Ah kızlar ya.. Sevgilim üni ist de okuduğu için okul bitince askerliği tecil ettirmişti burdan. Sonra memleketine atanınca ordaya gitti.. Ikamet adresi hiç istanbul olmadı ve demişlerki senin ikamet adresin ist gözüküyor.. 18 inde çıkıcaksın buda benim ist alakam yok demiş. Ikametgah getir demişler halledelim. Inşallah olur kızlar çok şanssızız bu düz tabanlık sevgilimden mi benden mi bilemedim.. Ama içimde hiç kötü düşünce yok olucak karamsar değilim..
benimde arkadaşım maraşın göksun ilçesinde öğretmen yeni atandı:)
anladım canım güzel ya aynı meslekten olmak
Valla zümrem aklıma o anda geliverdi.Bazen ışık hızıyla çalışıyo bazen kaplumbağa
Komık geldi bana da şimdi okuyunca bakkk
Hee kuzucum benim sevdaluğumda örtmen.Bebelerini de özledi o da artık.
İnşallah beğenir aldıklarımı ben olsam çok beğennirdim
Sizde alınn cilett gibim giyinerek gitsinler okullarınaaBenimkini çocuklardan bide muhtardan başka kimse göremiceği için çok yakışmasında bir sakınca görmüyorum. Tek öğretmen oldugu için kendisiii.Ama dur onu yerıne gelen ücretli bayanmış:26:Kıskanrım vallah bıllah
karamsar olma canım ya ailesi ikametgah gönderirse düzeltirler bence
Ah kızlar ya.. Sevgilim üni ist de okuduğu için okul bitince askerliği tecil ettirmişti burdan. Sonra memleketine atanınca ordaya gitti.. Ikamet adresi hiç istanbul olmadı ve demişlerki senin ikamet adresin ist gözüküyor.. 18 inde çıkıcaksın buda benim ist alakam yok demiş. Ikametgah getir demişler halledelim. Inşallah olur kızlar çok şanssızız bu düz tabanlık sevgilimden mi benden mi bilemedim.. Ama içimde hiç kötü düşünce yok olucak karamsar değilim..
yarın çıkıcakmış izin vereceklermiş nufus müdürlüğünden alıcak
eheheh sen varyaaa seennn
beğenecek tabikide kuzumm , sen almışsın o kadar beğenmemesi gibi bi durum olamazz
merak etme gönderirler ücretliyi , sevdiceğin gelinceo nerde örtmen kuzumm ? aynı yerdemisinizz ??
ikametgahı ordan oraya surdan buraya istediğin gibi aldırabılırsın yanı hemen aldırıabılırsınız.şimdi neredeyse hemen aldırın yarın sonrada gün bitmeden hemen fakslarsınız.
Canını hiç sıkma.
Begenir tabim.Azcık zevkime güvenirimHele bi tereddüt etsin begenmekte ama bakalım neler olurr
Ücretli gidicek tabi hemen.Zaten okullar kapanmadan giderim ne işledi ?ne yaptı? bilgi alırım dedi.
Bursa'nın bir köyünde sevdicek.Sınıf örtmeni.Benden sonra atandı zatii.
Beni de yanına alsa artık fena olmayacak
Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler canlar, seviyom hepinizi
Hastalarımıza geçmiş olsun. Acilen iyileşmeniz lazım. Bomba gibi olun, karşılayın sevdiceklerinizi.
Hümeyra yapma öğle ölüm diyeti felan, nişanlına sağlam lazımsın
Göksunla aramız 65 km , çok yakınızz , memnundur arkadaşında muhtemelen Göksundan
sen ne iş yapıyordun canımm ?
eheheh sen varyaaa seennn
beğenecek tabikide kuzumm , sen almışsın o kadar beğenmemesi gibi bi durum olamazz
merak etme gönderirler ücretliyi , sevdiceğin gelinceo nerde örtmen kuzumm ? aynı yerdemisinizz ??
Kızlar ya sevdiğimin morali çok bozuk ben onu hiç böyle görmemiştim çok bunalmış herşeyden, kamerada gördüm ağladı ağlıcak sanki. beni burdan bırakmıcaklar gibi geliyo diyo, iyice psikolojisi bozuldu. Hala terhis kağıtları da gelmemiş son güne kadar da nöbet tutucaklarmış,bilet almak için çarşı istemişler vermemiş komutan. bi hafta daha nasıl dayanır bilmiyorum inşallah gidince bi enkazla karşılaşmam. Az önce telefonla konuştuk hiçbişey konuşmak istemiyo, anlatmak istemiyo, bıktım bu ankesörün başında ayakta durarak buz gibi duvara bakıp telefonla konuşmaktan dedi. tamam ozaman hadi git dinlen dedim gönderdim toplamda 5 dk cık konuştuk
üzülme canım ya bir haftacık kaldı elbet dayanacaktır bu kadar vakit geçti bu da geçecek seni görünce her şeyi unutur
Kızlar ya sevdiğimin morali çok bozuk ben onu hiç böyle görmemiştim çok bunalmış herşeyden, kamerada gördüm ağladı ağlıcak sanki. beni burdan bırakmıcaklar gibi geliyo diyo, iyice psikolojisi bozuldu. Hala terhis kağıtları da gelmemiş son güne kadar da nöbet tutucaklarmış,bilet almak için çarşı istemişler vermemiş komutan. bi hafta daha nasıl dayanır bilmiyorum inşallah gidince bi enkazla karşılaşmam. Az önce telefonla konuştuk hiçbişey konuşmak istemiyo, anlatmak istemiyo, bıktım bu ankesörün başında ayakta durarak buz gibi duvara bakıp telefonla konuşmaktan dedi. tamam ozaman hadi git dinlen dedim gönderdim toplamda 5 dk cık konuştuk
eheheh öyle bi tereddütü olursa , hemen komutan rolüne bürün , "yat , kalk , sürün"
hmm sanada Bursa yolları görünüyo o halde , hadi bakalım hayırlısı olsun canımm
benim herifimde sınıf örtmeni , ben 2006 mezunuyum 2007 şubatta atandım , herifim 2008 mezunu 2011 şubatta atandı , ömrümü yedi la bu heriiff ömrüümüüüü
Benimkisi de depresyonda gibi. Kendini hasta gibi hissediyor sürekli uyuyor. Eşim terhis kağıdını bugün imzalamış. Kağıdı imzalamadan uçak bileti almıştı Allah'dan sorun çıkmadı. Bir arkadaşının beklediğinden 2 gün sonraya vermişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?