Merhaba kızlar gözüm davul gibi şişmiş sabah kalktığımda. Doğal olarak işe gidemedim, çünkü gözüm açılmıyordu. Mesaj attım bilet müdürüne, arkasındanda çaycımıza aklında olsun seninde soranlara söylersin dedim iyi ki de atmışım bilet müdürümüz telefonunu evde unutmuş Ece nerelerde diyormuş ki sağolsın çaycımız sana mesaj atmış görmedin mi gözü kapanmış gelemicekmiş bugün demiş. Neyse acenta müdürü geldiğinde bilet müdürümüz ona söylemiş durumu. Acenta müdürü bağırmış çağırmış öyle olunca bilet müdürü de beni ofise çağırdı. Ben önce doktora ordan ofise geldim. Tabi gözümün insan içine çıkacak hali yoktu gözlük taktım. Artık hiç bir şey diyemiyorum bu insanlara. Beni burda bu halde tutuyorlar.
Telefondan giriyorum beğeni yapamıyorum ama hepinizin geçmiş olsun dileklerini okuyorum. Herkese çok teşekkür ederim.
merhaba kızlar yeni üye oldum benimlede ilgilenin benimde sözlüm askerde :)
ohh vallaaaa keyfe bak
Kızlar hepiniz çok sağolun. Telefondan girdim bir geçmişe döndüm neyseki çok uzun değilmiş okudum çıkıyorum şimdi. Gözümde çaylı pamuk var şuanda. Şişliği geçtimde çok ağrı yaptı. Kendinize iyi bakın. Yarın gelirim artık.
Mügecim yurtiçi kargo bir kere getiriyor gerçekten doğru demişler. Gidip şubeden kendin alman gerekiyor o yüzden kaçırmamak lazım. Biz paşavahçelerimi son anda yakaladık mesela. Cts sabah 10:30'ta kapı çalıyor ne ben kalkıyorum ne annem sonra bir kutu sesi geldi ben ayaklandım anneme kargo olabilir dedim ben kapıya annem pencereye çocuğu yakaladı annem kutuyu arabaya geri yerleştirirken çocuk geri getirdi. Biz çok fazla alışveriş yaptığımız için annem iyi tanıyor kargocuları, onların sularını bile dolduruyor hele bir tanesi vardı ki annemden borç para istemişti. Kapıyı kapattıktan sonra demiştik ki ya geri gitseydi. O koliyi mümkün değil bizim şubeden almamız. Taksiye yükletip eve geldiğimizdede ancak taksicin yardımıyla arabadan alıp eve getirebilirdik.
Kızlar hepiniz çok sağolun. Telefondan girdim bir geçmişe döndüm neyseki çok uzun değilmiş okudum çıkıyorum şimdi. Gözümde çaylı pamuk var şuanda. Şişliği geçtimde çok ağrı yaptı. Kendinize iyi bakın. Yarın gelirim artık.
Mügecim yurtiçi kargo bir kere getiriyor gerçekten doğru demişler. Gidip şubeden kendin alman gerekiyor o yüzden kaçırmamak lazım. Biz paşavahçelerimi son anda yakaladık mesela. Cts sabah 10:30'ta kapı çalıyor ne ben kalkıyorum ne annem sonra bir kutu sesi geldi ben ayaklandım anneme kargo olabilir dedim ben kapıya annem pencereye çocuğu yakaladı annem kutuyu arabaya geri yerleştirirken çocuk geri getirdi. Biz çok fazla alışveriş yaptığımız için annem iyi tanıyor kargocuları, onların sularını bile dolduruyor hele bir tanesi vardı ki annemden borç para istemişti. Kapıyı kapattıktan sonra demiştik ki ya geri gitseydi. O koliyi mümkün değil bizim şubeden almamız. Taksiye yükletip eve geldiğimizdede ancak taksicin yardımıyla arabadan alıp eve getirebilirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?