Selam kızlar ben geldim yine :119:
Merci gösterdiğin dosyalar çok hoş ben kız figürlü olanı beğendim ama tabi çok uğraştırır bu.
Çiçek desenliyi yapacaksan renklerini değiştirmelisin.
Pembe sonra uçuk pembe ikisini bir arada kullanabilirsin.
Erkekler içinde mavi ve açık mavi karışımı hoş durur.
Bende moral sıfır şuanda. Mutluyum ama çok özledim bir an önce sarılmak istiyorum. Bu hafta cts'de mesaiye kalacağım 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Çok özledim canımı. Bütün mesajlarım özledim özledim özledim... Ağzımdan başka bir şey çıkmıyor artık özlem hat safhada.
BAna gelmiceklermis gibi gelio.nedense ve konustgmz konular ya gelince yapilicak planlar yada ozledim diorz baska.bisey konusamuorz ki okadar uzun zamandr biseyler paylasamadik.ki
Tam olarak kaçıncı günden sonra geleceklerine dair heyecan başladı. Benim bugün 18 hiç o moda giremedim daha erken mi ondan mı?
Benim heyecan ve moralimin iyi olduğu günler 15 gün kala falandı ama asıl heyecanımın 3-4 gün kala başlayacağını düşünüyorum herhalde kanatlanırım.
çok sıkıldım yaa benimki kar yüzünden hala diyarbakırda kaldı gidemedi kuzum
canım ben bütün hafta çok çalışcam ozaman daha hızlı geçiyo zaman, perşembe cuma da seminerim var akşam 19.30a kadar öyle böyle bi bakıcaz ki 3-4 gün kalmış ben geceleri uyuyamam heralde o kadar az kalınca ya.. önümüzdeki haftasonu son bakımları yapıcam çantamı hazırlıcam otobüs biletimi alcam, otel rez. yaptırcam ayy düşündükçe heyecanlanıyorummmKızlar bu haftayı çabuk geçirmek için neler yapalım fikirlerinizi bekliyorum. Ben pazar günü bakıma çekeceğim kendimi ama önemli olan o pazar gününe gelebilmek.
pazartesi günü hallederler dedi benimkide bakalım görcezBenimkinin de kağıdı gelmedi daha
Çıkamıcam heralde burdan diyor
kizlar size bisey itiraf edcem ben evlenmek istiyorum artik.ya ayni evde yasamak.beraber uyumak istiorm bu istegm.askere gttikten snra daha artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?