347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Rezil bir günden selamlar :2:

Sabah giydim çizmelerimi çıktım yola kar kış. Otobüsten indim yokuş yukarı çıkmam gerek yer jilet gibi kaygan. Neyse bir iki adım attım pat düştüm. Ayağa kalkmaya çalışıyorum kalkamıyorum yokuşun aşağısıda otobüslerin minübüslerin geçtiği bir yol o an yokuş aşağı kayıyorum dedim benim son günümmüş bugün biraz sonra ölücem. 2 tane çocuk görmüş beni geldiler kolumdan tutup kaldırdılar. Kaldırıma kadar görütürdüler. O moral bozgunluğuyla gittim işe çalıştım. Akşam gittim kar botu aldım greyderden.

Bugün bir an önce bitsin hayırlısıyla.

hoşgeldin canımm

aman allah korumuş. neyseki birileri varmışta yardıma gelmişler
ben gene karda düz yolda yürümeyi bile bilmem bırak yokuş çıkmayı

çok geçmiş olsun canım. iyimisin

çok geçmiş olsun canım. iyimisin

Sağol canım, iyiyim bir yereme birşey olmadı ama çok morelim bozuldu. Ben internetin olduğu her yerden çalışabiliyorum, illa iş yerine gitmeme gerek yok ama kimse gelme demedi. Düşşem kolum bacağım kırılsa 15-20 gün rapor verirler kimse bunu düşünmüyor. Bu özel iş yerleri çok acımasız.

hoşgeldin canımm

aman allah korumuş. neyseki birileri varmışta yardıma gelmişler
ben gene karda düz yolda yürümeyi bile bilmem bırak yokuş çıkmayı

hoşbulduk canım, Allah çıkarttı onları karşıma birde sinirden gülme geldi onlar beni kaldırırken başladım gülmeye

çok geçmiş olsun canım.ucuz atlatmissin

özelle alakası yok ki canım.. bende gidiyorum işe .. öğretmen olmadığın sürece tatil yokkii

iyiki üye olmuşsun o zaman. burası ayrı biyer. güzel dostluklar kurduk biz topikçe

ben çok geç kalmışım üye olmakla :) burayı ziyaret etme amacım farklıydı asker eşlerinden bilgiler almam gerek sözlüm askerde kalmayı düşünüyoda ben kararsızım.sizde varmı öyle bi düşünce :)

nişanlım veteriner hekimi. ilk mezun olduğunda çok istemişti askeri veteriner olmayı. hatta sınavlara girdi kazandı ama en son mülakatta olmadı. ben hiç istememiştim Allah biliyo yaa. oda olmayınca senin yüzünden olmadı sen istemedin bak kazanamadım diye uzun süre söylendi
şimdide iyikide olmamış kazanamamışım diyor.

benmkide gazeteci. çok yorucu bi meslek oldugu için askerliği bittiğinde devam etmek istemiyo buyüzden askerde kalmak istiyo.bende senin gibiyim kalmasını hiç istemiyorum.bugün ilk defa isyan etti bi komutanı fena canını sıkmış askerlkten soğuttu beni dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedm:) 6 ayımız var ne karar verir ne yapar hayırlısı olur inşallah

anladım canım. hakkınızda hayırlısı olsun. şimdi işin içinde. iyice ölçüp biçip öyle karar verir artık.
ben şimdi zor dayanıyorum. mesleği askerlik olsa napardım bilmiyorum.
bana askerlik gazetecilikten daha zordur gib geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…