347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bir defasnda geçen sene limangodan böyle bişey olmuştu.
Boyle oldugunda ınternette alısverişten soguyorum.Bir sure gidiyor bu.2-3 ay hiçbişey almamıştım.
Yine öyle olacak gibi.
Çok can sıkıcı.
Git gör incele dokun al yanii en iyisi.

ayy tripliii canım markafoniden aldıkların mı öyle geldi

bende zeytinliklerden almıştım daha kargoya falan verilmemiş bile

Evet canım beğenmedim kutuları bile eski püskü ama benimkiler geldi chelzy'ninkilerde eline ulaşmamış olsa bile teslimat aşamasında şuan. Seninki niye gelmedi ki aynı zamanda aynı yerden aldık diye hatırlıyorum ben onları.

evet aynı yerden almıştık. bakıyorum kargoya teslim tarihi 4-7 ocak yazıo ama hala bişey yok. çok alışveriş yaptım oradan ama hep zamanından önce elime ulaşırdı. bu sefer neden böyle oldu anlamadım

canım bende bir kaç bişey aldım netten sorun olmadı.. ama ben gidip görerek almanın daha iyi olacağını düşünüyorum hepsini iade et ve görerek al.. 3 kuruş fazla olsun temiz olsun..

Canım ben şunu bilir şunu söylerim iyi mal iyi para. İnternetten alışverişten asla soğumadım bugüne kadar çok şey aldım ilk defa böyle birşey oldu. Bugün bizimkinin saati geldi garanti belgesi bile mühürlenip imzalanmış, düşün küçük bir saat sadece. Yakın zamanda morhipodan kahve makinasıyla, mutfak robotu aldım yine ufacık kusur yok. Bardaklarım kırılmadan geldi ordan buraya çatlak yok yani ama gel gelelim ki hiç tanımadığım bir markanın fiyatları çok uygun ürünlerini aldım ve tabiki sonuç hüsran. Demekki neymiş bildiğimiz markaların ürünlerini alacağız.

tekrar maillerime bakayım dedim 10 dakika önce kargoya verildi diye mail gelmiş

Sevindim canım yarın elinde olur o halde yorumlarını merak ediyorum, paylaş mutlaka.

canım bende bir kaç bişey aldım netten sorun olmadı.. ama ben gidip görerek almanın daha iyi olacağını düşünüyorum hepsini iade et ve görerek al.. 3 kuruş fazla olsun temiz olsun..

Canım gerçekten çok fiyat farkı oluyor dışardakiyle internette satılanlar arasında.
Bugün paşabahçeye gittim internetten 23 tl ödeyip 6 şarap kadehi almıştım, paşabahçenin mağazasında tanesi 6.90'dı kadehlerin o fiyattan alsaydım 6 şarap kadehine 42 tl ödeyecektim. Ben aradaki o farkla 2 takım su bardağı alabilirim mesela. O yüzden internetten alışveriş yaparken bildiğimiz markalardan şaşmamalıyız.

Son düzenleme:
Kızlar lar lar iyi akşamlar.

İşten 16'da çıktık annemlere geldim, oynadık oynadık bütün kurtlarımı döktüm Yarın tatil olsada kardeşlerimle kardan adam yapsak geçen senelerde devasa bir kardan adam yapmıştık. İçimdeki çocuğu seviyorum kıpır kıpır bugün

Orası da dogru.Daha geçen cuma guess cüzdan geldi yanına hedıye çeki koymus lımango bide.Yılbaşında Amazondan yurtdısından parfum getirttim hemde 1 hafta önce geldi beklenenden.
Yanı neredeyse 2 haftada bir 1-2 defa alısverıs yapıyorum.
Bundan sonra bılınmedık tanınmadık yerden alışveriş yapmamak lazım gerçekten.Bu son olsun

tamam canım bakalım nasıl gelicek. çok meraklandım

canım birde paşabahçenin kendi mağzasıı daha pahalı satıyor.. bende gitmiştim paşabahçe mağzasına. benim aldığım şeyleri neredeyse 2 katına satıyor. onları züccaciye tarzi yerde daha uyguna veriyorlar..

selam kızlarr çok fena hasta oldum yaa :2: yarın tatil etsinler şu okulları beni sinir etmesinlerrr zor geldim eve

Geçmiş olsun canım, kız kardeşimin öğretmeni yarın tatil olursa diye bir dolu ödev vermiş. Kız kardeşim sürekli internete baktırıyor tatil oldu mu diye

Ben bugün sabah tuzladan işe gitmek için otobüse bindiğimde deli gibi kar yağıyordu maltepeye geldim kar yok her yer kupkuru sonra işe karşıdan gelenler karşıda çok kar var dedi. Bu karda beğendiği yere yağıyor

Canım sen Adana'da değil misin orda kar yağmamış diye biliyorum

Bu arada bütün giresunda sahil merkezinde bile tatil ama en en en uzak ilçesi bizim ilçe ve elektrikler saatlerdır yokmuş ve tatil değil henüz
Sabah 7bucukta kararını beyan edıcekmıs kaymakam bey.
Yahu o saatte ben yola cıkıyorumm tatıl etsen nolacak !!!!!

Bide yedisu da yine hatlar gittiDuyamadım sesini sevgilimin yine
Şükür haber alabıldım ama yoksa delirirdim yine.
Ne elektrık varmış ne su.Yogun bir tipi varmış.
Bitsin hayırlısıyla şu yedisu artık.Cuma günü hava guzel olsun Allahımm helikopter kalkabilsin ve bıngole gıdebılsın artıkk lütfen

Doğrudur Duygu'cum katılıyorum o konuda sana ama şöyle de bir durum var ki züccaciyede her ürünü bulmak mümkün olmuyor çoğu zaman. Hatta internet sitesinde gösterdikleri bazı ürünler varki mağazasına bile gelmiyormuş. Bununla ilgilide yazı paylaştım bugün çok kısa olsada açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

Evet sizinkiler bizimkilerin yanına gelecek daha demi canım ben onu unutmuşum tamamiyle aslında haftaya direkt götürseler ya Elazığ'a ordan oraya taşıyacaklar tam bir eziyet. Neyseki geliyorlar ya bunu bildiğimizden hoş görüyoruz artık dayan canım az kaldı diyerekten.

merhaba kızlar, ben 349. dönemin yareniyim eşimin usta birliği gümüşhane orada askeri olan varmı aranızda merak ediyorum nasıl bi yer rahat edermi diye

Evet.Bizde o çok büyük bir sıkıntı şu anda.İlçelerde ulaşım tamamen sıfır.Komutanlar bıle gıdemıyomus ilçelere yani.
Her an hazır olun gıdebılırsınız demıs hava musaıt olursa.
1 hafta boyunca tıklım tıkış olucaklar yani bingölde yine.
Ordan Elazıg nasıl olucak bakalım.349lar gelicek bide ozaman.İyice kalabalık olucak.Aman 10 gün sonra biticek herşeyyy biticekk bu sıkıntılar .

İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…