347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amin tatlım. pek karışmak istemiyorum ama gönlüm kalmamasından yana asker yolu beklemek çok zormuş insan yaşamadan bilmiyo bende dayanmıyorum ama yapıcak bişeyimiz yok özlediğim için hep sitemlerdeyim yakın olsa atlayıp gidicem ama çokta uzakta gazetecilikte belirli saat yok heran haber çıkabiliyo ve gitmek zorunda, haftada bi gün tatili var. şimdi askerlik ona rahat geldi sabah 8 akşam 5 hafta sonlarıda tatil.bencede daha zordur askerliği meslek olarak yapmak

şimdi memur gibi çalışmak kolay gelmiştir. ama meslek olarak yapınca çok zorlar. sonuçta o zamanda tatili pek olacağını sanmıyorum. doğusu var başka görevleri var. bitirene kadar görür iyice. konuşacağı danışacağı kişiler olur. ona göre en doğru kararı verir inşallah.

valla 3.5 ayı geçti görmüyorum ben izmirde o şırnakta. özlem hat safhada. çok zorr çokk

haklısın canım. bende 2 aydır görmüyorum ilk defa bukdr uzun süre görüşmedik.acemiliğini tuzlada yapmştı bende kocaelideyim her hafta sonu geliyodu çok iyiydi karsa gitmesi beni çok üzdü dünyanı bi ucu.bende çalıştıgım için hafta sonları gidemiyorum.gözüm kara bigün işten izin alıp yapıcam atlıcam uçaga 1 saatte olsa görüp gelicem :)

vala karart gözünü fırsatını bulursan git. ben nerdee şırnağa gidicem benimkide istemez heralde.
ilk gitmeden izin kullanmayız çabuk bitsin die konuşmuştuk ama bi 15 gün falan kullanıcak heralde baharda. bakalım nolcak

kars hep karlı gidersem dönüşte ucak kalkmaz diye korkuyorum kalırım oralarda valla:) herkes aynı şeylerimi yaşıyo yoksa sadece ikimiznkimi tesadüf:) benmkide izin kullanmıyayım 1 ay erken gelirim diyip duruyodu ben karşı çıkıyodum dayanamam diye.ama oda vazgeçmiş şubatta gelicek galiba 4-5 günlüğüne:) hiç beklemdgn bi anda karşına çıkıcam diyo bakalım nezmn sabırsızlıkla bekliyorum :) nişanlında gelir inşlh hasret giderirsiniz:)

bende istemiyodum aslında izin kullanmasını baştan. gelip gitmesi dert orda havaalanı yok. gelince göndermesi ayrı bi dert. ee bide gelmesi uzucak. geçenlerde çok sıkıldım belki 15 günlüğüne gelebilirim baharda falan dedi.. bende sen bilirsin dedim ama aşırı özledim gelse göndermem o derece

4 gün diyarbakırdaydı dün döndü. biraz gezmek iyi geldi değişiklik oldu diyo kıyamam. çünkü bizim çarşı izinlerimiz falan kısıtlı her zaman olmuyor malesef

canııım incicicegi, şırnağın neresindeydi eşin canım?

doğrudur canım heryer aynı değil bizim öyle bi sorunumuz yok çok şükür her hafta çıkıyo netede rahatlıkla giriyo. buarada benim adım duygu.sennle konuşmak iyi geldi teşekkrler:)

doğrudur canım heryer aynı değil bizim öyle bi sorunumuz yok çok şükür her hafta çıkıyo netede rahatlıkla giriyo. buarada benim adım duygu.sennle konuşmak iyi geldi teşekkrler:)

bizimde bilgisayarı yanında çok şükür. yoksa hiç dayanılmazdı. telefon falan sorun olmuyo.

burası terapi gibi canım biz öyle diyoruz.

yok ama 21 inde mardine oradan şırnak oradan da beytüşşebap'a gidecek canım... peki görevi neydi? rahat mı konuşmanız vs...

veteriner canım nişanlım. orda gıda hijyen kontrol subaylığı yapıyo. bana rahatım iyi dio pek bişey anlatmıyo. ama biraz yorucu bi işi var

stanki geçmiş olsun canım.
aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoş gelmişler.
ders çalışıyordum beynim sulandı resmen size bir bakıp yatayim dedim,herkese iyi geceler diliyorum öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…