Alala yarın bi arkadaşım teslim olck ona öle dmişler
bilemedim eğer öyleyse btıdan doğuya doğudan batıya cokkk saçmaa, hatta saçma ötesiii
patlıcan mi diğerleri(
neseki çıkarken görücek arkadaşlar çok şanslııı,
az kaldgı icin sorun yok ha 1gün ha 1 fazla
bu arada bizde tatile gtcez ama benim iyileşmemi beklicez,
inşallah hepiniz çok mtlu olursunuz, hemencik geciversin su onumuzdeki hafta
3 2 1 dye sayalım güzellikleeeerr :))
Gunaydın lızlar ıyı pazarlarrr.
Aman kızlar aldık artık biletleri.Olurda 17sinde cıkarsa ya da eksıye dusersek Allah korusun yanıp gidicek bilet.O bile önemli değil valla
günaydın kızlar yağmurlu bir Adana sabahından merhabaaaaa
triplicim söyledim böyle böyle diyor arkadaş diye,biz komutanla konuştuk Van'da ayarlanacak sizin bilet demiş.arayıp sormuşmuydun sen tekrar bir arayıp sorsak mı acaba?
Canım siz promosyon mu aldınız?
Şimdi aradm thy yı canım.Esnek bilet almışım.Farkında değildim ama iyi olmuş.Değişiklik yapılabılıyormus.
Bu bılet için 2 gün öncesinden falan işlem yapabılıyormusum sanırım değil mi ?Olurda 19 u olursa ya da 17 sınden cıkarsa
İyi bari canım bak sevindim şimdi. Uçuşa en geç 12 saat kala biletini değiştirmelisin.
günaydınnnn ballarım nasılsınızz :)
Güzel pazarlar herkesee
İdare ediyorum canım pazar gunune de kaldıgım miskinliğimden devam edıyorum
Sen nasılsınnn?
Canım ben görüştüm ama thy'daki çocukta tam bilmiyor. Çünkü 28 Aralık'ta başladı uygulama ben 29'unda telefon açtım. Sonra bizimki komutanıyla görüştü hatta komutandanda daha üst rütbeli birileriyle görüşülmüş, komutana ben thy numarasını falan verdim, durumu izah ettim görüşülmeler yapılmış ama emir böyleymiş herkes kendi gidecekmiş.
Insallah 17 sı ıcın degıstırırız de 1 gunde olsa erken cıkar.Elazıg sıkıntı olacakmıs cunku oyle dedi.Yenılerde gelıcek tam ozamana ya.
Canım sımdı onlıne bılete bakıyorumda adreste Antalya yazıyor.Bır yanlıslık mı yaptım acaba
THY den ılk defa bılet alıyorum yanlıslık mı yaptım kı
kimsenin bir şey bildiği yok ya,bizimkinin komutanı da öyle demiş o yüzden rahat davranıyor artık olmazsa da son gün alırım bileti ne kadar olursa olsun diyor.ama hadi bilet kalmazsa
Canım nereden nereye aldın bileti?
Bulamayabilirsiniz ondan alın diyorum ben ama yine siz bilirsiniz. Şimdi alın dursun ücretsiz uçarlarsa iadeye alırsınız, olmazsa en azından 300 tl vermez.
Elazıg dan Istanbula.
Isım soyısım yazıyor onda sorun yok.
Elazıg-Istanbul saatinde de sorun yok.
Ama adrese Antalya yazmıslar.Garıp.
Onlıne bılette öyle yazıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?