347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimkide rengarenkk olduuu :118::118::118:

dediğin gayet mantıklı kuzum , bende öyle düşünüyorum , bu kadar acı çektik şu 5 ayda , bi ömür bize ders olsun bu , unutmayalımm

ayyy evet yaa neydi o Konya heyecanı yaa, kocaman olduğu için nasılda heyecanlanmıştıkk

347. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 11 GÜN 07 SAAT 34 DAKİKA KALDI. (18.01.2013) :)))

benim daha tekli rakamlara geçmediii((

Günaydın fıstıklar nihayet tek rakamlara düştükk artık şafağımız son 9 ,başkada yok
inanılmaz heycan yaptım artık haftaya geliyor diyebiliyorummmm

Gunaydin kizlar.
pazartesiye karla basladik.
sahilde yagmur ,13km icerideki ilcede sulu kar ve koyde yogun kar var.siz hesap edin ne kadar yukseklerdeyiz.
Dun anlatiyor sevdigim deli gibi yagiyomus kar.
burda yagarsa yagsin hatta yagsin okullar tatil olsun da orda dursun yagmasin ya dursun su 2 hafta

Günaydın kızlar işe giderken yazıyorum. Bu hafta ışık hızında geçsin hepimize. Bu haftayı da yedik mi gerisi gelir allahın izniyle. Bu pazartesiyi sevmiyorum ama bundan sonrakini kesin çok seveceğim.

Bizimkinin bugün son manga töreniydi istesede bir daha yok. Son manga töreninde ilk defa foto çekildi, çocuklarımıza göstereceğim dedim. Tören kıyafeti çok hoşuma gidiyor. Çarşamba görevden düşüyorlar çok mutluyum bugün.

günaydın kızlarrr sabah çok büyük umutlarla uyandım ama yine kar yok ben bu öğrenci psikolojisinden hiç kurtulamıcam galiba
hepinize hıphızlı geçecek bi hafta diliyorum, unutmayın bu onlarsız geçirdiğimiz son haftaaaaa :124:

Chelzy sen dün bana mesaj atmaya çalışmışsın benim mesaj kutum doluymuş bana mail gelmiş mesaj kutumun dolu olduğuna dair şimdi baktım maillerime de öyle gördüm, bende vazgeçtin sandım hiç sormadım da istersen at canım tekrardan boşalttım şuan kutumu.

Günaydın kızlaarr geçmişi okuduum geldiimm bi umut dolduu içimee günlerii azalttıık bizimkininde doğum günüüü kuru kuru doğum günün kutlu olsun diyeceğim aradığında sadecee :2:

Günaydın kızlar
Secgilim 3 gündür nizamiyede duruyordu oraya vermiş komutan.
İlk defa denizci kıyafetleriyle gördüm onu.
Zaten kendisi de şimdi denizci gibi hissettim diyor
Fotoğraf çekildi bi kaç tane anı olarak kalması için.
Şu haftayı hayırlısıyla bir atlatsak tamamdır

Bende cevap yazmadın dedım gormedın sandım.Tamam canım yıne yolluyorum.

Sana bir uyarı çıkmadı mı banada mail gelmiş Chelzy adlı üye size mesaj göndermek istedi fakat mesaj kutunuz dolu olduğu için alamıyorsunuz falan diye. Ben bekliyorum sen bekliyorsun demek.

Sana bir uyarı çıkmadı mı banada mail gelmiş Chelzy adlı üye size mesaj göndermek istedi fakat mesaj kutunuz dolu olduğu için alamıyorsunuz falan diye. Ben bekliyorum sen bekliyorsun demek.

Aynen canım ben beklıyorum sen göresin diye kaçmıştır gozundden dıyorum Sende gondermemı beklıyosun :))
Bana uyarı maılı gelmedı ama bak.

Kızlar şarap kadehi alan var mı aranızda? Benim paşabahçeler geldi ama çok uzun ve büyük gözüktü şarap kadehim gözümde acaba ben mi eskide kaldım.

Kızlar şarap kadehi alan var mı aranızda? Benim paşabahçeler geldi ama çok uzun ve büyük gözüktü şarap kadehim gözümde acaba ben mi eskide kaldım.

Ben aldım şarap kadehi
Büyük aldım özellikle çünkü onları daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…