Kızlar çıkıyorum ben mesaim bitti.
Nena aldım arkadaşlık isteğini kabul ettim canım.
Tripliii yani Ece benim.
kullanıcı adımı değiştrdim kuzum
Görüşürüz canım.
Hayırlı ugurlu olsun yeni nickin canım :)
fıstıklarr bende bu gece arkadaşıma gidecem , yarında yakın ilçedeki liseden çok yakın bi arkadaşım var ona gitmeyi düşünüyomm , aslında okulun işlerini bitirsem süper olurdu ama napiiim geçsin şu vakittt :26::26::26:
Nenacıımm senin ateş gibi benim ateşte 1500 oldu sanırımm
fıstıklarr bende bu gece arkadaşıma gidecem , yarında yakın ilçedeki liseden çok yakın bi arkadaşım var ona gitmeyi düşünüyomm , aslında okulun işlerini bitirsem süper olurdu ama napiiim geçsin şu vakittt :26::26::26:
Nenacıımm senin ateş gibi benim ateşte 1500 oldu sanırımm
Vakit geçsin canım git gez vakit geçsin yaparsın okul işlerini sonraaa
Chickimm baltaları sakladıysak yerlerini unutmadıkkkBizde de ateş tavan ama çaktırmıyoruzz hahaha ay nelerr diyorummm
Kasti ya da değil ben buna takılmıyorum. Ağızdan çıkan söze bakıyorum, duyduğuma ve çok kırıldım. Konuşmucam napıyorsa yapsın isterse kalsın orda. Sonuçta bir tek o stresli değil bende burda ktm'ye vardı varamadı 2 gündür stres içindeyim.
Evet canım maşalllah ordan oraya gezeceksin ben nereye gidem acep :44::44::44::44::44:
Vakit geçsin canım git gez vakit geçsin yaparsın okul işlerini sonraaa
Chickimm baltaları sakladıysak yerlerini unutmadıkkkBizde de ateş tavan ama çaktırmıyoruzz hahaha ay nelerr diyorummm
Bende de var herhalde bugün azıcık
canım benimkide mardin ktm ye gidecekte şırnak a teslim olmak için, daha yeni gidiyor ama.biz uçak biletini aldık ama ücret ödedik. bu arada tehlikeli mi? seninki bingöldeymiş sanırım, oraya gidebilmek için ne kadar beklemişti ktm de?
Hümüşüm sen zaten istanbulda yedin şafağın 1 haftasını , hele daha yeni geldinn , accık dur bakayımm
yaa yazılıları girdim , performans ödevi notlarınıda verdim ama girmedim , bi ders içini birde performansları girecem o kadarr
ahahah Chelzycanım yarıldım yaaaaabi an nerdeydi laa benim balta diye düşündüümmm
o zaman sıradaki parça tüm ateşi olanlara gelsiiinnnn , imparator ibrahim tatlısesten ;
Yanıyorum söndürelim mi tabii tabi
Çıktı ateşim indirelim mi tabi tabi
Bak bu sözlerin lafta kalırsa
Senin o tabini tabini yerim
hühüüü utanma cücüüm ,aaa çok normal bu , insanız hepimiizzz
hiho okudum da yazdıklarınızı çok şirinsiniz çok güldümm Eki Görüntüle 602273 darısı bizim başımızaaaaa
İşte bu şarkı gerçekten de bize gelsiinnn.
Senin o tabini yiriim derken bile ateş 3500
hiho okudum da yazdıklarınızı çok şirinsiniz çok güldümm Eki Görüntüle 602273 darısı bizim başımızaaaaa
Sizin de aşklarınıza kavuşacağınız ateşli günleriniz gelir inşallah hahahaahha (bu ben değilimn haaa bugünlük ekstra)
Siz ateşli ateşli konuşmaya devam edin sayfa sayısı 10000 olur
4gündür evde otura otura devamlı esra erol izler oldumYorum yapmaya başladım kendi kendimee bari bi çay içseydiinnn,yok bu sana göre değil diye Eyy can sıkıntısı nelere kadirsin :)
chickpeasçim görüşürüz hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?