347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

fıstıklarr bende bu gece arkadaşıma gidecem , yarında yakın ilçedeki liseden çok yakın bi arkadaşım var ona gitmeyi düşünüyomm , aslında okulun işlerini bitirsem süper olurdu ama napiiim geçsin şu vakittt :26::26::26:

Nenacıımm senin ateş gibi benim ateşte 1500 oldu sanırımm

Evet canım maşalllah ordan oraya gezeceksin ben nereye gidem acep :44::44::44::44::44:

Vakit geçsin canım git gez vakit geçsin yaparsın okul işlerini sonraaa

Chickimm baltaları sakladıysak yerlerini unutmadıkkk Bizde de ateş tavan ama çaktırmıyoruzz hahaha ay nelerr diyorummm

canım benimkide mardin ktm ye gidecekte şırnak a teslim olmak için, daha yeni gidiyor ama.biz uçak biletini aldık ama ücret ödedik. bu arada tehlikeli mi? seninki bingöldeymiş sanırım, oraya gidebilmek için ne kadar beklemişti ktm de?

Evet canım maşalllah ordan oraya gezeceksin ben nereye gidem acep :44::44::44::44::44:

Hümüşüm sen zaten istanbulda yedin şafağın 1 haftasını , hele daha yeni geldinn , accık dur bakayımm

Vakit geçsin canım git gez vakit geçsin yaparsın okul işlerini sonraaa

Chickimm baltaları sakladıysak yerlerini unutmadıkkk Bizde de ateş tavan ama çaktırmıyoruzz hahaha ay nelerr diyorummm

yaa yazılıları girdim , performans ödevi notlarınıda verdim ama girmedim , bi ders içini birde performansları girecem o kadarr

ahahah Chelzycanım yarıldım yaaaaa bi an nerdeydi laa benim balta diye düşündüümmm

o zaman sıradaki parça tüm ateşi olanlara gelsiiinnnn , imparator ibrahim tatlısesten ;

Yanıyorum söndürelim mi tabii tabi
Çıktı ateşim indirelim mi tabi tabi
Bak bu sözlerin lafta kalırsa
Senin o tabini tabini yerim

Son düzenleme:

Canım ktmden ktm ye degısıyor birde şansı varsa 2 gun kalır ktm de şansı yoksa bizimki gibi 18 gün kalır.Yani ktm de kalacagı tarıh sonradan gideceği birliğe bağlı.Eger ılceye gıderse kurada faalıyet ne zamansa ozaman gıder helıkopterle.Yanı bıngolde boyle oluyor.Orda da muhteelen aynısı olur.

İşte bu şarkı gerçekten de bize gelsiinnn.
Senin o tabini yiriim derken bile ateş 3500

hiho okudum da yazdıklarınızı çok şirinsiniz çok güldümm Eki Görüntüle 602273 darısı bizim başımızaaaaa

Elifciimm aynı ateşlenmelerden hepsinden zamanı gelince darısı başınaaa

İşte bu şarkı gerçekten de bize gelsiinnn.
Senin o tabini yiriim derken bile ateş 3500

ahahah yok muuu arttıraaaann 300 - 500 300 - 500 sonra bi anda 3000 - 5000 derken 30000 - 50000

Allaahh Allaahhh , neyse ben biraz daha durmiim buralarda

hazırlandım fıstıklar , gidiyom şimcikk , öperim herkeslerii

yarına kadar Allaha emanet olunn

4gündür evde otura otura devamlı esra erol izler oldum Yorum yapmaya başladım kendi kendimee bari bi çay içseydiinnn,yok bu sana göre değil diye Eyy can sıkıntısı nelere kadirsin :)

chickpeasçim görüşürüz hayatım.

Siz ateşli ateşli konuşmaya devam edin sayfa sayısı 10000 olur

ayyy kız aileler yarışıyor izle esra erol neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…