347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Beyinsiz dedi bana. Ben burda onun için k... yırtayım onun dediğine bakın ya konuşmuyorum acayip kırıldım o gergin olabilir ama orda arkadaşları ailesine bilet aldırcam diye uğraşırken bizim paşa a diyor biletini hazırlıyorum, arkadaşlarınınkine bile bakıyorum. Naparsa yapsın çok kırıldım konuşmicam.

Valla canım salak demesi bile karşıma alıp azarlama değilde cıddı bir konusma yapmak için yeterli benim için.Laf agızdan cıkıyor bır kere.Affetmek tabiki affedilir de karsı taraf bilsin bu şekilde laflar sarf etmeye tahammul sınırımızn sınırlı oldugunu.
Tripliii çırpınıyo kızcagız karsılıgı bu değil.Bu benım içinde gecerli senin içinde hepimiz içinde.
Üzülmemize kırılmamıza dayanamıyorum.

kız sen varyaaaa

haklısınız ben aksini söylemiyorum lakin onların da bulundugu durum ortada ben çok katı olamıyorum malesef tripliinin ki belki kasti söylemiştr o daha iyi bilir nişanlısını bilemiyorum... ben nişanlımı tanıyorum asla agzından kötü laf çıkmaz benden cıkar sinirlenince ama ondan çıkmaz o gecen dedi şok oldum duymadm hıc öyle dediğini ağlamaya başladım sonra kasti olmadgnı üstüne basa basa söyledi bende içinde ulundugu psikolojik durumdan ötürü affettim yanyana olsak böyle bir şey söylese kaçışı yok tartısırdım yarın öbür gün anne baba olacak insanlarız cocuklarmzın önünde böyle seviyesiz konusursak olur mu hiç... eğitimli insanlarız yani cevreye ve cocuklara iyi örnek olmalıyız alıyız... tabiki herkesin kendi kararıdır siz alır akrşınıza konusursunz

Su 158 gunde neleri alttan aldık zaten.Biz de az kavga etmedık boyle ohoo.
Korkum sadece ailemden tek kelime bu tarz bır laf duymadım duymak ıstemem ve dedıgın gıbı cocuklarımıza da ornek olmak durumundayız.
Face tekı sensın dimi canım :)

Chelzy çok beğendim canm çok güzel olmuş yaaaaa
tripliii sinirinde haklısın canım ne kadar stresli olunursa olunsun öle konuşmasına ne gerek var sen onun için uğraşıyorsun sonuçtaa

Benimki orda çok sinirli bi hale geldi ilk başlarda daha fenaydı falan son zamanlarda maşallah iyiyiz.. ama o da bana salak gibi kelimeler kullandı bende sustum peki dedim... ve döününce de uzun bi süre bence oranın tetkisinde olacaklar onlar yemin törenine gittiğimizde sessiz sakin konuşmayan bi sevgili buldum şimdi de olabilir adapte problemi yaşayabilriler buna da hazırlıklı olalım çünkü bunu yaşayan çok arkadaşım oldu benim

bu arada arkdslar aynur yani (chikipease ) facebooktan bi kaçınızı bana önerdi bende arkdslık yolladım kabul edersenız sevnrm gökhan nena tasgın profil bnmdir nişanlım kullanmaz hani yanlış anlaşımdan dolayı belki kabul etmek istemezsinz ama sadece bn kullanıorum bilgnize

Kasti ya da değil ben buna takılmıyorum. Ağızdan çıkan söze bakıyorum, duyduğuma ve çok kırıldım. Konuşmucam napıyorsa yapsın isterse kalsın orda. Sonuçta bir tek o stresli değil bende burda ktm'ye vardı varamadı 2 gündür stres içindeyim.

ahahahha enişte çok şanslı

bunu onların anlaması pek kolay olmuyor Ececim maalesef... onlara göre biz sıcacık evlerimizde oturup bekliyoruz yaaa tek acı çeken onlar

sende kendince haklısın hayatım ne diyim ben şimdi kuşum geldiğinde elinde oklavayla karşıla bence

2 gündür özelden neler konusuyoruz faaliyet hakkında haklıısn.stresten ölüyoruz senn orda ben burda ha karadan gidicekler ha helıkopterle gittiler ha gidemediler diye.
Sinirlerin geçsin biraz.Boşver takılma artık üzme kendini lütfen.

Kızlar çıkıyorum ben mesaim bitti.

Nena aldım arkadaşlık isteğini kabul ettim canım.

Tripliii yani Ece benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…