347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizde biletimizi aldıkkkkkk. 24 Ocak 9.45 uçağıyla geliyor bebekim bana

hayırlısı olsun canım , geçersin inşAllah hepsini

bir tek biz almadık biletimizi , neyse Ankara - Adana sürekli otobüs bulunur heralde

evet canım 19tane yapıcam bundan içlerine de gelişim raporlarını yerleştiricem. aslında şöyle bişey istiyodum ama tek tek yapması çok zor olur diye vazgeçtim

valla canım ikiside cok güzel yani bana verilse ben bile mutlu olurum ki cocuklar böyle cicili bicili şeyleri cok sever.

valla canım ikiside cok güzel yani bana verilse ben bile mutlu olurum ki cocuklar böyle cicili bicili şeyleri cok sever.

bi karar versem başlıcam yapmaya aşkım gelene kadar bitsin o gelince uğraşamam galiba çiçekliyi yapıcam en rahatı o ben bi kalıp hazırlıyım keser keser yapıştırırım sonra da jel simle süslerim

valla ne güzel kıskandım aynen bende bütün işlerimi simdiden bitirmeye calıstırıyorum

Okuldakı anasınıfcı arkadasımız 2. gosterdıgın gibi yapmıstı.Hatta kızlara pembe oglanlara mavı hazırlamıstı bide yanına 1 tane kursun kalem koymustu.Bulursam fotografını yukleeyım ama ugrastırır o cok yaa.Bu ıyı bence :)

bende aslında dedim ki küçük karton desenli poşetlerden alıyım içine bi paket bonibon, bi tane güzel bi kurşun kalem, bi de gelişim raporunu kurdelayla sarıp koyayım üstlerine de isimlerini yazıyım hem hiç uğraşmamış olurum ama karton poşetleri nerden bulcam

Karton poşet malıyetı fazla gelir zaten boşver.
Katlamalı bir dosya hazırla kartonlarla tamamdırr ya da kırtasıyelerde çiçekli dosyalar var onların içine de koyabılırsın.

Mervecim bu şekil olarak güzelmiş canım ama renkklerini beğenmedim , daha canlı olabilir , kızlara pembeli erkeklere mavili yapabilirsin

Karton poşet malıyetı fazla gelir zaten boşver.
Katlamalı bir dosya hazırla kartonlarla tamamdırr ya da kırtasıyelerde çiçekli dosyalar var onların içine de koyabılırsın.

çiçekliyi yapıyım ben en iyisi kalıbını hallediyim de koyar çizerim hepsine notları girmeye başladınız mı siz ?

Mervecim bu şekil olarak güzelmiş canım ama renkklerini beğenmedim , daha canlı olabilir , kızlara pembeli erkeklere mavili yapabilirsin

değişik renk renk yapıcam zaten canım o öğretmende öyle yapmış ben aralarından rastgele birini kopyaladım örnek olsun diye.

çiçekliyi yapıyım ben en iyisi kalıbını hallediyim de koyar çizerim hepsine notları girmeye başladınız mı siz ?

evet canım çiçekli ideal bencede

bende şuanda ödevleri veya yazılıları okuyor olmalıyım aslındaaa

Henuz gırmedım.
Bu dönem not girmem çok anlamlı olucak.
Askerden önce hep konuşuyoduk ve o da ögretmen oldugundan dıyordu ''notları girmeye başlayacaksın ozaman anlıycaz ki bitiyor ''..Bugune kadar da ara ara hep söyledik bunu konusurken.
O yuzden 18ınden önce notları girmem lazım
Haftaya pazartesi salı tamamen girmiş olurum yani.
İlk defa not girerken heyecanlanıcam sanırım
İçim içime sıgmıyor neden ben not giriyorum :)

bizde hep öyle dediik , ne zaman notları girmeye başlarız o zaman bittiğini anlarızz

bende diğer haftaya bitirmiş olurum inşAllahh

bizde hep öyle dediik , ne zaman notları girmeye başlarız o zaman bittiğini anlarızz

bende diğer haftaya bitirmiş olurum inşAllahh

Bişi itiraf ediim ben :26:
Rehberliğini yaptıgım 7.sınıflarda 2 tane kızıma çok güvenirim.Çok zeki ve sözümden hiç çıkmazlar.
Onlara da sınavları okutturuyorum ben bazen.
Çok hoşlarına gidiyor ama yani hemde yardım ediyorlar .

aabbbaavvvvvv

o zaman test yapıyon canım sınavları

buarada bizim depükün resmi sağlam olmuş haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…