yeşil göze ble tahamülüm yok ayy hem gülümsedim hem içim çok kötü oldu psikolojileri hiç bişeyi kaldırmıcak orayla ilgili en ufak bişeyi bileee:26:
Bende perşembe olsun sonra hemen 18:00 olsun istiyorum saat hemen havaalanına gideyim bekliceksem orda bekleyim çünkü işte geçmicek zaman. Yarın da mesai var ofise gelicem yine 14:00'e kadar çalışıcam ama neyseki sonraki hafta çalışmıyorum cumartesi pazar aşkımla olacağım. Çok iyi denk geldi. Şimdiden planlarımızı yaptık bile alışverişe çıkıcaz sonra kocaman bir pizza söyleyeceğiz masaya. Onunla yemek yemekten aldığım keyifi kimseyle almıyorum. Bitsin artık şu hafta kızlar bitsinnn.
Nenacım süpermiş sizinkisi de. Ben de İpekyoldan bir pantolon beğendim böyle kadife paçaları ispanyol onu aldırmayı düşünüyorum. Bizimkide çok zayıfladığı için daha tarz birşeyler almak istiyor artık üstüne. Daha çok ona yönelik bir alışveriş yapacağız biz ama önce gider Sbarro'dan iki kişilik pizza söyleriz sonra sohbet muhabbetten pizza buz olur ama olsun kokusuyla da doyarız biz. Çok özledim aşkımı gelsin artık onunla yaptığımız herşeyi çok özledim.
Bizimki hala görevden düşmedi son güne kadar nöbet devriye devam edicekmş ne saçma biyer yaa of
ben karşılamayada gidemicem zaten
bizde aşkımla alışverişe gidicez ama ben hakkımı kaybettim çok alışverş yaptım yasak bana :)) o gelmeden aldım ne varsa onun çok ihtiyaçları var ona alırız ama ilk 1 hafta gezeriz sonra mağaza gezmelermiz başlar
birgünde 2 filme girmeyi düşünüyoruz deli gibi sinema izlicezzzz
Giz sinemada ne işiniz var kızım ben olsam asla sessiz duracağımız bir yere gitmezdim. Ben doya doya sarılmak elini tutmak, hiç susmadan konuşmak istiyorum ne işim var sinemada.
Giz sinemada ne işiniz var kızım ben olsam asla sessiz duracağımız bir yere gitmezdim. Ben doya doya sarılmak elini tutmak, hiç susmadan konuşmak istiyorum ne işim var sinemada.
Kızlar dudak rengi ruj tavsiyesi bekliyorum sizden.
Bende bunu çok istiyorum canım ama artık tüm zamanlar bizimmmmm istediğimiz yaparızzz ister konuşuruz ister sinema ister tiyatro..... çok çok çok zamanımız olacak inşallah
aa gidin tabi sinema tiyatro konser opera bizimde programlarmz hep bunlar üzerinetriipliii de susmicakmış hep konussucakms alla alla alem kızsın ececim sinemada daha cok sarılır daha çok koklarsın ulan sanki aşkitoomun kokusu geldi burnuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?