Hümmmmmm evine döndü... Allah ıma bin şükür!!!!! 10 gibi eve vardık banyoydu annemlerle lak laktı ancak girdim kuzular!!!!!!
Öncelikle sizi çok özledim telefondan azıcık azıcık yazmak işkence gibiydiiiiii
İnşallah hepiniz iyisinizdir... valla benim maşallahım var sağolsun babaannem aman zayıfladın ye ye diyerek beni şişirdi bende kendimi salmışım bakalım sabah kaç kilo çıkacağım son 8 gün ölüm diyeti ve sporu yapmayı düşünüyorum
Yolda çektiğim foto yu sizinle paylaşıyorum... kardan şeritler gözükmüyorduu... otobüs karların üzerinde geldi diyebilirim ama Ankarada kar yağmıyor adapazarı ve bolu felç diyebilirim
welcome Hümüşümm
sağ salim gelmişsiniz çook şüküürr , öperiimm
Teşekkürler canım... valla şu an o yol kapanmıştır yolda olanların Allah yardımcısı olsun yanii...
Çok az kaldı yaaaa Şafak 8
evet kuzumm 8 :118::118::118::118:
Ben birdayimm.uyumadan bi bakem dedim napiyosunuz?
hosgeldin humeyraa
bende buradayım zümremm , yarın okul varmı ? şimdi sorarsın gerçi , okul neydi diyyee
Chickimm zumrem burdaymissinn ohh
Tamda cok merak ettigim biseyi sormak istiyodum kuzucum.
-Sahii okul neydii?:26:
Bu yaptigim latifeden anlayacagin uzre yarin da okul yok
yyaaa ağlamak istiyorum , hatta üstad modelin dediği gibi "yüzüm gözüm çiçene kadar ağlamak istiyorum"
neyse şekerim sağlık olsun , kış lastiklerimi taktım artıkın , bana okul vızz gelir tırıss giderr
what does "okul" mean ? soruna cevap veriyom ;
okul means "şimdi ne desem yalan olur"
ben kaçayım , ee malumunuz ekmek parası derdine sabahın köründe okula gitmek lazıımmm
sahi okul neydiii :44::44::44::44:
öperim kuşumm , iyi gecelerr
ya bitti ama nasıl bitti bi an hiç bitmicek sanıodum çok şükür son günler...
evet iş bulma zamanı ama 1 ay dinlensin bnm aşkım zaten ocak 31 e kadar tezkere alamıolar mecburen 15 gün yatışları var... hepsi çok güzel işler bulsunlar inş...
hemencecik evlenelim gidip tarih alıcaz ilk işimiz hyrlısıyla 5. yılımzda evlenıyoruz
Günaydın canlarım, gözümün şişliği biraz indi ama ağrısı devam ediyor.
Stanki bebeğim sana da geçmiş olsun.
Hümeyra evine hoşgeldin canım.
Chelzy'im ve chickpeas'im size de öldüm gülmekten.
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese de çoook teşekkürler.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
Şafak: 7 Antalya
Az kaldı kızlar son 1 hafta. Şu hafta bitsin artık ben çok sıkıldım beklemekten.
aa neleri kaçırdım acaba merak ettim nein vardı triipliii geçmiş olsun diyim bende allah şifa versin...
stankiyede en kocamanından bir geçmişşş olsun diyorum belliki o da hasta
hümeyra sen nerdeydin nereye geldin bi h.g de benden aman ya 1 hafta doogru düzgün foruma girmezsem böyle kaçar herşey gözümden puffff
senin yasadıgın duyguları ben 6 ay önce yaşadım şimdi yarıladık bile 6 ayı kaldı :) zaman geçiyo geçmesinede gerçekten zor geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?