- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
Chelzy benim ürünler gelmiş bugün seninkilerde geldi mi?
ay bende çıkışı bekliyorum sabırsızlıkla ya tripliii heyecan dorukta olur ya ne yapsan olmaz son saatlerr Allahm kavuştursun hayırlısıylaa artııkk hepbirliktee sona yaklaşıyoruzz emin adımlarlaaa
Canım ne demek olmaz sen Yurtiçini arayıp durumu bildir önemli bir nedenden dolayı seyahat etmen gerektiğini söyle ve komşunun adını soyadını ver, kargoyu benim adıma komşum alacak de. Sen hiç onlara olabilir mi falan diye soru sorma yapılacağı söyle bu işten anlamadığını düşündüklerine başka davranıyorlar. Sen istedikten sonra senin adına herkes alabilir. Komşunun kat ve kapı numarasıyla ismini ver. Kredi kartı mı ki bu başkası teslim almasın.
Aradım babamı.Tamam demiş 1 saat önce .Ama soyle bısey var kı 1 saat öncede tam o vakitlerde gönderi dagıtıma cıktı diyor internette.
Ya komsuya verecekler ya da dağıtıcının haberi olmayıp yarına kalıcak
Canım sen babandan hangi şubedeyse telefonunu al. Sonrada dağıtım yapan elemanın cebini iste. Ben öyle yapıyorum veriyorlar.
ben geldim yavruşlarrr
geri sayım başladıııı , heyecan doruklara ulaştımıı ????
bizde bugün kar , kış , kıyamet okula gittik , baya yağış vardı , öğlen çıktık eve geldiğimde elektrik yoktu , bekledim gelmedi bende uyudummm
akşam üstü kar tatili verildi , sonra tekrardan iptal oldu , müdürümü aradım tatil değil dedi , anlayacağınız yılan hikayesine döndü bu iş , bende paşa paşa okuluma gidecem
sizde keyifler nasıll ? çeyizlikler dökülmüş yine ortalıklara , hayırlı uğurlu olsunn
Bugun benımkeyfım yerınde caanım sıkkın degıl ama bugunu atlatırdam tam 7 gun kaldı ama nedense hala cok gelıo dıorumkafayı mı yedım ben azaldıkca coogalıo gıbı sevgılım olması nsıl bısey unuttum wallahı ozledım cok ama artık gelsın delı gıbı gezıcem heryerde cheık-in yapıcamben geldim yavruşlarrr
geri sayım başladıııı , heyecan doruklara ulaştımıı ????
bizde bugün kar , kış , kıyamet okula gittik , baya yağış vardı , öğlen çıktık eve geldiğimde elektrik yoktu , bekledim gelmedi bende uyudummm
akşam üstü kar tatili verildi , sonra tekrardan iptal oldu , müdürümü aradım tatil değil dedi , anlayacağınız yılan hikayesine döndü bu iş , bende paşa paşa okuluma gidecem
sizde keyifler nasıll ? çeyizlikler dökülmüş yine ortalıklara , hayırlı uğurlu olsunn
Benim abim de Ankara Polatlı'da ve son '10'
Caneyy tatil için yanlış anons verildi demek
Bende dört gözle beklıyorum yarını.Mudur yardımcısıı,servis şoförü dahil herkese haber saldım saat 7 ye kadar tatilse arayın diyeBoşu boşuna çıkmayalım dağlara taşlara.
İdare ediyorum kargoyla ilgili bir sıkıntı var onu halletmeye çalışıyoduk.
Almadım ben bişey henüz ama o kuğu gibi karafı almak istiyorum sadece
Bugun benımkeyfım yerınde caanım sıkkın degıl ama bugunu atlatırdam tam 7 gun kaldı ama nedense hala cok gelıo dıorumkafayı mı yedım ben azaldıkca coogalıo gıbı sevgılım olması nsıl bısey unuttum wallahı ozledım cok ama artık gelsın delı gıbı gezıcem heryerde cheık-in yapıcamkıskansınlar cıldırsınlar dıye ayy nasıl bı kınle doluyum sankı ınsanlar bılerek yaptı
Canım benim çok teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım. Aklında olsun seninde alırken numarasını yazdım enoteca ondan alırsın sende.
hayırdır kimseden çıt çıkmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?