347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Telefondan giriyorum beğeni yapamıyorum ama hepinizin geçmiş olsun dileklerini okuyorum. Herkese çok teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun canım..böyle vicdansız insanlar var malesef,kendilerinin başına gelse ne yaparlar acaba ama benciller işte.

Tripliii canımm inan yuhh dedim okuyunca nasıl insanlarmış onlar öyle. çok geçmiş olsun dikkat et kendine. soğuğa alışkın değiliz biz hemen etkiledi tabi

hümeyra canımmm yol açıklığı versin Allah. sevdiceğini evinde bekle artık azcık kaldıı

bu arada bugün zeytinlikler gelmiş bende 1 saatliğine karşı daireye anneanneme geçmiştim o ara kargo gelmiş ama benide aramadılar kapıya geldik bulamadık diye not bırakmışlar. hemen şubeyi aradım paket hala dağıtımdaysa tekrar getirebilirler mi ben karşı dairedeydim beni aramadılar falan dedim. görevli bayan eve teslimlerde sadece 1 kez getirilir ve telefonla aranmaz gelip şubeden alın dedi. sinir oldum. havada çok soğuk gitmedimde merakta ediyorum nasıl bişey geldi diyee

Son düzenleme:
Tripliii çok geçmiş olsun. Ayrıca iş yerindekilere de yuh diyorum bu mu insanlık yani
Senin gözünü yormaman gerek mümkün olduğunca az dur pc başında ekran ışığı ağrı yapabilir.
Steril gazlı bezi kaynamış ve sonrada hafif ılınmış suya koy. Gözüne 15 dakika kompres yap. Bu çok işe yapıyor.

Telefondan giriyorum beğeni yapamıyorum ama hepinizin geçmiş olsun dileklerini okuyorum. Herkese çok teşekkür ederim.

gecmis olsun tatlm ozel sektor byle vicdansz bende cok.yasadm nazar.deydi wallahi sana tatlm dikkat et makyaj malxemelernden.mikrop.kapmis olablr yapma makyaj bi sure tatlim

tripli çok geçmiş olsun canım. insanlar çok vicdansız gerçekten yaa. aynı durumu bende pek çok kez yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum.

Kızlar hepiniz çok sağolun. Telefondan girdim bir geçmişe döndüm neyseki çok uzun değilmiş okudum çıkıyorum şimdi. Gözümde çaylı pamuk var şuanda. Şişliği geçtimde çok ağrı yaptı. Kendinize iyi bakın. Yarın gelirim artık.

Mügecim yurtiçi kargo bir kere getiriyor gerçekten doğru demişler. Gidip şubeden kendin alman gerekiyor o yüzden kaçırmamak lazım. Biz paşabahçelerimi son anda yakaladık mesela. Cts sabah 10:30'ta kapı çalıyor ne ben kalkıyorum ne annem sonra bir kutu sesi geldi ben ayaklandım anneme kargo olabilir dedim ben kapıya annem pencereye çocuğu yakaladı annem kutuyu arabaya geri yerleştirirken çocuk geri getirdi. Biz çok fazla alışveriş yaptığımız için annem iyi tanıyor kargocuları, onların sularını bile dolduruyor hele bir tanesi vardı ki annemden borç para istemişti. Kapıyı kapattıktan sonra demiştik ki ya geri gitseydi. O koliyi mümkün değildi bizim şubeden almamız. Taksiye yükletip eve geldiğimizdede ancak taksicinin yardımıyla arabadan alıp eve getirebilirdik.

Son düzenleme:

Tripliii canım çaylı pamuk dün de demiştim ben bak iyi gelicek merak etme.Geçmiş olsun tekrardan.Cok fazla bakma ne telefona ne ekrana.Yorma gözünü dinlendir.
Bu arada bızım kargoyuda cumartesiye kadar bekletıceklermıs subede.Lütfettiler.Komsuya katıyen bırakmayız dedi yine sonra.

Bari 9 güncük kullanayım şu teskere şeysini
It's the finall countdowwnnnnn

anladım canım çok üzüldüm valla. bu soğukta şubeye gidicem. aradım dedim hemen geri gitmez demi yarın gelip alıcam diye 3-4 gün bekler gitmez hemen dedi.

üfff annemede o kadar dedim ben gelmeyim evde durayım die. zeytinlklerin paketi büyük değildir heralde taşıyamayacak kadar. arabaylamı gitsem ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…