347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hafta da iki gün tatil 1 gün yarım gün olmalı. mesala cumartesi pazar tatil çarşamba 1'e kadar olsun yanlış mıyım

bende müdürüme diyomki ; "hocam bi gün okul olsa bi gün olmasa ne güzel olur" , onun cevabıda bomba ; " o zamanda dersinizki bu zorluyor bizi 1 gün okul 2 gün tatil istiyoz dersiniz" diyoo

ama senin dediğin mantıklı , çarşamba mola verebilirizz

Daha geçenler de yılbaşındaki aç aç olayını konuşuyorduk, yılbaşını 7 gün geçmiş,

affınıza sığınarak söylüyom fıstıklar ;

ne atlet ne don , sadece 10

10 - BALIKESİR

Haydi gözünüz aydın canım, 9 gün sonra şafak doğan güneş

evet canım ya inanamıyorum hala, şafak haritasına ilk başladığımızda acaba şu tek hanelileri görebilcekmiyiz diye düşünüyodum ama gördük çok şükürrr

affınıza sığınarak söylüyom fıstıklar ;

ne atlet ne don , sadece 10

10 - BALIKESİR

ya bugün eşim söyledi senin dediğin gibi her güne bir laf söylüyorlarmış, eşim bugün diyoki şafak 7 olunca ne fanta ne pepsi sadece 7 gün diyorlarmış mesala diğerlerini de söyledi de ben hatırlayamadım

benimkide söylüyor , valla bildiğin askerlik yaptık haa biizz

dur bu 7 günü kullanayım ben son haftada :129::129:

Son düzenleme:
evet canım ya inanamıyorum hala, şafak haritasına ilk başladığımızda acaba şu tek hanelileri görebilcekmiyiz diye düşünüyodum ama gördük çok şükürrr

Haritama çerçeve alıcam dış kapının karşısına asıcam haritayı gördükçe birbirimizi kırmamak için dilimize sahip olmayı hatırlatsın bize diye. Haritam çok hüzel oldu rengarenk. Konyayı boyuyacağımız günü düşünüp sevinirken aman da aman aydınlara geldiniz.

konya dedik erzurum dedik bu hafta ankara yı boyayacağım yaaaaa çok güzel fikir duvara asmak ya bende saklıcam haritamı hep arada bakıp bakıp onu ne kadar özlediğimi hatırlıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…