artık hayırlısı diyorum napayımm
bekleme bekleme valla ömrümüz beklemekle geçiyo sürekli
Bizimki susmak bilmiyor bık bık beynimi yedi. O bekle demiş niye almışım o saate diye hala orda kafası. Belki 20 oldu sabırla anlattım anlamak istemiyor asla, çok yordu beni ağladım. Ben didindikçe onun için nankörlük yapıyor. Bir daha ona uçak bileti almak mı tövbe. Bırakalım herkes kendi işini kendi görsün. İyilikten maraz doğarmış. Ben çıkıyorum kızlar hiç keyfim yok gerçekten, geldi gelecek diye sevinirken içime oturttu herşeyi. :'(
Hepinize iyi geceler...
Canım ya benimki de aynı durumda
Nöbetten düşemiyorlar adam yok diye
Çift çarşı almaları gerekirken onu bile alamıyorlar.
İstanbul da başka yerdeki denizciler nöbetten düşmüşler çift çarşı almışlar.
Nedir bizdeki bu bahtsız bedevi şansı anlamadım :44:
Bu ben bılmem esım bılır ,yaparım bılırsın yarısmalarındakı cıftler kafayı sıyırmıslar.Hepsi hırstan mantara baglamıs.Çok itici geliyor bana.
seyretcek de hiçbişey yok tv de ya bende harem izliyom fox da komik oluyo o
Izleyeccek bısey de yok evetKanalları gezıyodum bakın neye denk geldım.
İstanbul kongre merkezınde evlılık hazırlıgı fuarı varmıs haberlerde gordum sımdı.
Kına,nısan,davertıye ne ararsanız var.
H.sonuda devam edıcekmıs.
Fırsatınız varsa uzakta degılse sıze kacırmayın gzel bıseye benzıyordu.
biz geçen yıl ordaydık ya haberlerde görünce gözlerim dolduberaber olsak bu yıl da giderdik
kızlar ya acayip öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum kaç gündür hiçbişey etki etmiyo varmı bildiğiniz bitkisel bişeyler ?
kızlar ya acayip öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum kaç gündür hiçbişey etki etmiyo varmı bildiğiniz bitkisel bişeyler ?
Ilık süte 2 cay kasıgı toz zencefil ve bal.
Bu ıyı gelıyor canım.Yumusatır gogsunu en azından.
Hepte gece azıyor öksürük bilirim
sağolun kızlar zencefilliyi gidip bi deniyim sütle inşallah bi gelişme olur ya deli gibi öksürüyorum geceleri, bide bende sizi eklemek istiyorum face den benim adım aramalara kapalı nena yı aradım ama bulamadım nerden bulcam sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?