Ben aldım şarap kadehi
Büyük aldım özellikle çünkü onları daha çok seviyorum
Bende büyük aldım işte canım Paşabahçe Enoteca 44738 modeli. Yuvarlaklığı ayakları en güzel duran buydu ama annem kendininkiler küçük onlara alışmış çok büyük geldi gözüne. Ben dün televizyonda 20 dakika diye bir dizi vardı onun tekrarına bakarken de bu büyüklerden gördüm gayet şık duruyordu ama elime alınca çok büyük geliyor bilemedim.
Çok guzel tatlımbende o dızıde gorup begenmıstım kı buyuk daha sık duruo gulegule kullan
Çok guzel tatlımbende o dızıde gorup begenmıstım kı buyuk daha sık duruo gulegule kullan
tripili canım bence kadehlerin çok hoş ve şık görünüyor iyi günlerde kullanın hayatım
bende öyle sade olanlardan düşünüyorum. şıkırtılı su takımlarından hiç hoşlanmadım. sen gibi sadelerden takım yapıcam.
Son dönemde karaflar çok hoşuma gıdıyor ve çok istiyorum geçen seneden beri kısmet olamadı almak.
Yazın annemle çok bakındık ama karar verememiştim herzamanki gibi.
Çok şık duruyorlar.
Bu en ilginç tasarımlısı
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Yatık Karaf
Bu da aynı şekilde.
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Ring Bottles Karaf
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Droplet Karaf
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Karaf
Bunlar pasabahcenın.Bernardoda begendıklerim vardı yazın.Eve gideyim artık bır karar vereyim karafta :)
Son dönemde karaflar çok hoşuma gıdıyor ve çok istiyorum geçen seneden beri kısmet olamadı almak.
Yazın annemle çok bakındık ama karar verememiştim herzamanki gibi.
Çok şık duruyorlar.
Bu en ilginç tasarımlısı
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Yatık Karaf
Bu da aynı şekilde.
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Ring Bottles Karaf
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Droplet Karaf
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | PAŞABAHÇE | El İmalatı Karaf
Bunlar pasabahcenın.Bernardoda begendıklerim vardı yazın.Eve gideyim artık bır karar vereyim karafta :)
Tasarımı gerçekten çok orjınal aldıgının tripliiicim.Gule gule kullan.
Bende muhtemelen şu 2 sınden birini alıcam.
Kuğu gibi dursun istiyorum.
Eki Görüntüle 597919 Eki Görüntüle 597920
bende bakınıyorum canıııımmm burlardayımmmBugün niye kimseler yok ben yalnızım burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?