347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Elazıg dan Istanbula.
Isım soyısım yazıyor onda sorun yok.
Elazıg-Istanbul saatinde de sorun yok.
Ama adrese Antalya yazmıslar.Garıp.
Onlıne bılette öyle yazıyorr.

Yok canım adres kısmı önemli değil genelde fatura bilgileri için falan isterler onu. Bir problem olmaz, sen adres kısmını doldurmadıysan sistem atmıştır belki onu. Thy'nı arayıp düzelttir istersen.

Chelzy direkt uçuş var gözüküyor ama sen erken olur diye 15:35 uçağını mı aldın aktarmalı o Ankara aktarmalı ama erken olur diye düşündüysen başka seçeneğin yok.

Antalya aktarmalı olmasın

Yok aktarma degıl dırekt ucus almıstım.

Yok canım adres kısmı önemli değil genelde fatura bilgileri için falan isterler onu. Bir problem olmaz, sen adres kısmını doldurmadıysan sistem atmıştır belki onu. Thy'nı arayıp düzelttir istersen.

Evet adres kısmını bos bırakmıstım.
Bır problem olmaz dıyorsan gerek yok canım ya kalsın öyle.
Zaten pazartesi bıletı cıkarttırp karakola fakslycam.Bingolde fırsatı olmaz diye.
Elazıgda dısarıda olucaklar sabahtan aksama ama olsun sımdıden gondereyım bir sorun olur falan.
Bayan pimpirik oldum her zamanki gibi :)

Hımmm direkt uçuşsa şunu aldın o zaman. Başka seçenek yok çünkü.

09:35 11:30 Elaziğ / Elaziğ Istanbul / Atatürk TK2643 Uygulanmıyor 129 Uygulanmıyor

Bileti basmana gerek yok canım, ona göndermenede kimliğiyle uçabilir hiç uğraşma. Sen check-inini yap sadece o havalanından biniş kartını bastırsın onunla uçacak.

kızlar günaydın güzel bir pazar sabahından herkese mutlu günler mervecim kar yağmasın yaaa geçen seferkinde trafikte felan kalmadım ama istanbulda kal hiçte sevimli değil vallla

sevgilimde çarşıya çıktı pes oynuyor hala bilet almadı :) uyarmıycam ne yapıyorsa yapsın ankarada çıktığı gün kalır artık :) abisi kıbrıstan gelirken bileti asker indirimiyle almıştı aceba indirim varmıdır hoş bilet 60 tl ye geliyor oda var

Selam kızlar konuya bodoslama dalıyorum ama tyh bilet işi benimde kafamı karıştırdı biz biletini aldık aslında taa aralık ayındayken ama şimdi bu ücretsiz olayı varsa iptal edelim diye düşündük aradım thy yi ama nereleri kapsayıp kapsamadığını bile bilmiyorlar askerinizin bağlı olduğu askerlik şubesi ve ya bağlı olduğu komutanlıktan helletmesi gerekiyor diyorlar biz ve ya acentalar bişe yapamıyorz diyor tyh deki bayan siz biletlerini ücretsizmi aldınız nasıl yaptınız kafam karıştı hiç kurcalamasak mı böylemi kalsa acaba bide ortada kalmasın iiptal edersek falan.

Tripliii

Elazıg-Istanbul ataturk saat 9:35 ucagına aldım 18 ocaga.
Dur ben sana e bılet numarasını mesaj atayım.Kontrol edebılır mısın canım olur mu?

Canım sakın iptal etmeyin bileti sakın. Aynılarını ben yazmıştım burdan. O iş karışık. Ücretsiz uçacak olurlarsa o zaman iadeye alırsın biletini şimdi sakın işlem yapmayın.

29-12-2012, 11:55 Konu Sahibi : Tripliii #20108 Tripliii
Orkide

Giriş tarihi
Jun 2009

Kızlar Thy ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum sizlerle.

Thy'nın 28 aralıktan itibaren askerlerimizi ücretsiz uçuracağının haberini hepimiz biliyoruz.

Uygulama dün başlamış olup, thy ofisleri, thy internetten alınacak biletlerde ve acentalarda geçerli değil.

