347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askkusuuu mükemmelsinnn :))) bende tek tek seni seviyorum yaptım :))
artı olarak beytepe güzeli belki karşılaşmışızdır senle bamda cityde :))

Kbele bazen bizimkide telefonunu şarja veriyor bende o zamanlar merak ediyorum ama biz sürekli mesajlaşıyoruz bir ben gece uyuyorum, o gündüz uyuyor denk geldiğimiz zamanlardada şuan olduğu gibi sürekli mesajlaşıyoruz. Olmayanlar ne yapıyor aşkım diyorum burda cep telefonu olmayan yokki canım, ankesörler bozuk zaten hiç biri çalışmıyor diyor. Belki telefonu şarja vermiştir seninkide ankesörlerde bozuksa ondan arayamıyordur bildmiyorum ki hemen panik olma ama mutlaka bir sebebi vardır.

Puknascım sağolasın canım benim.

Sevginiz daim olsun. Emeğinize sağlık

merve canım hazırlıkları sormuşsun ben alışveriş faslını bitirdim yarın saçımın kırıklarını aldırıp boyatıcam aşkım gelmedende manikür pedikür kaş bıyık saç baş bir çeki düzen vercem giderken giyeceğim kıyafetleride şekilenndirdim

kalpli kutumada mektuplar ve gül yapraklarıyla gülleri koydummmu tamamdır :)

ece inanmıyorum çok ama çok sevindim cidden markafoni ilk kez böyle bişi yaptı aceba bizemi kastı var istanbulda oturanalrtmı özensiz gönderiliyor dedim cidden ama belkide şikayetlerden düzelmişlerdir kahve bardaklarını almadığıma pişmanım şirkete gelirdi en azından yahu güle güle kullan canım :)))))))))

Askkusu mikemmel olmuş canım çok güzel bir hatıra olacak.

Mervecim teşekkür ediyorum canım.

Çıkış tarihlerini bildirmeyen arkadaşlardan tarih alayım lütfen. Listeye eklemeler yapıyorum sizi de depelüm. :) Hadedream ve askkusu??

Canım Acemilik Hatay Serinyol,
Usta: Hakkari Çukurca
12 Ağustos 2012 giriş
16 Ocak 2013 tezkere inşallah :)

Sizdeki bu harıl harıl çalışmayı görünce hiç birşey yapmadığımın farkına vardım geçen benimki demegoji yapıyor bir mektup yazsaydın bari diye

Sizdeki bu harıl harıl çalışmayı görünce hiç birşey yapmadığımın farkına vardım geçen benimki demegoji yapıyor bir mektup yazsaydın bari diye

ben bikere de olsa yazdım gönderdim ilerde başıma kakmasın bi mektup bile göndermedin diye

Gizem sorma kutuyu paketleri görmelisin kutunun en altına hani şu patlatılan şeyler varya onlardan koymuş onun üzerine bardakların hepsini sarmış o patlayanlarla bir de kutulamış, kutunun altına koyduğu gibi üstüne de o patlayanlardan koymuş. 1 saatimi aldı hepsini açmak. Ben kendi evime gönderirkende onların sardıklarıyla göndereceğim. Çok memnun kaldık biz. Dediğim gibi sadece 1 ürün resimdekinden farklı geldi. Birde şarap bardağımı büyük almışım benim hatam. Hediye olan cam kaşıklar çıkmadı o da onların hatası ama çok şey aldım bu kadar ürüne iyi bile geldi.

Ankesorlu bozuk tatlum bastan beri zaten twl.kullanmcm.buara uzundonemlerle kavga cikti riske grmcem dedi tmm dedm onunda sucu yok bliorn ama sabahtan beri bekliorm bide hasta olucam oyuzdende sinirlym oda ustune

Dönüş 24, o zamana kimse kalmaz ben kendi kendimi depüklerüm

Ayın 17sı yanımda 17sinde çıkcak inşallah
bende kendimi bkıma aldımm, kilo verdim, ama geldgnde amelyatlı olcm goremicem
olsun haftaya perşembe aynı şehrde olucaz :)))

herkes hava değişimi almak için can atar benimki askerlik bittiyor, doktora gitmiş doktor ilk seferde ameliyat demiş. 50 gün sonraya gün veriyormuş, bizimki demiş ben o zamana bitiriyorum askerliği önce gitse şu an dizimin dibinde olabilirdi.

iyi ki dememiş benim askerliği 50 gün uzatın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…