347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin kizlarr ne guzel askerlerniz rahatladi benmki son.gune kadar tutuvk.nober olsn artk napalm ama neyi.farkettm.askerligi seven bi kisi bile cikmadi herkes yesilden.nefret etmis hicbisey grmk istemiolar kimse vatan.borcu olarak.grmuo ki bncede oyle biz bekldk.bitirdk cokta zordu ama umarim bizim cocuklarmiza kdar bu askerlge bi sekilde cozum.bulular yoksa oglum olursa bnde sevglmde gndermem.diorm

yeşil göze ble tahamülüm yok ayy hem gülümsedim hem içim çok kötü oldu psikolojileri hiç bişeyi kaldırmıcak orayla ilgili en ufak bişeyi bileee:26:

allahtan yeşil gözlü değilim dedim ahahahaha bunu bana dediğinde eee yok artık dedim ki bu adama asker kurabiyesi versem napardı bilemedm bide mini mini asker kurabiyeleri yaptırıcaktım kesnilikle ankara ve asketriyeye ait bişi hatırlamak istemiyor

ordaki çocukalar her telefon konuşmamızda bağırıyolar bitmiyorrrrrrrr die bende hep ürküyorum aşkım kavgamı var die yok diyor burda hpimiz arkadaşız ortamımız iyi ilk geldğmzde tanımıyorduk ama iyi burası diyor

arkadaşlarınla görüşürsün artık dedim yok canım asker arkadaşlarımla elbet gün gelir konuşurum ama uzunca bir süre konuşmam bana burayı hatırlatıcak şeler istemiyorum dedi

Sabrın son noktasına gelindi kızlaar yani sevdiklerimiz tarafındann.
Kaldı azıcık biraz daha dayanacaklar.
Bızde dünden beri eşofmanlarla dolaşıyoruz.
Ben askerliğe daie sadece künyesini istedim.Takmak istiyorum çünkü..
Uyumuyo bak şimdi de uyusa en azından 12 saattir nöbet tutuyodu ama heyecandan uyumuyo bekleyişten.

geçmiyo geçmiyoooooo ne sinir bir durum bencede hafta sonu bir an önce geçsin ve perşembe olsun sabah erken kalkıp hazırlanym snra kuaförüme gidip saçları fönleteyim şıkır şıkır giyinip 2 saatte havaalanına gdeym malum sabah trafiği yogundur istanbulun

Bende perşembe olsun sonra hemen 18:00 olsun istiyorum saat hemen havaalanına gideyim bekliceksem orda bekleyim çünkü işte geçmicek zaman. Yarın da mesai var ofise gelicem yine 14:00'e kadar çalışıcam ama neyseki sonraki hafta çalışmıyorum cumartesi pazar aşkımla olacağım. Çok iyi denk geldi. Şimdiden planlarımızı yaptık bile alışverişe çıkıcaz sonra kocaman bir pizza söyleyeceğiz masaya. Onunla yemek yemekten aldığım keyifi kimseyle almıyorum. Bitsin artık şu hafta kızlar bitsinnn.

ohh bizde aynen öyle yapıcaz... perşembe cuma izinliyim e bide hafta sonu eklenince 4 gün 4 gece sevgilimleyim ohhh yandan yandan

sonra bizde alışverişe çıkıcaz bana ciciler alcakmış biriktirdiği paralarla bide fast food yicekmiş çok özlemiş burger ve mc i :)) ama ben salata yicem oınun gazına gelipte hamburgerler dalış yapmıcam o yesin doysun melek sevgilim benimmm

Nenacım süpermiş sizinkisi de. Ben de İpekyoldan bir pantolon beğendim böyle kadife paçaları ispanyol onu aldırmayı düşünüyorum. Bizimkide çok zayıfladığı için daha tarz birşeyler almak istiyor artık üstüne. Daha çok ona yönelik bir alışveriş yapacağız biz ama önce gider Sbarro'dan iki kişilik pizza söyleriz sonra sohbet muhabbetten pizza buz olur ama olsun kokusuyla da doyarız biz. Çok özledim aşkımı gelsin artık onunla yaptığımız herşeyi çok özledim.

Bizimki hala görevden düşmedi son güne kadar nöbet devriye devam edicekmş ne saçma biyer yaa of
ben karşılamayada gidemicem zaten

oh ohhh maşallah fitt olmuş nişanlın desene alın bşyler tabi ben bnmkine burada stokladım iliğime kadr para harcadım daha bşy alamam valla ona almaktan kendime alamadım ee bi yandan çeyiz düzünce paranında limiti var dimi ama bitio şimdi geldgnde bana çanta kaban mont çizme bide bot alıcak siparişlerim o yönde ona bahsettim ne istersen onlar alınack dedi zaten bütün para senin dedi 2binlira parayla gelio yaşasın hepsini yicemmmm bide 2 günlüğüne uludaga kaçıcaz subat basında ama onlarn masrafı benden olacak butun maasım bitecek

bizde aşkımla alışverişe gidicez ama ben hakkımı kaybettim çok alışverş yaptım yasak bana :)) o gelmeden aldım ne varsa onun çok ihtiyaçları var ona alırız ama ilk 1 hafta gezeriz sonra mağaza gezmelermiz başlar

birgünde 2 filme girmeyi düşünüyoruz deli gibi sinema izlicezzzz

Bende canım gittiğinden beri hiç sinemaya gitmedim onu bekliyorum acaba güzel filmler var mıdır

Giz sinemada ne işiniz var kızım ben olsam asla sessiz duracağımız bir yere gitmezdim. Ben doya doya sarılmak elini tutmak, hiç susmadan konuşmak istiyorum ne işim var sinemada.

Giz sinemada ne işiniz var kızım ben olsam asla sessiz duracağımız bir yere gitmezdim. Ben doya doya sarılmak elini tutmak, hiç susmadan konuşmak istiyorum ne işim var sinemada.

cuma ailesine gidicez cumartesi kaçamak yapıcaz biryere gidicez kalcak büyük ihtimal pazarda hobbit ve cemyılmaza gitcez ikimzde çok istiyoruz bide biz aşırı derecede sinema izlemeyi onun hakkında konuşmayı çok çok seviyoruz :))))))))

cumartesi bol bol konuşuruz onla gerçi o anlatmıcak ben konuşcam yineee

Bende bunu çok istiyorum canım ama artık tüm zamanlar bizimmmmm istediğimiz yaparızzz ister konuşuruz ister sinema ister tiyatro..... çok çok çok zamanımız olacak inşallah

Kızlar dudak rengi ruj tavsiyesi bekliyorum sizden.

dene yakışıosa hiç kaçırma al derim çok harika doğal duruo bana yakışmıo dudak rengi rujj keşke yakışsa alırdım bana sadece pembe tonları gıdıo cart curt pembelere sexi durduğu için hep pembe kullanıorum açık renk hiç gitmez bana ama sen alll içime yakışır gibi doğdu

Bende bunu çok istiyorum canım ama artık tüm zamanlar bizimmmmm istediğimiz yaparızzz ister konuşuruz ister sinema ister tiyatro..... çok çok çok zamanımız olacak inşallah

aa gidin tabi sinema tiyatro konser opera bizimde programlarmz hep bunlar üzerine triipliii de susmicakmış hep konussucakms alla alla alem kızsın ececim sinemada daha cok sarılır daha çok koklarsın ulan sanki aşkitoomun kokusu geldi burnuma

benimki de hep geliyor yaa sankiii artık hep duymak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…