yapcak bişey bulamadım kendime tv de film de yok

sedulucan senin fikrin nekiii? :)
kafanızda neler var, süprüzler yapilcak miii sevdicekleree?

Valla ben her gün elimde şafak kağıdıyla bi fotoğraf çekinip bir de o gün neler yaptığımızı ve onu ne kadar özlediğimi yazan bir kitap hazırlıyorum 10 güncük kaldı sadece sonrada kitabı bastırıcam :) Hatta örnek vermek gerekirse

İşte böyleee ayy çok güzel olacak :)
Yorumlarını alayım bakalım sizce nasıl fikir, neler öneririsiniz daha güzel olması için?

Son düzenleme:
Geçmişi okuyup ben geldim canlarım.
Puknascım 17'sinde, chelzycim 18'inde kavuşuyor demek hemen listeye eklemelerimizi yapalım ona göre depükleyelim sizleri de kızlar.

Bugün sabah paşabahçeden aldığım 13 parça takımlar geldi. O kadar büyük bir koli ki öyle güzel sarmışlar ki annemle kapıdan odama sürükleyerek götürdük ve bir tane mi kırık çıkmaz. Markafoniyi bu kadar güzel sarıp, bu kadar dikkatli özenli gönderdikleri için tebrik ediyorum. İki saat paket açtık, kırığı geçtim bir tane çatlak yok bardaklarda. Birinde cam çay kaşık hediyesi vardı o çıkmadı ama yarın telefon açacağım onunla ilgili. Birde su bardaklarımdan biri resimde gösterilen gelmedi. Şarap kadehlerini de bilememişim enacota söylemişim çok büyük geldi gözüme onları geri göndereceğim. Onun dışında söylediğim herşeyi çok beğendim. 160 cc'lik çay bardaklarını sormuştum, ajdaların biraz küçüğü geldi. Ne küçük ne ajdalar kadar büyük tam ortası çok ideal ortası. Çok beğendim. Hele ki kahve yanı su bardaklarım mikemmel, minyatür boyutta shut bardakları gibi bir dikimlik bayıldım onlara.

kizlar canim cok sikkin sevgilim carsiya cikicam dwdi sabah bekledm.bekledim yok msj atiorm tel kapali hala.haber alamadim.biktim bu askerlikten yemin ediyorum bisey mi oldu bisey mi basina geldi diye offf

canım merak etme bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle yarın arar inşallah anlatır ne olduğunu,sen korkma

hayırlı olsun tatlı güle güle kullanırsın inşallah.
17 sinde çıkıyor inşallah ama benim görmem 18 olabilir bakalım...

canım merak etme bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle yarın arar inşallah anlatır ne olduğunu,sen korkma
Wallahı bıktım gercekten zaten yaklasık 1 haftadır konusamıyoruz belkı bı mesaj bazen oda yok haber alamamak ınanın olduruo ınsanı doguda evet zor ama bu durumda da cok sıkıo ınsanı 10 gun ama bıktım yemın edıyorum yok hıcbısekılde haber alamıyorum bugun tum gun bekledım carsıya cıkıcak dıye gelmedı cıkamadı sanırım dusunebılıo musunuz sınırımı normalde haber verır bılıyorum cunkuoff offf

çok haklısın ama sabret çok az kaldı inşallah gelecek ve hep yanında olacak.büyük ihtimal çıkamamıştır,içerde de arayamıyor demekki.üzülme canım benim yaa bitirdik bak çok şükür.

canım mutlaka çok önemli bi nedeni vardır haber verememesinin , en kısa zamanda arar söyler eminim.

ececim sende güle güle kullan bardaklarını

askkusu çok orjinal bi fikirmiş gerçekten ya benim aklıma hiç gelmedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…