347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Suzancım hoşgeldin canımm

evet uzun zamandır görmüyorduk seni , en son kocişine gittiydin , gidiş o gidişş

şafak azaldıkça sıkışmaya başladık ammmaaa bitcek Allahın izniyle bişicikler kalmadı geriyee

sınavların nasıldı ? şimdide finalleremi çalışacan ? hadi bakalım kolay gelsin canımm ...

selam kızlarr çok fena hasta oldum yaa :2: yarın tatil etsinler şu okulları beni sinir etmesinlerrr zor geldim eve

selam kızlarr çok fena hasta oldum yaa :2: yarın tatil etsinler şu okulları beni sinir etmesinlerrr zor geldim eve

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

çoğu yerde tatil diyodu tv de sizin orada olmadı mı? inşallah olurda sende güzelce dinlenirsin

VEEEE KALAN SOONN % 5 :118::118::118::118:

saniyelerimizde 800.000 lerdeee

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"]Geçen Zaman (%95)
148 gün, 21 saat, 10 dakika, 50 saniye
Kalan Zaman
10 gün, 3 saat, 49 dakika, 10 saniye
Özetle, son 877,750 saniye...
(Balıkesir)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

çoğu yerde tatil diyodu tv de sizin orada olmadı mı? inşallah olurda sende güzelce dinlenirsin

yok olmadı canım ya inat etti vali etmicek sinir etti beniii bende c vitamini yüklemesi yaptım şimdide biraz yatsam fena olmıcak uyuyakalmazsam görüşürüz öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dıcem havalar bellı ne kadar dıkkat edersen de olmuyor.
Tatıl muhtemelen yarın ıstanbulda cogu ilçe.
Şimdi mıkrofonlarımız Giresunun ilçelerinde

geçmiş olsun Mervecim

Nereye alıyorum bunlardan birini.Yavaş gel chelzy.
Şu kuğu gibi dediğim yalnız ve sadece 445 $ cık
Azıcık kelepir bişey begensem şaşardım zaten

yyuuuhh diyorum başkada bişey diyemiyoorruummm
ne alıyoruz araba falanmı

yyuuuhh diyorum başkada bişey diyemiyoorruummm
ne alıyoruz araba falanmı

Hiç sorma chickimm.Gidip dunyanın en ıyı cam markasından begenmısım.Hay aksii:)
Sadece begenmekle kalıcam bu modeli anlayacagın.Bitek soyle bısey olursa olur bak
Sevdiğim:Yavrum senden mi kıymetli yaa 445$lık bir !sürahi! alalım gitsin
Bu da olmayacagına gore

Mervecim geçmiş olsun.

Chelzycim ürünlerin nerdeyse yarısı yanlış gelmiş hatta 2 tane aldığımız üründen tek bir tane gelmiş bir daha o markadan asla alışveriş yapmam yarın ofise gideyim markafoniye döşeyeceğim. Yağlıkları beyaz istemiştim kırmızı göndermişler, mutfak önlükleri başka renk. Sonracım yağlık sirkelik tuzluk karabiberlik dörtlüsü vardı ondan 2 adet almıştık bir anneme bir kendime birini göndermemişler. Süzgecimin dışı beyaz içi metal renkliydi içi dışı metal göndermişler. Açıp küfür edesim geldi o derece sinirliyim aldıklarımızın yarısı geri gidiyor.

Son düzenleme:

olsun şekerimmm aşk bazen sadece uzaktan sevmektiiirrrrr

o değilde bi sürahiye 445 $ verirseniz, artık bütün yemekleri falan onda pişirp onda servis yapmak zorunda kalabilirsiinnn

ben alırım sana bi tane sürahi , 6 tanede bardağı olur , 10 lira taş çatlasın 15 liraaa

Ciddi misinnn ?İnanmıyorum.Çorba yapmışlar resmen ürünlerin hepsini.Lanet olsun
Kimbilir benimkiler ne kel alaka gelicekler.
Ay sınırlendım bak yaa
Şeytan diyo gönder gerisin geri

com com nokta com, markafoni nokta com olmuş hhaaa, valla daya döşe şekerimm adam gibi iş yapsınlar, sanki beleş dağıtıyorlarr....

com com nokta com, markafoni nokta com olmuş hhaaa, valla daya döşe şekerimm adam gibi iş yapsınlar, sanki beleş dağıtıyorlarr....

Aynen öyle ya.Sinir oldum.Ne hevesle beklıyorsun kel alaka seyler gelıyo.
Yarın bı guzel şikayeti daya döşe tripliii.Ardından ben yapıcam aynısını.

Eve geldim hayal kırıklığı resmen ya zeytinlikler de acayip uzun bir sofraya ancak bir tanesi konur, nerde 3 tanesi. Yanlış ürün gönderme, eksik ürün gönderme, başka renk gönderme hepsi var. Kaldı ki gönderim süresi çok uzundu. Ben bunların üstüne paşabahçelerimi söyledim onlar geldi. Hani hazırlama süresi kısa olur çok ürün aldım çünkü karıştırırlar anlarımda kaç gün beklemişim sonuca bak. Paşabahçe bardaklarımdada cam çay kaşık hediyesi çıkmadı, bir bardak takımı yanlış geldi. Hadi onları göz ardı ettim hepsi kırılmadan geldiği, çok iyi paketleme yaptıkları içinde bu gelenlere ne demeli bilemedim.

ben kaçtım canlarr , azcık iş güç yapayımm , sonra gelebilirsem gelirim , öptüm herkeslerrii

NOT : bu gece şafak artık tek hanelerrrr

merhaba tatlışlar...
mercicim çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.
ben de sınavdan geldim akşamın 7 sine koymuşlar sınavı,ilk finalime girdim geldim yani beklediğimden zordu bakalım.

ayy tripliii canım markafoniden aldıkların mı öyle geldi

bende zeytinliklerden almıştım daha kargoya falan verilmemiş bile

Hadedream üzülerek 18'ine aldım canım adını. Bu kadar beklemişiz bir gün daha bekleriz canım sağsalim gelsinlerde bir gün eksik bir gün fazla önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…