347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

walla sevglm gelince durulsnda gezelim bol bol o yokkn kapaliyerlee gdrm artk

ben 15 günlük hava durumuna baktım hafta sonu dısında dier günkler yagmur yok hatta hava 16 dereceye kadar cıkıo sanslarına umarım hava raporu yanılmıodur

Ben yetişemez diye 11:30 uçağını almadım çünkü daha önce Elazığ'dan aldırmamıştı o yüzden 14:45 uçağını aldım şimdide kızdı bana bir sürü söylendi kalbimi kırdı halbuki ne olur otursa havaalanında beklese. Pegasus aldım birde esnek sınıf ama ücretsiz yapmıyor thy gibi iadede 30 tl iade ediyor zaten, değişikliği de %30 ceza keserek yapıyor. Sinirden deliricem.

SEn sikma cnini tatlim bi an once gelmk.istiolar ondan ama dogrusunu yapmssin gezer yemek yer biyerde gecer vakit nolcak

ya onların stresı zaten yetio farkında olmadan kırmıstır kalbini bosver alınma sen kuşum adam bir an öncce gelmek istiyor napsın özlemiş...

bizde parayla aldgmızı iade istedik ücretszden yararlanalım die mardin tehlikeli bölge olarak geçmiomuş saçmalığa bak sinirlendm şimdi akşam akşam haber yaparken genel yapıolar iadeye gelince olmuo daha ne kadar tehlikeli olacak mardin ya sınır her taraftan tehlikeli gerizekalı thy şikayet edicem tüketici haklarına

14.Ekim.2012 pazar(Tirebolu plaj)

11.Ocak.2013 Cuma(Tirebolu Plaj)

Aklımızda kalacak olan güzel hatıralardan biri sevdiğim.
Aynı yerde 3 ay arayla yazdım bunları.
Şimdi bozma moralini hadi kıyamam sana hiç...

Ya bana Elazığ biletinde sabaha aldırmadı şimdi sabah diye ağzına geleni saydı ne gerizekalılığım kaldı ne bir şey çok sinirlendim. Ne halin varsa gör dedim. 11:30'a yetişemez garanti olsun diye 14:45 uçağını aldım, onu düşündüm ama iyilik yaramıyor. Sabah uçağını alsaydım ve bana deseydi ki yarın öbür gün yetişemeyebilirim 14:45 iyi onu al. İade desem 30 tl iade edecekti, değişiklik desem %30 cezayla değişiklik yapabilecektim ve bu arada 14:45 uçağının fiyatının artmayacağı da ne malum bir de ceza bir kenara üstünede para ödeyecektim ama gel gör ki bizimki havayollarından anlamıyor. Thy gibi pegasusu da herşeyi ücretsiz yapıyor sanıyor halbuki pegasus = para demek. Su bile istesen para ödersin. Offf çok sinirliyim.

Pazartesi günü benimkinin torunları geliyormuş olduğu yere.
Hafta sonu atış yapacaklarmış sonra da dağıtım olacak.
Onlar gelince belki nöbetten düşerler

Canım ben hangi bölgelerde geçerli olduğunu yazmıştım geçen gün. Mardin yoktu hatırladığım kadarıyla içlerinde doğru demişlerde iadeye alabilirsin biletini eğer esnek bilet sınıfıysa hiç sorun çıkmaz ama zaten ücretsiz uçamayacağı için alma derim.

Haklisin tatlim bnde olsam senin gbi dsnurdm bosver son gunleri alttan al gelince gostercez gunlernisabret sadce stresten kimden cikarticaklarni sasirdilar

ya tripliii alla alla sende alternatif yoktu o vardı onu aldım deseydin kuzum be her şeyi ne sölüosun çocuga ozaman da gıkı cıkmazdı onun psikolojisi saglammış gözüyle bakma gelecek askerlerin hiç biri gittikleri gibi saglam psikolojiyle dönmicekelr özellikle doguda yapanlar bnmkid earada bagırıo cagırıo ki hiç bagırmaz öle bi huyu yok bende ne diyim tamam paşacım haklısın paşacım sinirlenme diorum düşünemedim dogru dıosun dıorum ozamn yumusuo sen onun gerizekalı demesine bakma bnmkid egecen bana salak dedi cvp veremedim başladım ağlamaya tlfn da özür dilemekten bi hal oldu cocuk agzımdan kaçtı düşünülmeden söylenmiş bi söz dedi ki eminim öyle oldgna affettim napayım bnde cıldrsam sesnsin salak aptal desem ne olcak adam zaten her şeyi takıo bunuda takacak kafana otur sonra düşün napıo ne edio die boşve rkuzum be gerizekalı dedi diye gerizekalımı oldun

Wuhuuuuu diyorum chelzy süper hatıra olacak

Vallahi sanıırm güzel oldu bu.

Konuşma geleceği güne kadar da görsün bakalım neymış agzına geleni saymak.Sen onu düşünüyosun yanii.

Teşekkür ederimm.Bende begendim sanırsam:44:

ozaman salla ugrasmaya degmez zaten bıletı ben almadım abisi aldı ben alsam varya he rturlu alırdım parasını bosuna avukat olmıcaz cene masallah gebertirim hepsini heee

Kizlar azicik gun daha sabredelim.o zaman nasil.baz yapiliomus nasil.sinirleniomus gorsunler bends biriktirdm icimde gelince uzun bi konusma yapicam askerlk psikolojisnde saglikli dsnemio sevglilermz oyuzden naparlarsa sasmayalim ta ki gelene kadar..

ya benim hiç öyle karsıma alıp azarlıcam seyler olmadı 1 defa salak dedi 2-3 gün önce onuda affettm onun dısında varsada hatrlamıorum bence sizde hatrlamayın çünkü hepsi kuzu gibi geleceği için hiç birinizin gıkı çıkmaz biliyorummmm hayatın tadını cıkaralım yaaa tartısmaya vs gerek yok öpüşün koklaşın sarılın hem bıdaha bu kadarhasretlik çekmicez hem kimimiz kısa zaman sonra evlenioruz bekarken sevgililiğin tadnı cıkarın evlennc ebekar gibi olamıcaz vs.... ben şimdi havalanında görür görmez yapışacam nereye odlgnu söylemem siz bilirsnz dayanamıom da özledm sıcacık aşkımı mujxxxxxxxxxxx

Kizlar azicik gun daha sabredelim.o zaman nasil.baz yapiliomus nasil.sinirleniomus gorsunler bends biriktirdm icimde gelince uzun bi konusma yapicam askerlk psikolojisnde saglikli dsnemio sevglilermz oyuzden naparlarsa sasmayalim ta ki gelene kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…