Şu pazartesi evlat olsa sevilmez
Yoğun yorucu bir hafta ve hafta sonunun ardından bir keyif kahvesi içilir yanına da petito
bende kahvemi koydum ocağa
aynen canım benim , geçen hafta iyiydi , salı tatil olunca daha güzel gitti haftaa
sabaha kadar koyunları sayarız artık
Hafta da iki gün tatil 1 gün yarım gün olmalı. mesala cumartesi pazar tatil çarşamba 1'e kadar olsunyanlış mıyım
şartlar daha mı kötü canım
hemen dönücem diye yanına kıyafet falan almadı öyle kaldı şansımıza kar yağacağı tuttu helikopter falan kalkmıyomuş
Daha geçenler de yılbaşındaki aç aç olayını konuşuyorduk, yılbaşını 7 gün geçmiş,
sonunda tek haneliler yaaaa
ŞAFAK:09 AYDINNNNNNN
Haydi gözünüz aydın canım, 9 gün sonra şafak doğan güneş
affınıza sığınarak söylüyom fıstıklar ;
ne atlet ne don , sadece 10
10 - BALIKESİR
ya bugün eşim söyledi senin dediğin gibi her güne bir laf söylüyorlarmış, eşim bugün diyoki şafak 7 olunca ne fanta ne pepsi sadece 7 gün diyorlarmış mesala diğerlerini de söyledi de ben hatırlayamadım
evet canım ya inanamıyorum hala, şafak haritasına ilk başladığımızda acaba şu tek hanelileri görebilcekmiyiz diye düşünüyodum ama gördük çok şükürrr
Haritama çerçeve alıcam dış kapının karşısına asıcam haritayı gördükçe birbirimizi kırmamak için dilimize sahip olmayı hatırlatsın bize diye. Haritam çok hüzel oldu rengarenk. Konyayı boyuyacağımız günü düşünüp sevinirken aman da aman aydınlara geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?