Elazıg dan Istanbula.
Isım soyısım yazıyor onda sorun yok.
Elazıg-Istanbul saatinde de sorun yok.
Ama adrese Antalya yazmıslar.Garıp.
Onlıne bılette öyle yazıyorr.
Antalya aktarmalı olmasın
Antalya aktarmalı olmasın
Yok canım adres kısmı önemli değil genelde fatura bilgileri için falan isterler onu. Bir problem olmaz, sen adres kısmını doldurmadıysan sistem atmıştır belki onu. Thy'nı arayıp düzelttir istersen.
Yok aktarma degıl dırekt ucus almıstım.
Evet adres kısmını bos bırakmıstım.
Bır problem olmaz dıyorsan gerek yok canım ya kalsın öyle.
Zaten pazartesi bıletı cıkarttırp karakola fakslycam.Bingolde fırsatı olmaz diye.
Elazıgda dısarıda olucaklar sabahtan aksama ama olsun sımdıden gondereyım bir sorun olur falan.
Bayan pimpirik oldum her zamanki gibi :)
Selam kızlar konuya bodoslama dalıyorum ama tyh bilet işi benimde kafamı karıştırdı biz biletini aldık aslında taa aralık ayındayken ama şimdi bu ücretsiz olayı varsa iptal edelim diye düşündük aradım thy yi ama nereleri kapsayıp kapsamadığını bile bilmiyorlar askerinizin bağlı olduğu askerlik şubesi ve ya bağlı olduğu komutanlıktan helletmesi gerekiyor diyorlar biz ve ya acentalar bişe yapamıyorz diyor tyh deki bayan siz biletlerini ücretsizmi aldınız nasıl yaptınız kafam karıştı hiç kurcalamasak mı böylemi kalsa acaba bide ortada kalmasın iiptal edersek falan.
Tripliii
Elazıg-Istanbul ataturk saat 9:35 ucagına aldım 18 ocaga.
Dur ben sana e bılet numarasını mesaj atayım.Kontrol edebılır mısın canım olur mu?
Canım sakın iptal etmeyin bileti sakın. Aynılarını ben yazmıştım burdan. O iş karışık. Ücretsiz uçacak olurlarsa o zaman iadeye alırsın biletini şimdi sakın işlem yapmayın.
ya evet çok karıştı kaş yapcam derken göz çıkarmakta istemiyorum iadeyi kaç saat öncesine kadar yapabiliyoruz canım ya eğer öle olursa dediğingibi ozaman yaparız iadeyi aslında biletimizde ucuz oldu aktarmalı olduğu halde 140 a almıştım ama böle bişe varsa neden yararlanmayalım diye düşündük ama kurcalamasak iyi olcak sanırım.
Canım uçuşa en geç 12 saat kala iptal iade değişiklik yapabilirsin biletinde. 12 saatten daha az bir zaman kaldıysa paranın %30'unu ceza olarak keser.
sedulucan senin fikrin nekiii? :)
kafanızda neler var, süprüzler yapilcak miii sevdicekleree?
kızlar günaydın güzel bir pazar sabahından herkese mutlu günler mervecim kar yağmasın yaaa geçen seferkinde trafikte felan kalmadım ama istanbulda kal hiçte sevimli değil vallla
sevgilimde çarşıya çıktı pes oynuyor hala bilet almadı :) uyarmıycam ne yapıyorsa yapsın ankarada çıktığı gün kalır artık :) abisi kıbrıstan gelirken bileti asker indirimiyle almıştı aceba indirim varmıdır hoş bilet 60 tl ye geliyor oda var
Selam kızlar sabah yine sınavım vardı erkenden uyanıp gittim geldim
Üstümden bi yük kalktı
Canım ben sevgili kitabı yaptım. Parfüm aldım anahtarlık ve cüzdan da aldım.
Bir de geleceği son gece oturup mektup yazcam o anki duygularımla bunları kutuya koycam. Onun için özel kutu da aldım.
Bir de kutu için şık bi el çantam var kartondan kutuyu aldığım yerden almıştım öyle hazırlayıp yatağının üzerine koyucam gelince görür.
Hazırlık demişken kızlar ben dün saçlarımı kestirdim.
Bu hafta epilasyon vs. işleriyle uğraşıcam
Bir de önümüzdeki hafta sonu manikür pedikür cilt bakımı yaptım mı tamamdır bakım işlemleri
Ay ne uzun yazdım
vauuuvvvv süpersiiiinnn :)
çok incesin yaa çok şanslılarrr sevgileliriniz :)
bende bakıma aldım kendime, hediyesini de gelince alıcam artıkkk
ama kitap fikri gerçekten çok mantıklııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?