347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben gösterdiğin haricinde bir de bunları aldım

Ben aldım şarap kadehi
Büyük aldım özellikle çünkü onları daha çok seviyorum

Bende büyük aldım işte canım Paşabahçe Enoteca 44738 modeli. Yuvarlaklığı ayakları en güzel duran buydu ama annem kendininkiler küçük onlara alışmış çok büyük geldi gözüne. Ben dün televizyonda 20 dakika diye bir dizi vardı onun tekrarına bakarken de bu büyüklerden gördüm gayet şık duruyordu ama elime alınca çok büyük geliyor bilemedim.

Yok yok en iyisini yapmışsın canım
Bizde de küçük var ama işte göz alışkanlığı olmuş birden büyük geliyor aslında çok şık duruyor

Çok guzel tatlımbende o dızıde gorup begenmıstım kı buyuk daha sık duruo gulegule kullan

Teşekkür ederim canım.
Daha bi kaç çeşit alacağım şarap takımları var.
Onları önümüzdeki ay almayı planlıyorum

tripili canım bence kadehlerin çok hoş ve şık görünüyor iyi günlerde kullanın hayatım

bende öyle sade olanlardan düşünüyorum. şıkırtılı su takımlarından hiç hoşlanmadım. sen gibi sadelerden takım yapıcam.

Ben gösterdiğin haricinde bir de bunları aldım

Eki Görüntüle 597658

Aaa canikom bunlarda çok farklıymış paşabahçeye gittim öğle tatilimde o kadar çok çeşit var ki nevrim döndü yeminle kız gayet ideal boyutunu almışsınız siz dedi ay birde fiyatları gördüm gözler böyle açıldı. Geri falan göndermeyeceğim vazgeçtim.

Bu arada Paşabahce.com dağıtım yapan siteleriymiş, ordaki her ürün paşabahçe mağazalarında satılmıyormuş.

Mağazaya gelen ürünleri için pasabahcemagazalari.com'a girmek gerekmiş.

Canım benim çok teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım. Aklında olsun seninde alırken numarasını yazdım enoteca ondan alırsın sende.

Son dönemde karaflar çok hoşuma gıdıyor ve çok istiyorum geçen seneden beri kısmet olamadı almak.
Yazın annemle çok bakındık ama karar verememiştim herzamanki gibi.
Çok şık duruyorlar.

Bu en ilginç tasarımlısı

Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Yatık Karaf

Bu da aynı şekilde.

Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Ring Bottles Karaf

Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Droplet Karaf

Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Karaf

Bunlar pasabahcenın.Bernardoda begendıklerim vardı yazın.Eve gideyim artık bır karar vereyim karafta :)

Canım ben ilk paylaştığın yatık olandan aldım bence en güzeli o.

İlk paylaştığın karaftan aldım bende kadeh takımlarını alırken

Bende eve yeni geldim sayılır.Yol yordu yine benii.
Çorba yaptım bide değişik bir karışım yaptım mantar kabak havuc bıber ne bulduysam.Fırında şu anda bakalım nasıl olucak

Trıpliiicım evet gonlum aklım 2.sıne dogru gıtmeye basladı.Onu alayım en iyisi bende.Çok şık oda

Son düzenleme:
bende burdayim kizlar merak.etmyn sevgilim.gelene kadar burdaym gelince ihmal.ederm.biraz soylyim

Son 50 dakka çıkmayı bekliyorum bende sabırsızlıkla acaba haftaya perşembe ne yapacağım erken gönderseler keşke beni işte zaman geçmez havaalanında beklesem ne muhteşem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…