347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kizlarr nasilsiniz moralleriniz nasil.sevgilileriniz nasil.ben buara cok uyuzum konusamiyorz die cocugun sucu yok ama.napym.uyuz oldm yinede :)

Çok şükür iyiyim ben artık ağlamam sızlamam bitti, acayip bi heyecan var içimde günler çok hızlı geçiyo sanki. Nişanlımın da keyfi yerinde bugün torunları gelmiş içlerinden bitanesi de okuldan arkadaşıymış son günlerde onlarla vakit geçirir artık, hafta içi de izin verceklermiş çıkıp biletlerini falan alsınlar diye keyfi gayet yerinde yani :82:
sende dayanmaya çalış canım azıcık kaldı kavuşuyoruzzzz artıkkkk benimki bugün telefonu kapatırken 9 gün sonra görüşürüz hayatımmm dedi

Selam kızlar ben geldim yine :119:

Merci gösterdiğin dosyalar çok hoş ben kız figürlü olanı beğendim ama tabi çok uğraştırır bu.
Çiçek desenliyi yapacaksan renklerini değiştirmelisin.
Pembe sonra uçuk pembe ikisini bir arada kullanabilirsin.
Erkekler içinde mavi ve açık mavi karışımı hoş durur.

Bende moral sıfır şuanda. Mutluyum ama çok özledim bir an önce sarılmak istiyorum. Bu hafta cts'de mesaiye kalacağım 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Çok özledim canımı. Bütün mesajlarım özledim özledim özledim... Ağzımdan başka bir şey çıkmıyor artık özlem hat safhada.

öyle yapıcam canım kalıbı da sarı ve mor yaptım o da çok hoş durdu birbirine yakışan zıt renklerden düşünüyorum hepsini

Kızlar bu haftayı çabuk geçirmek için neler yapalım fikirlerinizi bekliyorum. Ben pazar günü bakıma çekeceğim kendimi ama önemli olan o pazar gününe gelebilmek.

BAna gelmiceklermis gibi gelio.nedense ve konustgmz konular ya gelince yapilicak planlar yada ozledim diorz baska.bisey konusamuorz ki okadar uzun zamandr biseyler paylasamadik.ki

Tam olarak kaçıncı günden sonra geleceklerine dair heyecan başladı. Benim bugün 18 hiç o moda giremedim daha erken mi ondan mı?

Benimkinin de kağıdı gelmedi daha
Çıkamıcam heralde burdan diyor

BAna gelmiceklermis gibi gelio.nedense ve konustgmz konular ya gelince yapilicak planlar yada ozledim diorz baska.bisey konusamuorz ki okadar uzun zamandr biseyler paylasamadik.ki

Canım bizde geleceğe dair konuşuyoruz hep yaza düğün var onun heyecanı var. Hep evliliğimizle ilgili konuşuyoruz, o olmazsa özlemden bahsediyoruz.

Tam olarak kaçıncı günden sonra geleceklerine dair heyecan başladı. Benim bugün 18 hiç o moda giremedim daha erken mi ondan mı?

Benim heyecan ve moralimin iyi olduğu günler 15 gün kala falandı ama asıl heyecanımın 3-4 gün kala başlayacağını düşünüyorum herhalde kanatlanırım.

Benim heyecan ve moralimin iyi olduğu günler 15 gün kala falandı ama asıl heyecanımın 3-4 gün kala başlayacağını düşünüyorum herhalde kanatlanırım.

dusununce neler yaparz die.konusurken ve insanlar sordugunda aa az kalmis dediginde kalbin gum gum olui

Yoğun yorucu bir hafta ve hafta sonunun ardından bir keyif kahvesi içilir yanına da petito

Kızlar bu haftayı çabuk geçirmek için neler yapalım fikirlerinizi bekliyorum. Ben pazar günü bakıma çekeceğim kendimi ama önemli olan o pazar gününe gelebilmek.
canım ben bütün hafta çok çalışcam ozaman daha hızlı geçiyo zaman, perşembe cuma da seminerim var akşam 19.30a kadar öyle böyle bi bakıcaz ki 3-4 gün kalmış ben geceleri uyuyamam heralde o kadar az kalınca ya.. önümüzdeki haftasonu son bakımları yapıcam çantamı hazırlıcam otobüs biletimi alcam, otel rez. yaptırcam ayy düşündükçe heyecanlanıyorummm
Benimkinin de kağıdı gelmedi daha
Çıkamıcam heralde burdan diyor
pazartesi günü hallederler dedi benimkide bakalım görcez

kizlar size bisey itiraf edcem ben evlenmek istiyorum artik.ya ayni evde yasamak.beraber uyumak istiorm bu istegm.askere gttikten snra daha artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…