ya benim hiç öyle karsıma alıp azarlıcam seyler olmadı 1 defa salak dedi 2-3 gün önce onuda affettm onun dısında varsada hatrlamıorum bence sizde hatrlamayın çünkü hepsi kuzu gibi geleceği için hiç birinizin gıkı çıkmaz biliyorummmm hayatın tadını cıkaralım yaaa tartısmaya vs gerek yok öpüşün koklaşın sarılın hem bıdaha bu kadarhasretlik çekmicez hem kimimiz kısa zaman sonra evlenioruz bekarken sevgililiğin tadnı cıkarın evlennc ebekar gibi olamıcaz vs.... ben şimdi havalanında görür görmez yapışacam nereye odlgnu söylemem siz bilirsnz dayanamıom da özledm sıcacık aşkımı mujxxxxxxxxxxx
14.Ekim.2012 pazar(Tirebolu plaj)
Eki Görüntüle 602139 Eki Görüntüle 602141
11.Ocak.2013 Cuma(Tirebolu Plaj)
Eki Görüntüle 602140 Eki Görüntüle 602142
Aklımızda kalacak olan güzel hatıralardan biri sevdiğim.
Aynı yerde 3 ay arayla yazdım bunları.
Şimdi bozma moralini hadi kıyamam sana hiç...
ya benim hiç öyle karsıma alıp azarlıcam seyler olmadı 1 defa salak dedi 2-3 gün önce onuda affettm onun dısında varsada hatrlamıorum bence sizde hatrlamayın çünkü hepsi kuzu gibi geleceği için hiç birinizin gıkı çıkmaz biliyorummmm hayatın tadını cıkaralım yaaa tartısmaya vs gerek yok öpüşün koklaşın sarılın hem bıdaha bu kadarhasretlik çekmicez hem kimimiz kısa zaman sonra evlenioruz bekarken sevgililiğin tadnı cıkarın evlennc ebekar gibi olamıcaz vs.... ben şimdi havalanında görür görmez yapışacam nereye odlgnu söylemem siz bilirsnz dayanamıom da özledm sıcacık aşkımı mujxxxxxxxxxxx
Valla canım salak demesi bile karşıma alıp azarlama değilde cıddı bir konusma yapmak için yeterli benim için.Laf agızdan cıkıyor bır kere.Affetmek tabiki affedilir de karsı taraf bilsin bu şekilde laflar sarf etmeye tahammul sınırımızn sınırlı oldugunu.
Tripliii çırpınıyo kızcagız karsılıgı bu değil.Bu benım içinde gecerli senin içinde hepimiz içinde.
Üzülmemize kırılmamıza dayanamıyorum.
haklısınız ben aksini söylemiyorum lakin onların da bulundugu durum ortada ben çok katı olamıyorum malesef tripliinin ki belki kasti söylemiştr o daha iyi bilir nişanlısını bilemiyorum... ben nişanlımı tanıyorum asla agzından kötü laf çıkmaz benden cıkar sinirlenince ama ondan çıkmaz o gecen dedi şok oldum duymadm hıc öyle dediğini ağlamaya başladım sonra kasti olmadgnı üstüne basa basa söyledi bende içinde ulundugu psikolojik durumdan ötürü affettim yanyana olsak böyle bir şey söylese kaçışı yok tartısırdım yarın öbür gün anne baba olacak insanlarız cocuklarmzın önünde böyle seviyesiz konusursak olur mu hiç... eğitimli insanlarız yani cevreye ve cocuklara iyi örnek olmalıyız alıyız... tabiki herkesin kendi kararıdır siz alır akrşınıza konusursunz
kız sen varyaaaa
haklısınız ben aksini söylemiyorum lakin onların da bulundugu durum ortada ben çok katı olamıyorum malesef tripliinin ki belki kasti söylemiştr o daha iyi bilir nişanlısını bilemiyorum... ben nişanlımı tanıyorum asla agzından kötü laf çıkmaz benden cıkar sinirlenince ama ondan çıkmaz o gecen dedi şok oldum duymadm hıc öyle dediğini ağlamaya başladım sonra kasti olmadgnı üstüne basa basa söyledi bende içinde ulundugu psikolojik durumdan ötürü affettim yanyana olsak böyle bir şey söylese kaçışı yok tartısırdım yarın öbür gün anne baba olacak insanlarız cocuklarmzın önünde böyle seviyesiz konusursak olur mu hiç... eğitimli insanlarız yani cevreye ve cocuklara iyi örnek olmalıyız alıyız... tabiki herkesin kendi kararıdır siz alır akrşınıza konusursunz
çok pisim ben ya terbiesizim valla cevremdeki kız arkdslar öle derler nena senn gibisini görmedik die burda daha açık sözlü olamıorum tepki çekerim belki üstüme
ama istanbulun sıcaklık dereci -1 se bnm sıcaklıgım +sonsuz ateş fena yani
çok güzel canımmmm
Chelzy çok beğendim canm çok güzel olmuş yaaaaa
tripliii sinirinde haklısın canım ne kadar stresli olunursa olunsun öle konuşmasına ne gerek var sen onun için uğraşıyorsun sonuçtaa
Kasti ya da değil ben buna takılmıyorum. Ağızdan çıkan söze bakıyorum, duyduğuma ve çok kırıldım. Konuşmucam napıyorsa yapsın isterse kalsın orda. Sonuçta bir tek o stresli değil bende burda ktm'ye vardı varamadı 2 gündür stres içindeyim.
Kasti ya da değil ben buna takılmıyorum. Ağızdan çıkan söze bakıyorum, duyduğuma ve çok kırıldım. Konuşmucam napıyorsa yapsın isterse kalsın orda. Sonuçta bir tek o stresli değil bende burda ktm'ye vardı varamadı 2 gündür stres içindeyim.
Bu arada görmeyenler için Hüm olduğumu hatırlatayım kızlarbundan böyle pernickety girl üm :126::126::126:
Bende bu avatarı imzayı biyerlerden biliyorum ama yeni galiba bu arkadas diyorum:)Aklım iyice gitti benim vaallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?