347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aaa çok geçmiş olsunnn o bnde bir kaç defa olmuştu ....

stankiye de geçmiş olsun kıyamam kim bilir ne fena düştü... bende kaç ündür işegelirken buz pateni yapar gibi geliorum fena buzlu yerler

hümoşşşun dedesimi rahatsz allah acil şifalar versin umarım şimdi iyidir...

kızçeler bana fikir verinnn; ben nişanlıma slayt hazırlamak istiyorum 5 yıllık geçmişimiz var eski resimlerimz ve askere gitmeden önceki son resimlerimizle alakalı slayt hazrlamak istiyorum o askerdeyken bir kaç tane şiir yazdım onları da eklemek istiyorum ve böyle google dan kalpli bşyler koyarım die düşündüm fon müziğide ya brian adams-everything ı do olacak ya da dedim türkçe mustafa ceceli-sevgilim müziği mi olsun bunları bir cd ye kopyalayaıp cd yide hediye paketi yapıp ona vermek istiorum içinde ne oldgnu söylemicem o odasında yalnz basına izlesin nasıl olur ?:26::26::26:

günaydın kızlarr geçsin 1haftadaa çabucak yaaaaa hava buz gibi uyuzluk üstümdeeeeeee:44:

günaydın kızlarr geçsin 1haftadaa çabucak yaaaaa hava buz gibi uyuzluk üstümdeeeeeee:44:

ya bu 1 hafta bizimle inatlaşıo geçsede bana geçmiomuş gibi gelio koskoca 153 gün geçti şurdaki son 10 gün geeçmedi dagıtacam ulan ağzını burnunu kırıcam bu günlerin son 7 günle savaşım büyükkkkk

BEnce cok.guzel.fikir canim.ama.mustafa cevrli fiorm.ki daha.cok.duygulansinayrica yalnz izlesn.bencede

Fon müziği Barry Manilow- Can't smile without you yapmanı öneririm
Hatta biz bunu düğünde ilk dans parçası olarak düşünüyoruz

hastalığımda 4. gün.
Geçmek bilmedi bi türlü ya gün boyunca bi kutu ilaç içiyorum, yanında taze sıkılmış meyve suları, zencefilli bitki çayları ama yapıştı üstüme gitmiyoooo :2:
haftasonu da geçmezse sinir krizi geçircem birsürü hazırlık yapmam lazım iyileşmem lazım benimmmmmm

Kız bende grip oldum da 3 güne geçti benim ekstra birşey de yapmadım.
İlaç içmekten nefret ediyorum zaten onun yerine yemeklerimin içine biraz sarımsak koydum.
Bi de bi tavsiye vereyim meyve suyu yerine meyvenin kendisini ye daha etkili böyle durumlarda.
Yine çok geçmiş olsun canım

BEnce cok.guzel.fikir canim.ama.mustafa cevrli fiorm.ki daha.cok.duygulansinayrica yalnz izlesn.bencede

bakıcam işte gerçi henüz slaytta hazır değil slayt bi olsun hangi müzik uygunsa onu koyucam ama siz farklı şeylerde öenerebilrsnz

mercicim geçmiş olsun canım benim askeri görünce hiç bşyin kalmaz merak etme sen askersizlikten hastasın ne yapsan nafile kıyamam canıma... bende 3-4 defa hastalandm zor toparlandım

sağol tatlım onu da deniyim denemediğim hiçbişey kalmadı zaten
mercicim geçmiş olsun canım benim askeri görünce hiç bşyin kalmaz merak etme sen askersizlikten hastasın ne yapsan nafile kıyamam canıma... bende 3-4 defa hastalandm zor toparlandım
canım ben haftaya onun yanına gidicem tamamen iyileşmiş olmam lazım yoksa yolculuk berbat geçicek, inşallah iyileşirim haftaya kadar

sağol tatlım onu da deniyim denemediğim hiçbişey kalmadı zaten

canım ben haftaya onun yanına gidicem tamamen iyileşmiş olmam lazım yoksa yolculuk berbat geçicek, inşallah iyileşirim haftaya kadar

merak etme turp gibi gidiceksin hiç bşyin kalmıcak

Mercimmm geçmiş olsun tatlım tam dönüş üzerleri hepimizi bir hastalık aldı valla. Nazar değdi topikimize. Nazr boncuklarını eksik etmeyelim biz.

Kızlar dün ben doktora gittim ya gözüm için aile hekimimize gittim. Yanındaki hemşire bana nişan, düğün var mı gelecek zamanda dedi, elimdeki yüzüğü görmedi. Nişanlıyım haziranda düğünüm var dedim. Hemen buraya not alıyorum dedi. Herhalde korunma yöntemleriyle ilgili falan bilgi paylaşımında bulunacaklar ya da prezervatif falan dağıtıyorlar ya o aklıma geldi. Adetlerimi sordu düzenli mi değil mi diye. Birde nikah başvurusunda bulunmak için bazı testleri yaptırmamız gerekiyor ya aile hekimleri yapıyormuş artık onun bilgisini verdi. Ben dedim nişanlımda kendi bağlı bulunduğu sağlık ocağına mı gidecek diye sordum. Birlikte gelseniz de olur dediler. Sizinle de paylaşayım dedim.

Slayt yerine klip yapsan ya.Bana slayttan böö geldi artık.
Proshow diye bır klıp yapma programı var.Deneme surumunu ındır ve bırazcık karıstır yaparsın ve çok daha kaliteli bir iş çıkar.
Ben bizimkine öğretmenler günü için yapmıştım.Hatta bulayım paylasayım

O testler zorunlu olmuş artık.Herhangı bır hastalık var mı ? Hıv,hepatit özellikle kan uyuşmazlığı gibi hamilelik için.Nikah öncesi bunlara bakılıyor artık.Ne guzel ilgili bir hemşireymiş sormuş hemenç

Mercicim tekrardan geçmiş olsun canım.

Ben evde patlaamak üzereyim kızlar.Cumartesi günkü lazer randevumu aksam 5 bucuga aldırdım.Trabzona geçicem 1 saate.Duvarlar üstüme üstüme geliyor artık:26:

klipte olabilir hiç düşünememiştim paylaşabilirsen çok sevinirim her şey olabilir zaten her fikre açık oldgmu belirtmek adına sormuştum soruyu alternatifler haftasonuna kadar değerlendirilecektir...

Ben önceden de isteniyor diye biliyordum önceden zorunlu değil miydi ki.:44:

Gelince bir sürü iş bizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…