Ücretsiz uçacak askerin bağlı bulunduğu birlik komutanına ücretsiz uçma talebini iletmesi gerekiyor. Komutanın ve thy'nın birlikte düzenleyeceği biletle asker ücretsiz uçacak.

Şunu da belirtmek isterim ki şuan her ilde geçerli değil. Bildiğim kadarıyla şuan için doğunun belli bölgelerinde geçerli. Şuan için thy'na da bu bölgelerle ilgili yazı gelmemiş. Geldiği takdirde acentalara da yazı geçilecek. Böylelikle bende size burdan hangi illeri kapsadığıyla ilgili kesin bir şey söyleyebileceğim.

Daha önce yazdığım mesajı kopyalıyorum. Aman diyim ücretsiz uçacak diye bilet almamazlık yapmayın. Siz işinizi sağlama alın.

Canım sakın iptal etmeyin bileti sakın. Aynılarını ben yazmıştım burdan. O iş karışık. Ücretsiz uçacak olurlarsa o zaman iadeye alırsın biletini şimdi sakın işlem yapmayın.

ya evet çok karıştı kaş yapcam derken göz çıkarmakta istemiyorum iadeyi kaç saat öncesine kadar yapabiliyoruz canım ya eğer öle olursa dediğingibi ozaman yaparız iadeyi aslında biletimizde ucuz oldu aktarmalı olduğu halde 140 a almıştım ama böle bişe varsa neden yararlanmayalım diye düşündük ama kurcalamasak iyi olcak sanırım.

Canım uçuşa en geç 12 saat kala iptal iade değişiklik yapabilirsin biletinde. 12 saatten daha az bir zaman kaldıysa paranın %30'unu ceza olarak keser.

Canım uçuşa en geç 12 saat kala iptal iade değişiklik yapabilirsin biletinde. 12 saatten daha az bir zaman kaldıysa paranın %30'unu ceza olarak keser.

canım çok sağol bilgiler için teşekür ederim maceraya atılmayalım en iyisi. Zaten kavuşalımda varsın ücretli olsun napalım.

günaydıın fıstıklarrr

keyifler nasıl ? benden iyilik , uzun zamandır böylesine güzel uyku çekmemiştim , uyandım duş aldım , kahvaltımı yaptım , şimdide saçımı boyatmaya gidiyorum , karamel istiyorum bakalım hayırlısı

şimdi ben kaçıyorum , öptüm herkesi

buarada ; saniyelerimiz milyondan aşağıya düştü , kalan % 6 :118::118::118::118:

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"]Geçen Zaman (%94)
147 gün, 13 saat, 36 dakika, 14 saniye
Kalan Zaman
11 gün, 11 saat, 23 dakika, 45 saniye
Özetle, son 991,425 saniye...
(Bilecik)

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam kızlar sabah yine sınavım vardı erkenden uyanıp gittim geldim
Üstümden bi yük kalktı

sedulucan senin fikrin nekiii? :)
kafanızda neler var, süprüzler yapilcak miii sevdicekleree?

Canım ben sevgili kitabı yaptım. Parfüm aldım anahtarlık ve cüzdan da aldım.
Bir de geleceği son gece oturup mektup yazcam o anki duygularımla bunları kutuya koycam. Onun için özel kutu da aldım.
Bir de kutu için şık bi el çantam var kartondan kutuyu aldığım yerden almıştım öyle hazırlayıp yatağının üzerine koyucam gelince görür.

Hazırlık demişken kızlar ben dün saçlarımı kestirdim.
Bu hafta epilasyon vs. işleriyle uğraşıcam
Bir de önümüzdeki hafta sonu manikür pedikür cilt bakımı yaptım mı tamamdır bakım işlemleri

Ay ne uzun yazdım

benim dualarım tamamen okulların tatil olmasıyla alakalı tatlım senin gibi karşıda çalışanlar için çok zor biliyorum ama yinede tutamıyorum kendimi napıyım

vauuuvvvv süpersiiiinnn :)
çok incesin yaa çok şanslılarrr sevgileliriniz :)
bende bakıma aldım kendime, hediyesini de gelince alıcam artıkkk
ama kitap fikri gerçekten çok mantıklııııııııı

Kitabı çıkartmak için 2 gün uğraştım
Derdimi matbaacıya anlatmak ayrı komediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…