347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızçeler nasılsınız geriye dönük okuyamdım netim sürekli düşüyo....geri sayım başlasınmı artık.... 10...9...son sürat yaklaşıoruz askerlerimize

kızçeler nasılsınız geriye dönük okuyamdım netim sürekli düşüyo....geri sayım başlasınmı artık.... 10...9...son sürat yaklaşıoruz askerlerimize

o halde geri sayım başlasııınnnnnn

bizde yarın 10 diyoruuuzzzz

o halde geri sayım başlasııınnnnnn

bizde yarın 10 diyoruuuzzzz

chickpeas cim bittti bitttti çok şükürrr bu günlerde bitti... ama benim miniğimin bugün doğum günü ikimznde içi buruk çok özleştik artık geldğinde kutlicazzzz:2::2::2:

chickpeas cim bittti bitttti çok şükürrr bu günlerde bitti... ama benim miniğimin bugün doğum günü ikimznde içi buruk çok özleştik artık geldğinde kutlicazzzz:2::2::2:

evet canım bitti çok şüküüürr , artık zafer bizimm

sevdiceğinin doğum günü kutlu olsunn , Rabbim bir ömür sizi ayırmasın inşAllahh , hep mutlu olunn

boşver üzülmeyin şimcik , 10 gün sonra acısını çıkarırsınızzz

bu sefer hoşgeldin sefa geldinn şekeriimm , sınavların nasıldı ?

Bu seferkiler iyiydi canım çok şükür. Dün ve bugün toplam 5 dersten sınava girdim. 3'ü iyi geçti 2 tanesi kötüydü. Kötü dediğim iki dersi nerdeyse hatim etmiştim. O soruları nereden sordular bilmiyorum. Bu sene sistem ve kitaplar değişti adamlar eski kitaplardan mı sordu ne yaptı anlamadım. Kötü dediklerimden yine en az 50 alırım artık 3 hafta sonra finaller var önümüzdeki sınavlara bakıcaz.

bizde biletimizi aldıkkkkkk. 24 Ocak 9.45 uçağıyla geliyor bebekim bana

askerinin doğumgünü kutlu olsun canım,inşallah bir daha hiç ayrı kalmazsınız.

geçmiş olsun canım iyi ya da kötü bitti çok şükür,darısı bana inşallah yarın finallerim başlıyor:26:

kızlar ya sizce bu gelişim raporu dosyası nasıl? sabahtan beri bakınıyorum hem şık durucak hemde kolay yapılcak bişeyler. çocuklara poşet dosya içinde raporu vermeye gönlüm el vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…