Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür zaman geçtikçe daha iyi oluyorum uzun zamandır yazamıyorum okuyorum takip ediyorum ama telefondan girmek biraz zor oluyor ve hafta sonu sınav vardı o yüzden pek ilgilenmiyordum ama özledim sohbetinizi sanki günler azaldikca daha da yavaşlıyo şafak bayağı sıkıştırdı ama olsun bu haftada geçerse birşey kalmaz şimdi tekrar ders çalışmaya başlayacağım inşallah öpüyorum hepinizi
selam kızlarr çok fena hasta oldum yaa :2: yarın tatil etsinler şu okulları beni sinir etmesinlerrr zor geldim eve
Tasarımı gerçekten çok orjınal aldıgının tripliiicim.Gule gule kullan.
Bende muhtemelen şu 2 sınden birini alıcam.
Kuğu gibi dursun istiyorum.
Eki Görüntüle 597919 Eki Görüntüle 597920
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
çoğu yerde tatil diyodu tv de sizin orada olmadı mı? inşallah olurda sende güzelce dinlenirsin
selam kızlarr çok fena hasta oldum yaa :2: yarın tatil etsinler şu okulları beni sinir etmesinlerrr zor geldim eve
Nereye alıyorum bunlardan birini.Yavaş gel chelzy.
Şu kuğu gibi dediğim yalnız ve sadece 445 $ cık
Azıcık kelepir bişey begensem şaşardım zaten
yyuuuhh diyorum başkada bişey diyemiyoorruummm
ne alıyoruz araba falanmı
Hiç sorma chickimm.Gidip dunyanın en ıyı cam markasından begenmısım.Hay aksii:)
Sadece begenmekle kalıcam bu modeli anlayacagın.Bitek soyle bısey olursa olur bak
Sevdiğim:Yavrum senden mi kıymetli yaa 445$lık bir !sürahi! alalım gitsin
Bu da olmayacagına gore
Mervecim geçmiş olsun.
Chelzycim ürünlerin nerdeyse yarısı yanlış gelmiş hatta 2 tane aldığımız üründen tek bir tane gelmiş bir daha o markadan asla alışveriş yapmam yarın ofise gideyim markafoniye döşeyeceğim. Yağlıkları beyaz istemiştim kırmızı göndermişler, mutfak önlükleri başka renk. Sonracım yağlık sirkelik tuzluk karabiberlik dörtlüsü vardı ondan 2 adet almıştık bir anneme bir kendime birini göndermemişler. Süzgecimin dışı beyaz içi metal renkliydi içi dılı metal göndermişler. Açıp küfür edesim geldi o derece sinirliyim aldıklarımızın yarısı geri gidiyor.
Mervecim geçmiş olsun.
Chelzycim ürünlerin nerdeyse yarısı yanlış gelmiş hatta 2 tane aldığımız üründen tek bir tane gelmiş bir daha o markadan asla alışveriş yapmam yarın ofise gideyim markafoniye döşeyeceğim. Yağlıkları beyaz istemiştim kırmızı göndermişler, mutfak önlükleri başka renk. Sonracım yağlık sirkelik tuzluk karabiberlik dörtlüsü vardı ondan 2 adet almıştık bir anneme bir kendime birini göndermemişler. Süzgecimin dışı beyaz içi metal renkliydi içi dışı metal göndermişler. Açıp küfür edesim geldi o derece sinirliyim aldıklarımızın yarısı geri gidiyor.
com com nokta com, markafoni nokta com olmuş hhaaa, valla daya döşe şekerimm adam gibi iş yapsınlar, sanki beleş dağıtıyorlarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?