347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar %40 dediğiniz asker indirimi yapıyor bazı hava yolları odur. Benim kestiğim bileti sistem 171 tl'yı ucuz buldu onu bile yapmadı. Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı benimde kendimize faydam yok. Dışardan başkası gelir ona asker indirimi verir benimkine vermedi.

Kızlar ben uyuyorum, yarın 2 sınavım var. İyi haberlerle dönerim inşallah. Öpüldünüz

Doğudan batıya gelenler için tehlike yok ya canım ama her ustalığı doğuya çıkan asker uçakla gidemiyor, otobüsle 2 gün yol gidenlerde var ya yolların durumu malum herkes uçakla güvenle gitsin diye böyle bir uygulama çıkarmışlar işte.

Anladım canım.Bu arada bızımkıler Elazıga helıkopterle gıdeceklermıs.Sag saglım inşallahh.

Bende yatıyorum canlar sevgilimle daha özel ilgileneceğim yataraktan. Telefondan giriyorum iki tarafa da yetişmeye çalışıyorum ama artık çıkıp ona daha fazla vakit ayırmalıyım. Üzgünüm kızlar satış yapmış gibi olacağım biraz. Öptüm hepinizi iyi geceler.

Son düzenleme:
varya bu bilet olayıda yılan hikayesine döndü , bizimki binsin otobüse gitsin adanaya , napayım benim yanıma geleydi alırdım uçak biletini

benimkinin otobüsle gelmesi için önce Elazığ'a gitmesi lazım konvoyla onu istemiyoruz,Van'a gidecekler orayada karayoluyla gideceklermiş malesef,umarım yollar tıkanmazda şafak eksiye düşmez.

hayır canım doğudan batıyada bedava

Canım emin misin ben thy ile de görüştüm zaten bu işin içindeyim, bizimkilerin komutanda görüştü hatta komutana ben verdim thy'nın numarasını ordaki komutanlar bayağı üstüne düşmüş bu konunun ama uygulama sadece batıdan doğuya gidecek askerleri kapsıyor demişler. Biz o yüzden kestik biletini. İnşallah dediğin gibi olur ama durumu iyi olmayan bir çok asker var çabucak ulaşır hepsi evlerine, çok mutlu olurum.

benimkinin otobüsle gelmesi için önce Elazığ'a gitmesi lazım konvoyla onu istemiyoruz,Van'a gidecekler orayada karayoluyla gideceklermiş malesef,umarım yollar tıkanmazda şafak eksiye düşmez.

inşAllah hepsi sağlıcakla gelirler canımm , benimki Ankaradan Adanaya gideceği için sıkıntı yok , otobüslede gitse olur , Rabbim askerlerimizin yardımcısı olssuunn :26::26::26:

alalaa senin dediğin gibi yoksa ya ben internette öyle okumuştum bir yerden.sevgilimde orda konuşmuş Van'a gidince ayarlanacak demişler.acaba onlarda tam bilmiyor olabilir mi bizde almadık biletini böyle olunca.yarın ben tekrar söyleyim senin dediğini

Alala yarın bi arkadaşım teslim olck ona öle dmişler
bilemedim eğer öyleyse btıdan doğuya doğudan batıya cokkk saçmaa, hatta saçma ötesiii
patlıcan mi diğerleri (
neseki çıkarken görücek arkadaşlar çok şanslııı,
az kaldgı icin sorun yok ha 1gün ha 1 fazla
bu arada bizde tatile gtcez ama benim iyileşmemi beklicez,
inşallah hepiniz çok mtlu olursunuz, hemencik geciversin su onumuzdeki hafta
3 2 1 dye sayalım güzellikleeeerr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…