347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlaarr tripliiiyi göremedim gözü kötü mü oldu acabaa bugün yok sanki bende fazla giremedm gerçi ama:26:
sizin keyifler nasıııııll??artık keyflerrr tavaaan yapsııııııınnn
Bu topic uğurunu hiç kaybetmiceekk yazınca aradı sevdiğimm buraya yazmaktan hiç vazgeçmeyelim birbirmize uğur getiriyoruz kızlaarrr :)

Son düzenleme:
ece nerelerdesinnnnnnnn??? iyi mi gözün ? bu saate kadar gelmediğine göre kötü bişey olmamıştır umarım

şuan kendimi çok kötü hissettim 8 ve 9 gün offf ne güzel az kalmış sevdiğinize kavuşmanıza :)

haftaya burda yokuzzzz diyosun yani

Bunu bilimum yerlerde yazdim bugun

349larinda safagi elbet bitecek.
Yazin bu topicteydik hatirliyorum.Yeni gitmislerdi bizimkiler.
Biri gelip topige bizim safak 20 mi oyle bisey yazmisti hatta bide nispet yapar gibi bisey yazip gulucuk atmisti.cok bozulmustum o anda.aklima geldi bak.:26:

bize soruldugu icin haliyle cevap yaziyoruz bizimki oyle degil ama

şuan kendimi çok kötü hissettim 8 ve 9 gün offf ne güzel az kalmış sevdiğinize kavuşmanıza :)

canım valla geçmek bilmiyo son günler önümüzdeki hafta nası gelcek hiç bilmiyorum şu hafta bi bitse hayırlısıyla bütün haftasonu hazırlıkla geçicek

ben bozulmadım darısı başıma artık diyim :)) ama asker yolu beklemek gerçekten zormuş insan başına gelince öğreniyo. sizlerde öylemiydiniz isyanlardayım sürekli benden dolayıda hep kavga ediyoruz

Merhaba kızlar gözüm davul gibi şişmiş sabah kalktığımda. Doğal olarak işe gidemedim, çünkü gözüm açılmıyordu. Mesaj attım bilet müdürüne, arkasındanda çaycımıza aklında olsun seninde soranlara söylersin dedim iyi ki de atmışım bilet müdürümüz telefonunu evde unutmuş Ece nerelerde diyormuş ki sağolsın çaycımız sana mesaj atmış görmedin mi gözü kapanmış gelemicekmiş bugün demiş. Neyse acenta müdürü geldiğinde bilet müdürümüz ona söylemiş durumu. Acenta müdürü bağırmış çağırmış öyle olunca bilet müdürü de beni ofise çağırdı. Ben önce doktora ordan ofise geldim. Tabi gözümün insan içine çıkacak hali yoktu gözlük taktım. Artık hiç bir şey diyemiyorum bu insanlara. Beni burda bu halde tutuyorlar.

bukadarına da pes gerçekten insan mı onlar ya ne duyarsız ne acımasız olundu bukadar! çok geçmiş olsun canım Allah o insanlara akıl fikir versin. Doktor ne dedi?

yuhhh diyorum ben o insanlara yaaaa çok geçmiş olsun doktor ne dedi canım mikrobik bişey miymiş

Cidden çağırdı mı o halde seni
Sanki olmasam şirket batıcak.
İnsaf kalmamış bu ınsanlarda cidden.Diyecek bişey yok!!

Şuan mikrobik olmadığını söyledi doktorum ama başlangıçta olabilir dedi. Şimdilik havalardan ötürü alerjik birşey olduğunu düşünüyor. İzmir 2 gün soğuk yaptı, alışık olmayan bizlerde böyle olduk işte. Ofisteki klimada yapmış olabilirmiş, bilmiyorum artık ne sebep oldu da gözüm bu hali aldı. Şimdilik sabah akşam bir damla damlatacağım, gece de antibiyotikli başka bir damla.

Muhasebe müdürü ben bu halde burda durmanı istemezdim ama bir şey yapamıyorum işte dedi. Acenta müdürümüz kötü bir insan, insan ayırıyor. Burda 20 yıllık 30 yıllık çalışanlar var onlarla artık aralarında dostluk oluşmuş. Biri annesini hastaneye götürür, biri çocuğunun okul toplantısına gider ama yaşın küçükse senin hasta olmaya hakkın yok. İnanınki çok mutsuz çalışıyorum. Dayanmaya çalışıyorum, sadece evleneceğim diye.

Geçen sene annem hastaneye kaldırıldı ben ofisten eve ambulans yollattım bir kişi ne duruyorsun git demedi bana. Allaha havale ediyorum.

iş öyle işte canım. bende geçen burnum kanıyor çalışıyorum .. hasta yakını gelmiş serum çıkarırmısın diyor bende gitmedim hemen çağrı ziline basıyorlar.. bende gittim odaya kızdım.. ben gelicem diyorsam gelicem dedim size. ben insan değil miyim ben hasta olamaz mıyım öyle bir kızmışım ki.. vicdan yaptılar ha ha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…