Sınav sonrası temizliğime başlamış bulunuyorum her yer not
kızçeler nasılsınız geriye dönük okuyamdım netim sürekli düşüyo....geri sayım başlasınmı artık.... 10...9...son sürat yaklaşıoruz askerlerimize
o halde geri sayım başlasııınnnnnn
bizde yarın 10 diyoruuuzzzz
chickpeas cim bittti bitttti çok şükürrr bu günlerde bitti... ama benim miniğimin bugün doğum günü ikimznde içi buruk çok özleştik artık geldğinde kutlicazzzz:2::2::2:
bu sefer hoşgeldin sefa geldinn şekeriimm , sınavların nasıldı ?
nasıl bir soğuk var böyle yaa çok üşüdüm
İzmir de mi çok soğuk
chickpeas cim bittti bitttti çok şükürrr bu günlerde bitti... ama benim miniğimin bugün doğum günü ikimznde içi buruk çok özleştik artık geldğinde kutlicazzzz:2::2::2:
Bu seferkiler iyiydi canım çok şükür. Dün ve bugün toplam 5 dersten sınava girdim. 3'ü iyi geçti 2 tanesi kötüydü. Kötü dediğim iki dersi nerdeyse hatim etmiştim. O soruları nereden sordular bilmiyorum. Bu sene sistem ve kitaplar değişti adamlar eski kitaplardan mı sordu ne yaptı anlamadım. Kötü dediklerimden yine en az 50 alırım artık 3 hafta sonra finaller var önümüzdeki sınavlara bakıcaz.
kızlar ya sizce bu gelişim raporu dosyası nasıl? sabahtan beri bakınıyorum hem şık durucak hemde kolay yapılcak bişeyler. çocuklara poşet dosya içinde raporu vermeye gönlüm el vermedi
Eki Görüntüle 597142
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?