347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Elif bizimki şanslı olanlardandı 2 gün kaldı ktm'de ama şimdi soracak olursan istediği kadar kalsın küstüm ona ben ilgilenmiyorum.

kızlar çok mutsuzum nasıl bi şans var bizde herşey bizi buluyo resmen

nişanlımla konuştum az önce sana kötü bi haberim var dedi. hani biz izin kullanmayıp 1 ay erken bitirelim diye düşünüyoduk ya artık öyle yapmak yasakmış sanırım yazı gelmiş. 1 aylık izinler zorunlu kullanılacakmış. çok moralim bozuldu. bizimkinide kapsayıp kapsamadığını bilmiyoruz henüz. belki yeni asteğmenlere olabilir daha zaman var bakalım hallederiz bozma moralini dedi ama çok üzüldüm ben yaa.
öyle olursa naparız düğüne 1 ay kala nasıl yetişiriz offf offfff

Ay canım benim inşallah kapsamıyordur kapsıyorsa da düğüne yakın kullanır izni o arada halledersiniz çoğu şeyş sonra gider kısacık daha yapar gelir

Ay canım benim inşallah kapsamıyordur kapsıyorsa da düğüne yakın kullanır izni o arada halledersiniz çoğu şeyş sonra gider kısacık daha yapar gelir

inşallah kapsamaz
2 ayda nasıl yeticez derken 1 aya talim edicez bu gidişle. düğün tarihinide değiştrmek istemiyorum. bütün akrabalarım şehir dışından gelicek okullar açıkken gelmeleri mümkün değil

hımm bizim de öyle canım hep şehirdışından gelecek çoğu kişi işte gittim dedemler halamlar hep istanbul da anne tarafımın da yarısı şehirdışında o yüzden kına ve düğün arasında gün bırakamıyorum bırakmak istesem de

aynen aynen benimde anne tarafım ankara çankırı. ee nişanlımın aileside başka şehirden o yüzden tatil en iyisi demiştik ama
ne stresli işlermiş valla

Son düzenleme:
aynen aynen benimde anne tarafım ankara çankırı. ee nişanlımın aileside başka şehirden o yüzden tatil en iyisi demiştik ama
ne sterli işlermiş valla

Evet canım herkese göre ayarlayacaksın falan... benim okul kapanmadan olacak daha fazla beklemek istemiyorum mayısta olsun dedik benim ailem daha erken mi olsa bile dedi nisan da falan

Evet canım herkese göre ayarlayacaksın falan... benim okul kapanmadan olacak daha fazla beklemek istemiyorum mayısta olsun dedik benim ailem daha erken mi olsa bile dedi nisan da falan

artık hayırlısı diyorum napayımm

bekleme bekleme valla ömrümüz beklemekle geçiyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…