347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben bişe anlamadım bu işten...
inşallah canım hepimiz çooook mutlu oluruz.

ben yatıyorum kızlar iyi geceleeeeer.

Canlar günaydın.

Uygulama 28 Aralık'ta başladı bu arada ama daha kimselerin haberi yok. Bizim acentaya yazı bile geçilmedi ben telefon açıp görüştüm yalnız bizden herkes kestiriyor biletlerini çatır çatır. Öyle olsa en azından başka askerler içinde bilet kesmeyiz.

Puknascım iyice bir öğrenin hatta ben olsam iade edilebilir bir bilet alırım, eğer ki ücretsiz gelecek olurlarsa aldığınız bileti iade edersiniz en azından son anda sıkıntı olmaz biz öyle yaptık mesela.

Gunaydın lızlar ıyı pazarlarrr.
Aman kızlar aldık artık biletleri.Olurda 17sinde cıkarsa ya da eksıye dusersek Allah korusun yanıp gidicek bilet.O bile önemli değil valla

günaydın kızlar yağmurlu bir Adana sabahından merhabaaaaa

triplicim söyledim böyle böyle diyor arkadaş diye,biz komutanla konuştuk Van'da ayarlanacak sizin bilet demiş.arayıp sormuşmuydun sen tekrar bir arayıp sorsak mı acaba?

Canım ben görüştüm ama thy'daki çocukta tam bilmiyor. Çünkü 28 Aralık'ta başladı uygulama ben 29'unda telefon açtım. Sonra bizimki komutanıyla görüştü hatta komutandanda daha üst rütbeli birileriyle görüşülmüş, komutana ben thy numarasını falan verdim, durumu izah ettim görüşülmeler yapılmış ama emir böyleymiş herkes kendi gidecekmiş.

Son düzenleme:
Canım siz promosyon mu aldınız?

Şimdi aradm thy yı canım.Esnek bilet almışım.Farkında değildim ama iyi olmuş.Değişiklik yapılabılıyormus.
Bu bılet için 2 gün öncesinden falan işlem yapabılıyormusum sanırım değil mi ?Olurda 19 u olursa ya da 17 sınden cıkarsa

İyi bari canım bak sevindim şimdi. Uçuşa en geç 12 saat kala biletini değiştirmelisin.

Son düzenleme:
İyi bari canım bak sevindim şimdi. Uçuşa en geç 12 saat kala biletini değiştirmelisin.

Insallah 17 sı ıcın degıstırırız de 1 gunde olsa erken cıkar.Elazıg sıkıntı olacakmıs cunku oyle dedi.Yenılerde gelıcek tam ozamana ya.

Canım sımdı onlıne bılete bakıyorumda adreste Antalya yazıyor.Bır yanlıslık mı yaptım acaba
THY den ılk defa bılet alıyorum yanlıslık mı yaptım kı

kimsenin bir şey bildiği yok ya,bizimkinin komutanı da öyle demiş o yüzden rahat davranıyor artık olmazsa da son gün alırım bileti ne kadar olursa olsun diyor.ama hadi bilet kalmazsa

Canım nereden nereye aldın bileti?

kimsenin bir şey bildiği yok ya,bizimkinin komutanı da öyle demiş o yüzden rahat davranıyor artık olmazsa da son gün alırım bileti ne kadar olursa olsun diyor.ama hadi bilet kalmazsa

Bulamayabilirsiniz ondan alın diyorum ben ama yine siz bilirsiniz. Şimdi alın dursun ücretsiz uçarlarsa iadeye alırsınız, olmazsa en azından 300 tl vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…