347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım valla flormardan aldım pembeye kaçıyor güzel durdu dudağıma ufacık denedim. 3 parça şey aldım 50 tl tuttu sinir oldum. Bu ne pahalı hayat yahu.

Sinemada filme yoğunlaşmak istemiyorum ben dışarda sevgilime yoğunlaşmak istiyorum.

merhaba kızlarr

ben geldimm , keyifler nasıll ?? burda donuyoruz , bildiğin donduk bugün , okula giderken
sabah 6.40 ta hava - 22 dereceydii , acaba eğitim - öğretime ara vermek için başımıza taş mı yağması gerekiyoorr

oohh öğrencilik en güzel mesleekk , keşke öğrenciliğime dönmek gibi bi imkanım olsaydııı , hiç tereddüt etmeden dönerdiimm

kküçük yerler hep öyle olur canım , yeterki karşıt cinsten iki kişiyi yanyana görsünler , al sana dedikodu malzemesi ...

Mervecim sıkıntı etme bebem , bak azıcık kaldı ,bizde hergün öyleyiz 5-10 dakika ancak konuşuyoz , birde gece nöbette 14 saat boyunca , 2 sat tutup 2 saat uyuyor , ordada ankesör dışarıda olduğu için çoğu zaman 5 dakikayı bile bulamıyoruzz

noldu bizim bu heriflerimize yahuu , bi kurşun falan döktürelimm

evet evet en güzeli unutmaları , hatta ömrümüz boyunca hatırlamayalımm , bitsin bu askerlik burada , yoksa perişan edecek hepimizi

yaa seninki ne güzel kamuflajı vermiş , bizimkinin perşembeye kadar gece 14 saat nöbeti var , oooff ooffff :26::26:

aynen canım , güzel bi tesadüf , bizler zümre sevgililerimiz zümre , bi bakmışın bir gün aynı okulda çalışıyoruuzz, ayy valla süper olur haa

of sağ salim akli dengeleri yerinde bi bitirseler şu askerliği yaaaa

evet tatlım aynen , benimki gece nöbetinde donmuş sabaha karşı , arkadaşları ateş yakmışlar , onun başına gitmiş , komutan psikopatı gelmiş , tutanak tutmuş , sanırım mahkemeye verecekler , çook moralimiz bozuldu ama mahkeme teskereden sonraya ancak yetişir ,en kötü ihtimalle arkamızdan para cezası yollarlarr ...

bizimkilerinde asker sıkıntısı olduğundan son güne kadar nöbett

hadi gözünüz aydın Tripliimm

bizde diyoruz , oğlumuz olursa göndermeyelim diyee...

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"] Geçen Zaman (%97)
152 gün, 14 saat, 42 dakika, 47 saniye
Kalan Zaman
6 gün, 10 saat, 17 dakika, 13 saniye
Özetle, son 555,433 saniye...
(Ankara)

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vee şafak Ankaraa , sevdiceğimi benden 5.5 ay alıkoyan Ankaraa , ömrümü tükettin Ankaraa , bi müddet görüşemeyelim mümkünsee

KALAN % 3 , saniyelerimiz 500.000 lerde , haftaya bu sabah sevgilim HÜRGENERAL

Kızlarrr ben kullanıcı adımı değiştirdim avatardan kim olduğum belli oıluyor zaten

iyi yapmışsın valla. bende düşündüm bi ara değiştrmeyi ama yeni nick bulamadım

bu nickimide arkadaşlardan biri görse anlar benim olduğumu kabak gibi oratada bi nick seçmişim kendime

iyi yapmışsın valla. bende düşündüm bi ara değiştrmeyi ama yeni nick bulamadım

bu nickimide arkadaşlardan biri görse anlar benim olduğumu kabak gibi oratada bi nick seçmişim kendime

aynen canım benim twitter kullanıcı adımdı eskisi... ve çoğu yerde kullandığım o yüzden bununla değiştirdim ilk kez kullandığım bi link bu

kızlarr bugün sevgilimle uzun uzun konusma fırsatımız oldu hemen hemen her seyden konustuk bide havalanına gidiceğimi bilio gelme eziyet cekme üsütürsün falan dedi ben dinlermiyim onu gidicem tabiki...minik ellerin minik ayaklarn üşümesin prensesime kıyamam ben dedi....

kızım ne zor bşy seçmişsin 2007hu iyidi ya hay allah iyiliğini versin

oy oy maşallah nazar değmesin aşkınıza

Canım ne yapayım yaa o çok bilindikti mecbur değiştirdim

oy oy maşallah nazar değmesin aşkınıza

Canım ne yapayım yaa o çok bilindikti mecbur değiştirdim

iyi yapmışsın bu gayet bilinmedik olmuş bilen bile bilmez yani okadar zor ben suan biliorum mesela ama birazdan bilemeyebilirim yaaa ne saçamalıorumm zaman yaklastıkca hiç iyiye gitmiorum kızlar reglyim çenemde sivilce cıktı butun güzelliğim bpzuldu yahuuu ... bide streslıyım 5 gün kaldı habire tıkınıorum pofffffffffffff çok özledim hayalll kurup duruorum böööööösabah bide ağladımmmm ya

Bende bu sabah oldum sonunda.. 4 gün gecikti ben ne güzel ayarlaşmıştım düğüne göre şimdi bi de düğün zamanı olursam yaaa

Selam kızçeler
Hava kapalı yağmurlu peh
Böyle olunca sevmiyorum çok kasvetli oluyor.

Bende bu sabah oldum sonunda.. 4 gün gecikti ben ne güzel ayarlaşmıştım düğüne göre şimdi bi de düğün zamanı olursam yaaa

ya bnmde bu sefer erken geldi şansıma normalde askerime denk geliodu allahtan erken oldum bide ugrasamam kuşumla yani3 gün sonra bitio ne güzelll temizlikkkkkkkkkk

Selam kızçeler
Hava kapalı yağmurlu peh
Böyle olunca sevmiyorum çok kasvetli oluyor.

aman sorma ya hava berbat şemsiyede almadım bide spor ayakkabı gydm bugun her gün topuklu çizme gyen ben bugun spor gydım karnım agrıodu süsle püsle uğraşamadım ayıptır sölemesi iç çamaşırıma kadar ıslanıcam inşallah kardeşime denk gelrimde gecerken alır beni

Ara da haber ver kardeşine madem ıslanma hiç.
Neyse ki burda o kadar çok yağmıyor

Kuzumu helikopterle Elazığ yerine Diyarbakır Ktm'ye götürdüler. Şuan Diyarbakırda kuzum. Uçak biletini iptal ettim. Diyarbakır İzmir aldım bu seferde. Thy değil Pegasus'la gelecek bu sefer bebişim.

Kuzumu helikopterle Elazığ yerine Diyarbakır Ktm'ye götürdüler. Şuan Diyarbakırda kuzum. Uçak biletini iptal ettim. Diyarbakır İzmir aldım bu seferde. Thy değil Pegasus'la gelecek bu sefer bebişim.

Bir hafta Diyarbakır'da mı kalacak

bBende valizimi.hazirladm.kizlar yarin ist yolcusuyum sonunda bu bikac gunde gexicegm.icin.anlamicam tek gidiorm.ama.cift olatak.donucem

vayyy ececm enişte yollara koyulmuş hmmm bizimki çarşambaya kadar kendi karakolunda sonraa mardin ktmye katılıcak allahın izniyleeee perşembe sabahı kollarımda miss kokulum ama pazara kadar çalışıo işte 3 gün misafir asker olcak snra bana gelecek bn ona şimdiden bşy dıo bende emret komutanım diorum gülüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…