347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrrrr..

gün gectikce heyecan artıyorrrbugun cocuklar gibi karda oynadık arkadaşlarla ama eve gelene kadar dondum

yabancılara yardım etmiyorsunuz galiba

Kary hoşgeldin. Yardım etmez olur muyuz muhabbet koyu olunca bazen gözden kaçabiliyor yoksa sayfanıza gelip muhabbetinize katıldığımız yardımcı olmaya çalıştığımız çok oldu ama biliyorsun ki çok az bir zaman kaldı heyecanımızı mazur gör o yüzden. Bütün yarenlerimizin askerlerinin ilk sayfada yazar nerede askerlik yaptığı. Bildiğim kadarıyla yok bizim sayfada ama bildiğim şu da var ki askerin doğuda değilse yeri için endişelenme, şükret.

bir hafta dedğin ne ki çabucak geçer

bide ben sayayım bakalım kaç hafta kalmış
Evet hıcbısey degıl ama yaklastıkca sabrın tukenıo yeterrrrrrrrr dıye bagırasın gelıo oyuzden o 7 gun varya okadar cok buyuyo kı gozunde hanı ders dınlerken o 45 dk gecmek bılmez afakanlar basar ya onun 2 katını dusun son zamanlarda aynı oyle Daha cok varken sureklı gelıo az kaldı dıye dusunmedıgın henuz planların netlesmedıgınden bıraz daha sabrın oluo ben boyle dusunuyorum en azından

Bende yatıyorum canlarım yarın tek basamaklara geçiyoruz. Hatta 1 saat kalmış şafağımızın atıp askerlerimizin bize 1 gün daha yaklaşmasına. Şükürler olsun allaha 345. dönemin şafaklarına özenirdik bize de gösterdi allah o çok istediğimiz rakamları. Hayal gibi geliyor duygularımın tarifi yok. Önce 30 gün geçti, bugün tam 1 ay oldu dedik. Yemin törenini çok bekledik, gittik. Rakamların 2 hanelere düşmesini sabırla bekledik 99 olduğunda bir umut doldu hepimizde. Sonra plakalar dedik, plakalar çabuk geçer, şimdi o çok istediğimiz tek hanelere düşüyoruz. Bundan sonra isteğimiz Adana'yı boyayıp sarılmak sanırım. Çok mutluyum.

Müge'cim askerin gelene kadar ben düğün hazırlıklarımdan vakit buldukça sana can yoldaşı olmaya hazırım. Ben burda olacağım, umarım hiç birimiz burayı, birbirimizi unutmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…