- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
Kızlar ya sevdiğimin morali çok bozuk ben onu hiç böyle görmemiştim çok bunalmış herşeyden, kamerada gördüm ağladı ağlıcak sanki. beni burdan bırakmıcaklar gibi geliyo diyo, iyice psikolojisi bozuldu. Hala terhis kağıtları da gelmemiş son güne kadar da nöbet tutucaklarmış,bilet almak için çarşı istemişler vermemiş komutan. bi hafta daha nasıl dayanır bilmiyorum inşallah gidince bi enkazla karşılaşmam. Az önce telefonla konuştuk hiçbişey konuşmak istemiyo, anlatmak istemiyo, bıktım bu ankesörün başında ayakta durarak buz gibi duvara bakıp telefonla konuşmaktan dedi. tamam ozaman hadi git dinlen dedim gönderdim toplamda 5 dk cık konuştuk
Kızlar akşam doğru spora gittim geldim 10 günde acayip hamlamışımmm yaaaaa...orda evde yapıyordum arada ama ordaki gibi olmuyor maalesef.. Bi de kızlar regl olmam lazımdı olmadım.. Sizin de başka yere gidince hava değişikliğinden geciktiği oluyor mu? kardeşim diyor abla abi gelecek duygu değişikliği yaşamaya başladın o yüzden de olabilir :26::26::26::26::26:
Kızlar ya sevdiğimin morali çok bozuk ben onu hiç böyle görmemiştim çok bunalmış herşeyden, kamerada gördüm ağladı ağlıcak sanki. beni burdan bırakmıcaklar gibi geliyo diyo, iyice psikolojisi bozuldu. Hala terhis kağıtları da gelmemiş son güne kadar da nöbet tutucaklarmış,bilet almak için çarşı istemişler vermemiş komutan. bi hafta daha nasıl dayanır bilmiyorum inşallah gidince bi enkazla karşılaşmam. Az önce telefonla konuştuk hiçbişey konuşmak istemiyo, anlatmak istemiyo, bıktım bu ankesörün başında ayakta durarak buz gibi duvara bakıp telefonla konuşmaktan dedi. tamam ozaman hadi git dinlen dedim gönderdim toplamda 5 dk cık konuştuk
hümeyra canımm hoşgeldin evine ankaraya. valla tv de bolu dağını gösterdi kar yolu kapttı die hemen aklıma sen geldin. neyseki sağ sağlim vardın
benimde reglimde hava değişimnden etkilenir hemen. bide şimdi nişanlının gelmesine az kaldı ya heycan stres o etki etmiştr. sen kafana takma olmadım die daha çok strese girersin
hoşbulduk canım.. Allah tan arabayla gitmedim otobüs bu havalarda en iyisi adam karın üstünden geldi resmen tık yok.. küçük arabalar hep kaydı şeritlere geçtiler falan çok fenaydı... sabah maydanoz suyu yapacağım kendime söküyormuş
aynen canım kışın otobüsler daha iyi oluyo arabalara göre
bende soğan suyu duymuştum biyerden ama denedik annem için 1-2 kez içti pek işe yaramamıştı tadıda bi tuhafmış
sabah aç karnına maydanoz suyu çok etkiliymişşşş... maydanozu da hiç sevmem ama mecbur yani
inşallah canım bakalımhmm doğrudur canım iç bakalım iyi gelir inşallahh
bende yavaş yavaş kaçayım canım ii geceler görüşürüz
günaydıınnn yarenleerrrr 6 içinde bişey demişti bizimki dün ama unuttum yaa
aa evet atarsa 6 haftaya evde kahvaltı6 haftaya kahvaltı demiş olabilirmi canım :)))))
bencede canımm getirmesinleer hem onlara orayı hatılatıcak gerek yookk. bizimki aynı devam çıkacağı sabaha kadar nöbetlerr varmıışş:26:Günaydın kızlar dün kamuflajlar teslim edildi bizde. Görevden düşüldü. Dünden beri siviller. Ktm için de yola çıkıldı. Harbiden geliyorlar.
Bu arada bizimkide askeriyeden hiç bir şey getirmeyecek, belki gömleğimi getiririm dedi ben çok zorlayınca ama getirmesede olur askeriyeye ait hiç bir şey görmesek, duymasak daha iyi olacak sanki.
yeşil göze ble tahamülüm yok ayy hem gülümsedim hem içim çok kötü oldu psikolojileri hiç bişeyi kaldırmıcak orayla ilgili en ufak bişeyi bileee:26:haftasonu benmkisi 2 gün dışarda olucak bitiyor cidden 2 gün çarşı var ben ise çeyiz alışverişinde olucam annişle hızlandık çeyiz konusunda :))))
tripli benmkide hiç bişi getrimyor ben asker kurabyesi yaptırıcaktım ya ona söledim giz istemyorm ne olur yeşil göze bile tahamülüm yok yeşil renki biraz hayatımızdan çıkaralım dedi ayyy üzüldüm yaaa cidden psikolojiler yerlerde geldiklerinde sarıldıklarında geçicek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?