aa gidin tabi sinema tiyatro konser opera bizimde programlarmz hep bunlar üzerinetriipliii de susmicakmış hep konussucakms alla alla alem kızsın ececim sinemada daha cok sarılır daha çok koklarsın ulan sanki aşkitoomun kokusu geldi burnuma
evet canım memnun küçük bir yermiş sanırım,sadece biraz kapalı bir toplum dedi yani yolda okuldan hocayla karşılaşsan beraber yürüsen dedikodunu yapıyorlar dedi
ben öğrenciyim son sınıf çok şükür:)
Kızlar ya sevdiğimin morali çok bozuk ben onu hiç böyle görmemiştim çok bunalmış herşeyden, kamerada gördüm ağladı ağlıcak sanki. beni burdan bırakmıcaklar gibi geliyo diyo, iyice psikolojisi bozuldu. Hala terhis kağıtları da gelmemiş son güne kadar da nöbet tutucaklarmış,bilet almak için çarşı istemişler vermemiş komutan. bi hafta daha nasıl dayanır bilmiyorum inşallah gidince bi enkazla karşılaşmam. Az önce telefonla konuştuk hiçbişey konuşmak istemiyo, anlatmak istemiyo, bıktım bu ankesörün başında ayakta durarak buz gibi duvara bakıp telefonla konuşmaktan dedi. tamam ozaman hadi git dinlen dedim gönderdim toplamda 5 dk cık konuştuk
Benimkisi de depresyonda gibi. Kendini hasta gibi hissediyor sürekli uyuyor. Eşim terhis kağıdını bugün imzalamış. Kağıdı imzalamadan uçak bileti almıştı Allah'dan sorun çıkmadı. Bir arkadaşının beklediğinden 2 gün sonraya vermişler.
Yok yok ben yine yapamam hele komutan falan ıı ıhh hiç.Askerlıgı tamamen unutması lazım
Bak kamuflajları teslim etmısler bıraz önce eşofmanla die nasıl şen nasıl mutlu :))
Bakalım artıkın nasıp olursa gorunur Bursa yolları bizede
Chııcck nassı bır tisadüff bu.İkimiz aynı zümree bizimkiler aynı zümree
of sağ salim akli dengeleri yerinde bi bitirseler şu askerliği yaaaa
Canım ya benimki de aynı durumda
Nöbetten düşemiyorlar adam yok diye
Çift çarşı almaları gerekirken onu bile alamıyorlar.
İstanbul da başka yerdeki denizciler nöbetten düşmüşler çift çarşı almışlar.
Nedir bizdeki bu bahtsız bedevi şansı anlamadım :44:
Günaydın kızlar dün kamuflajlar teslim edildi bizde. Görevden düşüldü. Dünden beri siviller. Ktm için de yola çıkıldı. Harbiden geliyorlar.
Bu arada bizimkide askeriyeden hiç bir şey getirmeyecek, belki gömleğimi getiririm dedi ben çok zorlayınca ama getirmesede olur askeriyeye ait hiç bir şey görmesek, duymasak daha iyi olacak sanki.
Gunaydin kizlarr ne guzel askerlerniz rahatladi benmki son.gune kadar tutuvk.nober olsn artk napalm ama neyi.farkettm.askerligi seven bi kisi bile cikmadi herkes yesilden.nefret etmis hicbisey grmk istemiolar kimse vatan.borcu olarak.grmuo ki bncede oyle biz bekldk.bitirdk cokta zordu ama umarim bizim cocuklarmiza kdar bu askerlge bi sekilde cozum.bulular yoksa oglum olursa bnde sevglmde gndermem.diorm
Kızlarrr ben kullanıcı adımı değiştirdim avatardan kim olduğum belli oıluyor zaten
iyi yapmışsın valla. bende düşündüm bi ara değiştrmeyi ama yeni nick bulamadım
bu nickimide arkadaşlardan biri görse anlar benim olduğumu kabak gibi oratada bi nick seçmişim kendime
aynen canım benim twitter kullanıcı adımdı eskisi... ve çoğu yerde kullandığım o yüzden bununla değiştirdim ilk kez kullandığım bi link bu
kızlarr bugün sevgilimle uzun uzun konusma fırsatımız oldu hemen hemen her seyden konustuk bide havalanına gidiceğimi bilio gelme eziyet cekme üsütürsün falan dedi ben dinlermiyim onu gidicem tabiki...minik ellerin minik ayaklarn üşümesin prensesime kıyamam ben dedi....
kızım ne zor bşy seçmişsin 2007hu iyidi ya hay allah iyiliğini versin
oy oy maşallah nazar değmesin aşkınıza
Canım ne yapayım yaa o çok bilindikti mecbur değiştirdim
iyi yapmışsın bu gayet bilinmedik olmuş bilen bile bilmez yani okadar zor ben suan biliorum mesela ama birazdan bilemeyebilirim yaaa ne saçamalıorumm zaman yaklastıkca hiç iyiye gitmiorum kızlar reglyim çenemde sivilce cıktı butun güzelliğim bpzuldu yahuuu ... bide streslıyım 5 gün kaldı habire tıkınıorum pofffffffffffff çok özledim hayalll kurup duruorum böööööösabah bide ağladımmmm ya
Bende bu sabah oldum sonunda.. 4 gün gecikti ben ne güzel ayarlaşmıştım düğüne göre şimdi bi de düğün zamanı olursam yaaa
Selam kızçeler
Hava kapalı yağmurlu peh
Böyle olunca sevmiyorum çok kasvetli oluyor.
Bende bu sabah oldum sonunda.. 4 gün gecikti ben ne güzel ayarlaşmıştım düğüne göre şimdi bi de düğün zamanı olursam yaaa
aman sorma ya hava berbat şemsiyede almadım bide spor ayakkabı gydm bugun her gün topuklu çizme gyen ben bugun spor gydım karnım agrıodu süsle püsle uğraşamadım ayıptır sölemesi iç çamaşırıma kadar ıslanıcam inşallah kardeşime denk gelrimde gecerken alır beni
Kuzumu helikopterle Elazığ yerine Diyarbakır Ktm'ye götürdüler. Şuan Diyarbakırda kuzum. Uçak biletini iptal ettim. Diyarbakır İzmir aldım bu seferde. Thy değil Pegasus'la gelecek bu sefer bebişim.
Kuzumu helikopterle Elazığ yerine Diyarbakır Ktm'ye götürdüler. Şuan Diyarbakırda kuzum. Uçak biletini iptal ettim. Diyarbakır İzmir aldım bu seferde. Thy değil Pegasus'la gelecek bu sefer bebişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?