347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay bende çıkışı bekliyorum sabırsızlıkla ya tripliii heyecan dorukta olur ya ne yapsan olmaz son saatlerr Allahm kavuştursun hayırlısıylaa artııkk hepbirliktee sona yaklaşıyoruzz emin adımlarlaaa

Chelzy benim ürünler gelmiş bugün seninkilerde geldi mi?

Bornovaya geldi.Muhtemelen evede getırmıslerdır ama geri gidicek
Annem ve babam dün manısaya gıttıler.1 hafta bebemızın yanındalar.
Sabah babama arattım yurtıcını apartmanda komsuya bırakabılırmısınız dıye.Katıyen kabul etmeyız dediler.Cumartesiye kadar saklayın demiş onada hayır demısler.
Babam bı daha arayacaktı aksam.Bılmıyorum ne olacak.
Unutmustum bak hatırladım yıne.Arayayım nedır son durum.

Canım ne demek olmaz sen Yurtiçini arayıp durumu bildir önemli bir nedenden dolayı seyahat etmen gerektiğini söyle ve komşunun adını soyadını ver, kargoyu benim adıma komşum alacak de. Sen hiç onlara olabilir mi falan diye soru sorma yapılacağı söyle bu işten anlamadığını düşündüklerine başka davranıyorlar. Sen istedikten sonra senin adına herkes alabilir. Komşunun kat ve kapı numarasıyla ismini ver. Kredi kartı mı ki bu başkası teslim almasın.

ay bende çıkışı bekliyorum sabırsızlıkla ya tripliii heyecan dorukta olur ya ne yapsan olmaz son saatlerr Allahm kavuştursun hayırlısıylaa artııkk hepbirliktee sona yaklaşıyoruzz emin adımlarlaaa

Evet canım geçmeyecek o gün de ben kendimde olur muyum acaba leyla gibi gezerim ortalıkta. Kanatlanıp uçarım falan bedenim ofiste ama aklım havaalanında olur. Gelsin artık perşembe gelsin ben çok özledim.

Aradım babamı.Tamam demiş 1 saat önce .Ama soyle bısey var kı 1 saat öncede tam o vakitlerde gönderi dagıtıma cıktı diyor internette.
Ya komsuya verecekler ya da dağıtıcının haberi olmayıp yarına kalıcak

Canım sen babandan hangi şubedeyse telefonunu al. Sonrada dağıtım yapan elemanın cebini iste. Ben öyle yapıyorum veriyorlar.

Canım sen babandan hangi şubedeyse telefonunu al. Sonrada dağıtım yapan elemanın cebini iste. Ben öyle yapıyorum veriyorlar.

Özkanlar şubesini arayayım ben bi.
Babamların çok kargoyla işleri olmadıgı ıcın ısteyıp soyleyemedı sanırım.
Burda ben aynısını yapıyorum.Dağıtıcının telefonunu arıyorum dısarıdaysam kargo zamanıysa dışarıda neredeysem oraya kadar getırıyolar.
Bır arayayım ben en iyisi.

Şubenin telefonunu almak ıcın nette baktıgım sitede bile şube için 2 şikayet var.Çalışanlar ilgisiz ve saygısız diye
Meymenetsizler.Veremeyiz kusura bakmayın dedi.
Çattık resmen.

ben geldim yavruşlarrr

geri sayım başladıııı , heyecan doruklara ulaştımıı ????

bizde bugün kar , kış , kıyamet okula gittik , baya yağış vardı , öğlen çıktık eve geldiğimde elektrik yoktu , bekledim gelmedi bende uyudummm

akşam üstü kar tatili verildi , sonra tekrardan iptal oldu , müdürümü aradım tatil değil dedi , anlayacağınız yılan hikayesine döndü bu iş , bende paşa paşa okuluma gidecem

sizde keyifler nasıll ? çeyizlikler dökülmüş yine ortalıklara , hayırlı uğurlu olsunn

Caneyy tatil için yanlış anons verildi demek
Bende dört gözle beklıyorum yarını.Mudur yardımcısıı,servis şoförü dahil herkese haber saldım saat 7 ye kadar tatilse arayın diye Boşu boşuna çıkmayalım dağlara taşlara.
İdare ediyorum kargoyla ilgili bir sıkıntı var onu halletmeye çalışıyoduk.
Almadım ben bişey henüz ama o kuğu gibi karafı almak istiyorum sadece

Bugun benımkeyfım yerınde caanım sıkkın degıl ama bugunu atlatırdam tam 7 gun kaldı ama nedense hala cok gelıo dıorumkafayı mı yedım ben azaldıkca coogalıo gıbı sevgılım olması nsıl bısey unuttum wallahı ozledım cok ama artık gelsın delı gıbı gezıcem heryerde cheık-in yapıcam kıskansınlar cıldırsınlar dıye ayy nasıl bı kınle doluyum sankı ınsanlar bılerek yaptı

aheyyyy ben nerelere gidemmmm
bizim çıkışş 18 ocakta olucakmışşş 17si diye sevinirken 1 gün daha beklicemmmm
ühühühüh ağlamak istiyorum bennnn, (

Benim abim de Ankara Polatlı'da ve son '10'

aaa benim eşimde Polatlıdaaa , kimdirki abin ?? mutlaka tanışıyorlardır eşimlee

abinin adını özelden atabilirsin canım , eşim az sonra arar , o zaman sorarımm

yok kuzum yanlış anons değil , tatil verildi ama kar durdu biraz ondan sonra iptal olduu alırsın kuzum inşAllahh

evet azaldıkça çoğalıyo gibi oluyo ama sıkma canını ,bitti canım bittiiiiiiiiii

Henüz özel mesaj yazamıyorum kii
Kesin tanışıyolardır, sen yaz istersen bana ben abime sorayım

Kızlarrrr ıstanbula ucaklar ıptal olmus eger cumartesıne ıptal olup gıdemezsem wallahı aglarımo havaalanında gıtmelıyım sevgılımde carsamba gelemezsem dusunemıyorum sınırımı korkuyorum suan

Canım benim çok teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım. Aklında olsun seninde alırken numarasını yazdım enoteca ondan alırsın sende.

not ettim biyere canım
şuan indirimi kaçırdığım için çok pişmanım en kısa zamanda tekrar indirim olur umarım

Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür zaman geçtikçe daha iyi oluyorum uzun zamandır yazamıyorum okuyorum takip ediyorum ama telefondan girmek biraz zor oluyor ve hafta sonu sınav vardı o yüzden pek ilgilenmiyordum ama özledim sohbetinizi sanki günler azaldikca daha da yavaşlıyo şafak bayağı sıkıştırdı ama olsun bu haftada geçerse birşey kalmaz şimdi tekrar ders çalışmaya başlayacağım inşallah öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…