Valla ben her gün elimde şafak kağıdıyla bi fotoğraf çekinip bir de o gün neler yaptığımızı ve onu ne kadar özlediğimi yazan bir kitap hazırlıyorum 10 güncük kaldı sadece sonrada kitabı bastırıcam :) Hatta örnek vermek gerekirse
Eki Görüntüle 596523 Eki Görüntüle 596524 Eki Görüntüle 596525 Eki Görüntüle 596526 Eki Görüntüle 596527
İşte böyleee ayy çok güzel olacak :)
Valla ben her gün elimde şafak kağıdıyla bi fotoğraf çekinip bir de o gün neler yaptığımızı ve onu ne kadar özlediğimi yazan bir kitap hazırlıyorum 10 güncük kaldı sadece sonrada kitabı bastırıcam :) Hatta örnek vermek gerekirse
Eki Görüntüle 596523 Eki Görüntüle 596524 Eki Görüntüle 596525 Eki Görüntüle 596526 Eki Görüntüle 596527
İşte böyleee ayy çok güzel olacak :)
Yorumlarını alayım bakalım sizce nasıl fikir, neler öneririsiniz daha güzel olması için?
Askkusu mikemmel olmuş canım çok güzel bir hatıra olacak.
Mervecim teşekkür ediyorum canım.
Çıkış tarihlerini bildirmeyen arkadaşlardan tarih alayım lütfen. Listeye eklemeler yapıyorum sizi de depelüm. :) Hadedream ve askkusu??
Sizdeki bu harıl harıl çalışmayı görünce hiç birşey yapmadığımın farkına vardımgeçen benimki demegoji yapıyor bir mektup yazsaydın bari diye
Kbele bazen bizimkide telefonunu şarja veriyor bende o zamanlar merak ediyorum ama biz sürekli mesajlaşıyoruz bir ben gece uyuyorum, o gündüz uyuyor denk geldiğimiz zamanlardada şuan olduğu gibi sürekli mesajlaşıyoruz. Olmayanlar ne yapıyor aşkım diyorum burda cep telefonu olmayan yokki canım, ankesörler bozuk zaten hiç biri çalışmıyor diyor. Belki telefonu şarja vermiştir seninkide ankesörlerde bozuksa ondan arayamıyordur bildmiyorum ki hemen panik olma ama mutlaka bir sebebi vardır.
Puknascım sağolasın canım benim.
ben bikere de olsa yazdım gönderdim ilerde başıma kakmasın bi mektup bile göndermedin diye
Askkusu mikemmel olmuş canım çok güzel bir hatıra olacak.
Mervecim teşekkür ediyorum canım.
Çıkış tarihlerini bildirmeyen arkadaşlardan tarih alayım lütfen. Listeye eklemeler yapıyorum sizi de depelüm. :) Hadedream ve askkusu??
Dönüş 24, o zamana kimse kalmaz ben kendi kendimi depüklerüm
yoksam kokulu renkli mektup kağıtlarına mı yazdın
Ayın 17sı yanımda 17sinde çıkcak inşallah
bende kendimi bkıma aldımm, kilo verdim, ama geldgnde amelyatlı olcm goremicem
olsun haftaya perşembe aynı şehrde olucaz :)))
Ayın 17sı yanımda 17sinde çıkcak inşallah
bende kendimi bkıma aldımm, kilo verdim, ama geldgnde amelyatlı olcm goremicem
olsun haftaya perşembe aynı şehrde olucaz :)))
herkes hava değişimi almak için can atar benimki askerlik bittiyor, doktora gitmiş doktor ilk seferde ameliyat demiş. 50 gün sonraya gün veriyormuş, bizimki demiş ben o zamana bitiriyorum askerliğiönce gitse şu an dizimin dibinde olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?