- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Evet hıcbısey degıl ama yaklastıkca sabrın tukenıo yeterrrrrrrrr dıye bagırasın gelıo oyuzden o 7 gun varya okadar cok buyuyo kı gozunde hanı ders dınlerken o 45 dk gecmek bılmez afakanlar basar ya onun 2 katını dusun son zamanlarda aynı oyleDaha cok varken sureklı gelıo az kaldı dıye dusunmedıgın henuz planların netlesmedıgınden bıraz daha sabrın oluo ben boyle dusunuyorum en azından
Bende yatıyorum canlarım yarın tek basamaklara geçiyoruz. Hatta 1 saat kalmış şafağımızın atıp askerlerimizin bize 1 gün daha yaklaşmasına. Şükürler olsun allaha 345. dönemin şafaklarına özenirdik bize de gösterdi allah o çok istediğimiz rakamları. Hayal gibi geliyor duygularımın tarifi yok. Önce 30 gün geçti, bugün tam 1 ay oldu dedik. Yemin törenini çok bekledik, gittik. Rakamların 2 hanelere düşmesini sabırla bekledik 99 olduğunda bir umut doldu hepimizde. Sonra plakalar dedik, plakalar çabuk geçer, şimdi o çok istediğimiz tek hanelere düşüyoruz. Bundan sonra isteğimiz Adana'yı boyayıp sarılmak sanırım. Çok mutluyum.
Müge'cim askerin gelene kadar ben düğün hazırlıklarımdan vakit buldukça sana can yoldaşı olmaya hazırım. Ben burda olacağım, umarım hiç birimiz burayı, birbirimizi unutmayız.
sen nasılsın sedulucuğum:)
Grip oldum bende Aşk gelmeden atlatayım da ona hastalık bulaştırmayım
Ya benimde finaller için şimdiden çalışmaya başlamam gerek ama bende ne gezer paso yatıp film izliyorum
Bi de artık çok sabırsızım ya şu son 10 çabuk geçecek gibi durmuyor
atlat tabi ya dikkat et kendine.bende öyle çok sabırsızım yaa o günü düşünmeten de çalışamıyorum.
Al benden de o kadar bacım
Sevgilimde öyle artık bıkkınlık var geçmiyor günler diyor
Müdürümm mesaj attı şimdii yarın tatilmişş:118:
ooooohhhh iyi hadi bu gece film gecesi yap o zaman
Kızlar merhaba,
ya aklıma bi şey takıldı da size de danışmak istiyorum. Şimdi erkek arkadaşımın 9 hatta artık 8 gün sonra askerliği bitiyor ve 16 ocakta geliyor. Geldiğinde buluşucaz ve özlem gidericez, ama aslında benim aklımda onun ve benim arkadaşlarımla ona hoşgeldin asker partisi gibi bişey de yapmak da vardı fikirlerim arasında. Ama bizim görüşmek için başka günümüz yok o nedenle tek bir günü onunla başbaşa geçireyim mi yoksa o hoşgeldin asker partisi organizasyonu yapıp arkadaşlarıyla mı buluştursam bilemedimNe yapmalıyım sizce?
ben olsam ik olarak başbaşa buluşup bişeyler yapmak isterim canım. arkadaşlarınzla daha sonra bişeyler ayarlarsınız.
bence ilk başbaşa olun daha iyi
Aslında arkadaşlarını görse çok mutlu olur ama sanırım başbaşa kalırsak ben daha mutlu olucam, hem 157 gündür şafak sayan benim, sadece bana ait bir gün geçirmek daha iyi bi fikir sanırım haklısın :) Çok teşekkür ederim canım :)
Canım sen Adana'da değil misin orda kar yağmamış diye biliyorum
saydım daha 25 haftacık varmışş
Selam kızlar
Keyifler nasıl
Kızlar merhaba,
ya aklıma bi şey takıldı da size de danışmak istiyorum. Şimdi erkek arkadaşımın 9 hatta artık 8 gün sonra askerliği bitiyor ve 16 ocakta geliyor. Geldiğinde buluşucaz ve özlem gidericez, ama aslında benim aklımda onun ve benim arkadaşlarımla ona hoşgeldin asker partisi gibi bişey de yapmak da vardı fikirlerim arasında. Ama bizim görüşmek için başka günümüz yok o nedenle tek bir günü onunla başbaşa geçireyim mi yoksa o hoşgeldin asker partisi organizasyonu yapıp arkadaşlarıyla mı buluştursam bilemedimNe yapmalıyım sizce?
bitecek Mügecim ,sizinkide bitecek inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?