347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok orjinal olmuş , çook beğendimm

iyi ki dememiş benim askerliği 50 gün uzatın diye

Biz askere gitmeden öncede ameliyat olması gerektiğini biliyorduk. dönünce sigortası olmayacağı için ve işe girse hemen raporlu olması sorun olabilir diye orda olsun istiyorduk ama benimki hesaplayamadı, sanıyorduki hemen gün verecekler ameliyat olacak

Askkuşu
Ne guzel bır süprız oyle.Bayıldım vallahı.Ellerine sağlık.

Tripliii
canım evet 18 ine aldık bileti bakalım.Deli gibi kar varmış.Umarım bir sıkıntı çıkmadan bitiririz artık.
Bu arada sevındım saglam gelmesine pasabahcelerin.Sana da gelmiştir sabah mesaj.Dıger parcalar bu sabah yola cıkmıs.Pazartesi elimizde insallah.

keşke ilk zamanlarda zorlasaydın doktora gitmesi için canım ya nolcak şimdi gelince

Burun ameliyati olucam :)) korkuyorum bakalımm
almaya giden varmii benimkinin anne babası almaya gdicek ben gdemiyorummm
uçk biletleri bidavaymış galibaa uçsada himen gelsee adanalardan

keşke ilk zamanlarda zorlasaydın doktora gitmesi için canım ya nolcak şimdi gelince

benimki bişey inat ettimi topu diker, 1 ay denetim vardı kimseye revir izni vermediler o zaman gün verilseydi bugünlerde ameliyat olacaktı. Diyorumki seni benim sigortadan faydalandırıyım olmaz öyle birşey yoktur diyor. Niye olmayacaksa. Babama sordum yapabilirsin diyor ne biliyim askerden gelince bizim aksiyonlar bitmiyo bakalım yaşıyıp görcez.

Diğer parçalar dediğin zeytinlik falan almıştık onlar mı kuzu? Onlar pazartesi elimizde olacakmış evet.

Paşabahçeleri ben onlardan sonra vermiştim gönderim tarihine 5'ile 7'si arası diyordu. 3'ünde mail gelmiş bana kargonuz yola çıktı diye bugün gelince çok şaşırdık. Gönderim tarihinden önce geldi paşabahçelerim.

Bedava olduğunu nerden duydunuz canım? Benimki de yarın bilet alıcak ama orda bedava olmuyormuş dedi % 40 indirimliymiş sadece.

Benim planım vardı süpriz olucaktı ama o güne 1 tane mı uçak olmaz.
Otobüsle gitmek istedim ıstıkamette giden yollar tamamen kar ve sabah 9bucukta ucagı.Yollarda kalırım kesin.
Kısmet olmadı
Şu şartlar böyle olmasaydı on defa gitmiştim de..

inşallah çok rahat geçer ameliyatın canım , ben gidiyorum almaya o kapıdan çıkarken görcem onuuu

Canım geçmişler olsun şimdiden.
Ben havaalanına karşılamaya gideceğim, bugün kayınpederimde geleceğini söyledi. Sarılmada ve öpüşmede sıkıntı yaşayabiliriz. :)
Bu arada uçak biletleri ücretsiz değil, batıdan doğuya usta birliğine geçenlere ücretsiz sadece. Biletini almadıysanız alın biran önce, hepimiz aldık. Sonra sıkıntı yaşamayın.

Bedava olduğunu nerden duydunuz canım? Benimki de yarın bilet alıcak ama orda bedava olmuyormuş dedi % 40 indirimliymiş sadece.

bizde alacaz bekliyoz canım yaa, %40 indirim varsa uçakla gitsin benimkide

çok geçmiş olsun canım inşallah rahat geçer.
ben gidemem malesef,ailesi gider,resmi bir şey olmadı içinde gidemiyorum.kendisi kardeşi gel desede gitmem yani ayıp olur.
evet bedava thy,bizimki önce Hakkari'den Van'a gidecek orda komutanlar ayarlayacakmış biletleri.

kızlar bizde bilet almadık ama yarın alıcak benimki dihyorum ankarayı sevdin herhalde hiç sevmiyorum diyor ama almıyor biletide dövcem he :)

stanki canım geçmiş olsun keşke daha önce olaydıda hep yanında kalaydı

aşkısu çok güzel bir fikirmiş yaptığın maşalllah size :)

ayyy bitiyormu ne az kaldı azzzzzz şükür ki bitcek gitcek şu günler

Ne kadar saçma sadece batıdan doguya gıdecek olana bedava.Nıye dogudan batıya da degıl kı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…