Günaydınlarrr
Bizim şafağımız daha 11
Hümeyra hoşgeldin kuzucukk, yollar çok fenaymış neyseki sağ salim gelmişsin :)
kızlar günaydın dün okuyamadım ama hümeyracım karlara rağmen ankarasına sağ salim evine varmış sevindim
ece canım çok geçmiş olsun benmde gözüm şişer genelde lens taktığım için mikrop kapmaya müsait genelde çay pansumanı eğer çay yoksa sıcak su pansumanıyla şişliği indirip birkaç damla kullanırm dikkat edelm kendmze az kaldı
Günaydın canlarım, gözümün şişliği biraz indi ama ağrısı devam ediyor.
Stanki bebeğim sana da geçmiş olsun.
Hümeyra evine hoşgeldin canım.
Chelzy'im ve chickpeas'im size de öldüm gülmekten.
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese de çoook teşekkürler.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz.
Şafak: 7 Antalya
Az kaldı kızlar son 1 hafta. Şu hafta bitsin artık ben çok sıkıldım beklemekten.
aa neleri kaçırdım acaba merak ettim nein vardı triipliii geçmiş olsun diyim bende allah şifa versin...
stankiyede en kocamanından bir geçmişşş olsun diyorum belliki o da hasta
hümeyra sen nerdeydin nereye geldin bi h.g de benden aman ya 1 hafta doogru düzgün foruma girmezsem böyle kaçar herşey gözümden puffff
Canım benim göz kapağım şişti gözüm açılmıyordu.
Stanki'de dün yokuş yukarı çıkarken kayıp düşmüş ama birşeyi yokmuş allahtan.
Hümeyra'nında dedesi hastaydı onun yanına gitmişti artık döndü evine.
aaa çok geçmiş olsunnn o bnde bir kaç defa olmuştu ....
stankiye de geçmiş olsun kıyamam kim bilir ne fena düştü... bende kaç ündür işegelirken buz pateni yapar gibi geliorum fena buzlu yerler
hümoşşşun dedesimi rahatsz allah acil şifalar versin umarım şimdi iyidir...
selam hatunlarr
zeytinlikleri gittim aldım ve gelen renkleri bildiriyorum
uzun olanlar beyaz, turuncu, beyaz
diğeri kırmızı, beyaz ve yeşil
bunların kırmızı siyah beyaz olması gerekiyodu
iade edicektim annem aman onunlamı uğraşıcaksın boşver bu renklerde iyi dedi ama karar veremedim
Hahahahah koptum şuan zaten düzgün çıksa şaşardım allahtan benim zeytinlikler siyah beyaz kırmızı çıktı. Onlardan 2 kutu almıştık biz bir tanesini açtım diğerini açmadan çeyize kaldırdım şuan o kutunun içindeki zeytinlikleri merak ediyorum.
beni çok renkli bi kişilik olarak düşündüler sanırsam öyle yollamışlar
ayy eve gidince diğerinide aç bakalım onların rengi nasıl
Annemi aradım hemen baksın diye ama bizim evin bir odası full benim çeyizlerim olduğu için bulamam şimdi akşam gel kendin bak dedi. Allahtan bir takım doğru, renkli çıkarsada onu ben alırım dedi bizimkisi. Çok uzun ama demi zeytinlikler?
evet baya bi uzunmuşş. evde kullanalım bari bunları bizde. çeyiz için görerek almak en iyisi sanırım
şimdi benimkine desem her gördüğünü alırsan böyle olur der kesin
Yok canım ya evinde kullanırsın. Evlenince o kadar çok şeye ihtiyacı oluyor ki insanın annenin evinde beğenmeyip almadığın bir şeyi bile dönüp alıyorsun. Kaldı ki zeytinlikler güzel sadece büyük boy olduğundan iki kişi kahvaltı ediyorsanız 1 tane koyarsın ama kalabalık olunca çok avantajlı olduğunu düşünüyorum. Herkes uzanabilir kimse uzak kalmaz zeytinliğe. Büyük masalar için ideal ben onlara meze bilem koyarım, mezemin üstünede maydonoz zeytin koyar süslerim valla harika olur.
doğru söylüyosun aslında. küçücük bişeye gereksiz falan diyoruz ama çok işe yarıyorlar. bunlarda iyi değerelendilir.
bişeyle takım yapmak için almamıştım zaten. bunlarda varsın renkli oluversin artık napalım
Bende öyle aldım canım. Siyah beyaz günlük yemek takımlarıma takım yapayım diye aldım kırmızıyla da renklenir biraz diye düşündüm. Ben dediğim gibi sadece zeytinlik olarak kullanmayacağım meze içinde çok hoş görünür o yılan şeklindeki zeytinlikler. Hatta sen dönerlisini de almıştın galiba salyangoz gibiydi onu da meze için kullanabilirsin atıyorum ortasına zeytin koyar dönerli yerlerine meze falan hoş olur. Hatta ben orta kısmına sos, kenarlarına kalamar bile dizerim ama ben salyangozlardan almadım.
aynen canım sadece zeytin koymakla olmaz herşey koyulabilir
o salyangoz olanlar daha geniş. misafir geldiğinde sehpanın üstüne fındık fıstık küçük çikolata tarzı ikramlar falan koyulabilir
Evet aklıma gelmedi tabakların adı zeytinlik olunca aklıma ilk gelen zeytin oluyor hahaha.
Çok mantıklı sen sakla onları.
Evet aklıma gelmedi tabakların adı zeytinlik olunca aklıma ilk gelen zeytin oluyor hahaha.
Çok mantıklı sen sakla onları.
bende o zeytınlikler işime yaramaz düşüncesiyle almadım meğersem binbir işe yarıomuş o ince uzun şeyler:26::26: alayım bende bari
Ayni arifin manchestera attigi golu arayip kendini acik sacik videolarda bulan youtube kullanicisi gibiyim.
lazer diye geldim kendimi sevdigime okul kiyafeti alirken buldum :)
Subatta sonestrden sonra baslayacagi icin yeni biseyler alayim dedim.
gezdim tozdum karacadan ecevit mavisi slim fit gomlek aldim.onceden aldigim lacoste un icine giyer.
bide hep almak istedigim orgu kiravat var ama lacivert.alsam mi acaba?
kızlar ben 349. dönem yareniyimm sizin çok az kaldı neler hissediyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?