Şu Zeynep ile Ozan öldürecek beni. :)
Kızlar ben uyuyorum, yarın 2 sınavım var. İyi haberlerle dönerim inşallah. Öpüldünüz
az önce mumlarla evi yakmak üzere olan zeynep le ozan mı
Evet canikom aynı zeynep ile ozan'dan bahsediyoruz.
Doğudan batıya gelenler için tehlike yok ya canım ama her ustalığı doğuya çıkan asker uçakla gidemiyor, otobüsle 2 gün yol gidenlerde var ya yolların durumu malum herkes uçakla güvenle gitsin diye böyle bir uygulama çıkarmışlar işte.
bayiliorum resmen 1kadin1erkege tum sinirimi aldi:)vee safak tek basamakkkkk 09::)
Ne kadar saçma sadece batıdan doguya gıdecek olana bedava.Nıye dogudan batıya da degıl kı ?
hayır canım doğudan batıyada bedava
varya bu bilet olayıda yılan hikayesine döndü , bizimki binsin otobüse gitsin adanaya , napayım benim yanıma geleydi alırdım uçak biletini
hayır canım doğudan batıyada bedava
benimkinin otobüsle gelmesi için önce Elazığ'a gitmesi lazım konvoyla onu istemiyoruz,Van'a gidecekler orayada karayoluyla gideceklermiş malesef,umarım yollar tıkanmazda şafak eksiye düşmez.
Canım emin misin ben thy ile de görüştüm zaten bu işin içindeyim, bizimkilerin komutanda görüştü hatta komutana ben verdim thy'nın numarasını ordaki komutanlar bayağı üstüne düşmüş bu konunun ama uygulama sadece batıdan doğuya gidecek askerleri kapsıyor demişler. Biz o yüzden kestik biletini. İnşallah dediğin gibi olur ama durumu iyi olmayan bir çok asker var çabucak ulaşır hepsi evlerine, çok mutlu olurum.
alalaa senin dediğin gibi yoksa ya ben internette öyle okumuştum bir yerden.sevgilimde orda konuşmuş Van'a gidince ayarlanacak demişler.acaba onlarda tam bilmiyor olabilir mi bizde almadık biletini böyle olunca.yarın ben tekrar söyleyim senin dediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?