hüm evine hoşgeldin canım sağ salim geldin çok şükür.
merci çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar hava çok soğuk Adana'da bile:)
Chickkimmm bisey dicem sanaa.ighhh seyy yokk yokk demicemm.hadi dur diyemm.neyse yaa vazcaydm.dur hadi israr etme tama soylicemm.yarinn tattilllllll
canım Adanalımısın ?? eşimde Adanalı gerçi orjinalinda Kadirlili ama doğma büyüme Adana , bende Mersinliyimm
Chickkimmm bisey dicem sanaa.ighhh seyy yokk yokk demicemm.hadi dur diyemm.neyse yaa vazcaydm.dur hadi israr etme tama soylicemm.yarinn tattilllllll
evet canım Adanalıyım babam Adana annem İstanbul ama aslen Selanik göçmeniyiz:)
Kadirliyi hiç bilmem yani ad olarak bilirim sadece:)
Sevgilim gelsinde Mersin'e gidecez biraz gezmeye günübirlik tabi:)
olsun şekerimm artık Adanalı olmuşun senbende Kadirliyi hiçç bilmezdim hatta hiç sevmezdim önceden ama üniden en yakın arkadaşım Kadirlili , eşim Kadirlili ,demekki neymişş "büyük lokma yiyecekmişsin ama büyük söz konuşmayacakmışsınn"
bizde karneleri verip hemen yola çıkarız , önce Adanaya gelecez , orda kalırız 1 hafta falan sonrada Mersine geçecezz , sonra bir daha Adana yaparız , vee evimize dönerizz
oohh gidin Mersine , bi forum falan yapın ,sahil turu atıınn
aynen canım bencede
el ele bir sahil turu güzel olur diyorummalum Adana'da el ele dolaşma fırsatımız yok henüz resmi bir şey olmadığı için:)
kafam karıştı şimdi sen Mersinlisin eşin Kadirlili nerde yaşıyorsunuz?
oyyy şu şafağı görünce ağlayasım geliyo yemin ederimGeçen Zaman (%97)
151 gün, 14 saat, 0 dakika, 38 saniye
Kalan Zaman 7 gün, 10 saat, 59 dakika, 22 saniye
senin renkli bi kişilik olduğunu anlayınca renkli renkli yollamışlar sanaselam hatunlarr
zeytinlikleri gittim aldım ve gelen renkleri bildiriyorum
uzun olanlar beyaz, turuncu, beyaz
diğeri kırmızı, beyaz ve yeşil
bunların kırmızı siyah beyaz olması gerekiyodu
iade edicektim annem aman onunlamı uğraşıcaksın boşver bu renklerde iyi dedi ama karar veremedim
ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaa :84::84:Chickkimmm bisey dicem sanaa.ighhh seyy yokk yokk demicemm.hadi dur diyemm.neyse yaa vazcaydm.dur hadi israr etme tama soylicemm.yarinn tattilllllll
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Maşallahhh bu hafta full tatil miydi senin
ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaa :84::84:
oohh aşk tazeleyin valla , elele Akdeniizzz akşamlarrııııı bir başkaa oluyoorrr
canım biz öğretmeniz ikimizde , Maraşın Elbistan ilçesinde görev yapıyoruz , yani ne Mersin ne de Adanaama burdan sonraki durağımız Adana
kaynanamlar Adanada real tarafında oturuyorlar , 2000 evlerde
zümremmm o nasıl tabirdir yaa, yarıldım valla burda yarıldıımmm
şekerim senin sevdiceğindemi örtmenn ?? ayy benim kocişimde başlicak okuluna , gelsin hele bi Adanaya gidince bişeyler alırız artıkınn
yeni cicişleri hayırlı olsun eniştemizinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?