347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Son günler bol sabır gerektiriyor plakalardan hızlı hızlı düştük, sonlarda yavaşladık ama sonuç itibariyle hızlı ya da yavaş geçiyor mu geçiyor. Çok az kaldı.

merhaba fıstıklar
sınavım güzel geçti,üstüne birde arkadaşlarımla sinemaya gittim,neşeliyim yani.fakat haftaya her gün sınavım var sıkı bir çalışma programı yapmam lazım.
sizler nasılsınız?

Chickkimmm bisey dicem sanaa.ighhh seyy yokk yokk demicemm.hadi dur diyemm.neyse yaa vazcaydm.dur hadi israr etme tama soylicemm.yarinn tattilllllll

hüm evine hoşgeldin canım sağ salim geldin çok şükür.
merci çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar hava çok soğuk Adana'da bile:)

hüm evine hoşgeldin canım sağ salim geldin çok şükür.
merci çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar hava çok soğuk Adana'da bile:)

canım Adanalımısın ?? eşimde Adanalı gerçi orjinalinda Kadirlili ama doğma büyüme Adana , bende Mersinliyimm

Chickkimmm bisey dicem sanaa.ighhh seyy yokk yokk demicemm.hadi dur diyemm.neyse yaa vazcaydm.dur hadi israr etme tama soylicemm.yarinn tattilllllll

yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım Adanalımısın ?? eşimde Adanalı gerçi orjinalinda Kadirlili ama doğma büyüme Adana , bende Mersinliyimm

evet canım Adanalıyım babam Adana annem İstanbul ama aslen Selanik göçmeniyiz:)
Kadirliyi hiç bilmem yani ad olarak bilirim sadece:)
Sevgilim gelsinde Mersin'e gidecez biraz gezmeye günübirlik tabi:)

evet canım Adanalıyım babam Adana annem İstanbul ama aslen Selanik göçmeniyiz:)
Kadirliyi hiç bilmem yani ad olarak bilirim sadece:)
Sevgilim gelsinde Mersin'e gidecez biraz gezmeye günübirlik tabi:)

olsun şekerimm artık Adanalı olmuşun sen bende Kadirliyi hiçç bilmezdim hatta hiç sevmezdim önceden ama üniden en yakın arkadaşım Kadirlili , eşim Kadirlili ,demekki neymişş "büyük lokma yiyecekmişsin ama büyük söz konuşmayacakmışsınn"

bizde karneleri verip hemen yola çıkarız , önce Adanaya gelecez , orda kalırız 1 hafta falan sonrada Mersine geçecezz , sonra bir daha Adana yaparız , vee evimize dönerizz

oohh gidin Mersine , bi forum falan yapın ,sahil turu atıınn

aynen canım bencede
el ele bir sahil turu güzel olur diyorum malum Adana'da el ele dolaşma fırsatımız yok henüz resmi bir şey olmadığı için:)
kafam karıştı şimdi sen Mersinlisin eşin Kadirlili nerde yaşıyorsunuz?

oohh aşk tazeleyin valla , elele Akdeniizzz akşamlarrııııı bir başkaa oluyoorrr

canım biz öğretmeniz ikimizde , Maraşın Elbistan ilçesinde görev yapıyoruz , yani ne Mersin ne de Adana ama burdan sonraki durağımız Adana

kaynanamlar Adanada real tarafında oturuyorlar , 2000 evlerde

Kızlar akşam doğru spora gittim geldim 10 günde acayip hamlamışımmm yaaaaa... orda evde yapıyordum arada ama ordaki gibi olmuyor maalesef.. Bi de kızlar regl olmam lazımdı olmadım.. Sizin de başka yere gidince hava değişikliğinden geciktiği oluyor mu? kardeşim diyor abla abi gelecek duygu değişikliği yaşamaya başladın o yüzden de olabilir :26::26::26::26::26:

Geçen Zaman (%97)
151 gün, 14 saat, 0 dakika, 38 saniye
Kalan Zaman 7 gün, 10 saat, 59 dakika, 22 saniye
oyyy şu şafağı görünce ağlayasım geliyo yemin ederim
senin renkli bi kişilik olduğunu anlayınca renkli renkli yollamışlar sana
ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaa :84::84:

yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

muccukkkkk canımmm

Maşallahhh bu hafta full tatil miydi senin

sorma humayra bi tek pazartesi gittim.Resmen mini bir somestr tatılı yapıyorum

ama haksızlık buuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaa :84::84:

Valla bende istemiyodum mercicim yarın artık gidelim diyodum ama kaymakam bey 1 gün daha demişş

Bu arada kızlar lazere gittim kaz gibim yakılıp yolunup geldim.
Ama gerçek anlamda bu defa.
Baska bir kız ılgılendı benımle bu dfa.Bı muhabbete daldık biz derken hesabı o aldı ve 50 ver yeter dedi.Ben böyle.
En az 250 bekliyodum.
Sagolsun kızcagız bır kıyak yaptı.
Bende neler aldım tabii illa zarar ziyan vericem.
Alışverişte yazdıgım gibi çok tatlı bi mavii gömlek aldım karacadan.Bide örgü kravat bakıyodum ya begenmedim ama çok çok güzel yün kravat aldım.Gri.Fabrıkadan.
Gelsin de giysin bakalım yeni cicilerinii.
Kendimi pas geeçer miyim beee
Oxxo'dan yün elbise aldım bende boğazlı salaş böylee krem rengi.
Şimdi de revenge'in törkiş versiyonu intikamı izlmeye başladımmm

benimde arkadaşım maraşın göksun ilçesinde öğretmen yeni atandı:)
anladım canım güzel ya aynı meslekten olmak

Valla zümrem aklıma o anda geliverdi.Bazen ışık hızıyla çalışıyo bazen kaplumbağa
Komık geldi bana da şimdi okuyunca bakkk
Hee kuzucum benim sevdaluğumda örtmen.Bebelerini de özledi o da artık.
İnşallah beğenir aldıklarımı ben olsam çok beğennirdim
Sizde alınn cilett gibim giyinerek gitsinler okullarınaa Benimkini çocuklardan bide muhtardan başka kimse göremiceği için çok yakışmasında bir sakınca görmüyorum. Tek öğretmen oldugu için kendisiii.Ama dur onu yerıne gelen ücretli bayanmış:26:Kıskanrım vallah bıllah

Ah kızlar ya.. Sevgilim üni ist de okuduğu için okul bitince askerliği tecil ettirmişti burdan. Sonra memleketine atanınca ordaya gitti.. Ikamet adresi hiç istanbul olmadı ve demişlerki senin ikamet adresin ist gözüküyor.. 18 inde çıkıcaksın buda benim ist alakam yok demiş. Ikametgah getir demişler halledelim. Inşallah olur kızlar çok şanssızız bu düz tabanlık sevgilimden mi benden mi bilemedim.. Ama içimde hiç kötü düşünce yok olucak karamsar değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…