347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

doğrudur canım az kalınca insanın gözünde büyüyo

canım benim çokk teşekkür ederimm
nereden nereye demi bende sizin heycanlarınızı görünce seviniyorum burda
burayı ve sizleri hiç unutamam iyi ki üye olmuşum ve sizleri tanımışım
iyi geceler canım tatlı rüyalar

sen nasılsın sedulucuğum:)

Grip oldum bende Aşk gelmeden atlatayım da ona hastalık bulaştırmayım
Ya benimde finaller için şimdiden çalışmaya başlamam gerek ama bende ne gezer paso yatıp film izliyorum
Bi de artık çok sabırsızım ya şu son 10 çabuk geçecek gibi durmuyor

atlat tabi ya dikkat et kendine.bende öyle çok sabırsızım yaa o günü düşünmeten de çalışamıyorum.

atlat tabi ya dikkat et kendine.bende öyle çok sabırsızım yaa o günü düşünmeten de çalışamıyorum.

Al benden de o kadar bacım
Sevgilimde öyle artık bıkkınlık var geçmiyor günler diyor

Ben bugün gecikmeli olarak Seven Pounds u izleyeceğim.
Merak ediyordum bu filmi anca zaman oldu.
İstersen konusuna bir göz at

Kızlar merhaba,
ya aklıma bi şey takıldı da size de danışmak istiyorum. Şimdi erkek arkadaşımın 9 hatta artık 8 gün sonra askerliği bitiyor ve 16 ocakta geliyor. Geldiğinde buluşucaz ve özlem gidericez, ama aslında benim aklımda onun ve benim arkadaşlarımla ona hoşgeldin asker partisi gibi bişey de yapmak da vardı fikirlerim arasında. Ama bizim görüşmek için başka günümüz yok o nedenle tek bir günü onunla başbaşa geçireyim mi yoksa o hoşgeldin asker partisi organizasyonu yapıp arkadaşlarıyla mı buluştursam bilemedim Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Geldi 8 Ocak... 18 ocak.kaldı.10 gece daha BALİKESİRRRRR E CANIM A Selam olsun

ayrıca Sedulu ya da selam öpücük :-*:-*:-*

ben olsam ik olarak başbaşa buluşup bişeyler yapmak isterim canım. arkadaşlarınzla daha sonra bişeyler ayarlarsınız.
bence ilk başbaşa olun daha iyi

ben olsam ik olarak başbaşa buluşup bişeyler yapmak isterim canım. arkadaşlarınzla daha sonra bişeyler ayarlarsınız.
bence ilk başbaşa olun daha iyi

Aslında arkadaşlarını görse çok mutlu olur ama sanırım başbaşa kalırsak ben daha mutlu olucam, hem 157 gündür şafak sayan benim, sadece bana ait bir gün geçirmek daha iyi bi fikir sanırım haklısın :) Çok teşekkür ederim canım :)

koskoca 157 gün kolaymı bence başbaşa olursanız oda çok mutlu olur. zaten arkadaşlar olsada ikinz birbirinzden başkasını görmezsiniz ki o yüzden kimseyi çağırmaya gerek yok die düşündüm

Canım sen Adana'da değil misin orda kar yağmamış diye biliyorum

canım ben Mersinliyim , eşim Adanalı , ama biz Maraşın ir ilçesinde öğretmeniz , yani memleketlerimizde değil

zaten Mersinle Adanaya kar yağdığına şahit olan yoktur , yok öyle bişey yanii

saydım daha 25 haftacık varmışş

bitecek Mügecim ,sizinkide bitecek inşAllahh

Selam kızlar
Keyifler nasıl

ooo kimler gelmişş , efendi Seduluuuu

o değilde herifim gelecek benim kırbaçlardan haber yyookk

Müdürümm mesaj attı şimdii yarın tatilmişş:118:

oohh oohh gözün aydın bebişiimmm

canım aslında parti güzel olur ama ben olsam bencillik yapardım sadece kendime saklardım sevdiceğimi , ama sonrasında imkanın olursa yapabilirsin o tarz bişeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…