347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizimki susmak bilmiyor bık bık beynimi yedi. O bekle demiş niye almışım o saate diye hala orda kafası. Belki 20 oldu sabırla anlattım anlamak istemiyor asla, çok yordu beni ağladım. Ben didindikçe onun için nankörlük yapıyor. Bir daha ona uçak bileti almak mı tövbe. Bırakalım herkes kendi işini kendi görsün. İyilikten maraz doğarmış. Ben çıkıyorum kızlar hiç keyfim yok gerçekten, geldi gelecek diye sevinirken içime oturttu herşeyi. :'(

Hepinize iyi geceler...

Allah allah nıye bu kadar takıldı anlamadım vallahi.Hosuna mı gıdıyor seni üzmek.
Döndükten sonra haklıydın aşkım seni çok kırdım özür dilerim ama hak ver o andakı psıkolojıyle demezse adım chelzy degıl
Sen dinlen güzelce canım takma çok kafana.

benimki de aynı son güne kadar nöbet tutucak bu gidişle Allahtan yarın çarşısı var biraz kafası dağılır bari

ay bu erkekler niye anlamaz kızları ya ne zaman onları düşünsek suçlu oluruz. sen hiç sıkma canını ececim o senden yana yakıla özür dilicek tüm söyledikleri için kafasını taşlara vurcak o. sen dinlen düşünme bunları normal düşünemiyo o bence

Bu ben bılmem esım bılır ,yaparım bılırsın yarısmalarındakı cıftler kafayı sıyırmıslar.Hepsi hırstan mantara baglamıs.Çok itici geliyor bana.

Bu ben bılmem esım bılır ,yaparım bılırsın yarısmalarındakı cıftler kafayı sıyırmıslar.Hepsi hırstan mantara baglamıs.Çok itici geliyor bana.

seyretcek de hiçbişey yok tv de ya bende harem izliyom fox da komik oluyo o

kızlar iyi akşamlar

chelzyyy bayıldım bayıldım kumlara yazma fikri süper canım

ece inanamadım yaa ben senin bileti aldığındaki heyecanı buraya yazdığında hatırlıyorum hem eniştenin babası gelip kesitrmişti demi bileti sen o kadar didindin uğraştın bu olmamalı tabi ama işte eniştede sana kavuşmak istiyor ordan hemen kurtulmak istiyor belki başka şelere kızıyor senden çıkarıyor biz onların stres topu değiliz ama anlamıyorlar işte inana benmki bana dese öyle bende çok kırılrdım yani affetirmesi için uğraşması gerekirdi suskunlğmla cevap verirdim o yüzden kalbinin içinin kırıklğnı tahmin ediyorum veee emin ol haklısın fazla oluyolar artık bitiyor hala bir stres hala bir triplerdeler benimkide sırf geç alıcaktı öğlen izin alayım işte 2 günüm gitmesin die bende erken alması için erken al yoksa tüm hafta izin kullancam die çığırdım aldı 11 e bilet ben saatine karışmadım çünkü benmkini tanıyoruym sizinkine benzer bişi yaşayabilirdik adamların kayış kopmuş sabırlara kalmamış

ama ne yalan sölim adım gibide eminim chelzy demiş ya özür dilicek senden die cidden öyle canım henüz jeton düşmemiş senden başka onun için didinip uğraşan gözyaşı döken varmı onuda anlar zaten kıymetini biliyor amaişte onlar doğuda ayrı streslerdeler iyi anlıyorum

hepiciğini bir kazana atasım varrrr yaaaa

seyretcek de hiçbişey yok tv de ya bende harem izliyom fox da komik oluyo o

Izleyeccek bısey de yok evetKanalları gezıyodum bakın neye denk geldım.
İstanbul kongre merkezınde evlılık hazırlıgı fuarı varmıs haberlerde gordum sımdı.
Kına,nısan,davertıye ne ararsanız var.
H.sonuda devam edıcekmıs.
Fırsatınız varsa uzakta degılse sıze kacırmayın gzel bıseye benzıyordu.

biz geçen yıl ordaydık ya haberlerde görünce gözlerim doldu beraber olsak bu yıl da giderdik

selam millet yatagıma grdm notebookumu aldım mami de meyve tabagımı hazrladı yarnda nasılsa yatıs bu gece kendımı sıze adadım nasılsnz napıosunz sekerler...

triplliii allah senin iyiliğini versin yol boyunca seni düşündüm aklım kaldı yaaa üzülme kızım dizemde sen beni dinlemicen nasılsa ... bende senin üzülmene üzüldüm bak ne dicem erkek milleti bu laf anlamazlar sen sağ dersin onlar sol anlar kafaları biz kızlarla dogru orantılı çalışmıo hep aramızda ters orantılı bağ var erkeklerle sen uyu dınlen bu askerlık boyuncada senın basına gelenler pişmiş tavugun basına gelmedi be aaaa ii bünyen var tebrikler

kızlar ya acayip öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum kaç gündür hiçbişey etki etmiyo varmı bildiğiniz bitkisel bişeyler ?

kızlar ya acayip öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum kaç gündür hiçbişey etki etmiyo varmı bildiğiniz bitkisel bişeyler ?

Ilık süte 2 cay kasıgı toz zencefil ve bal.
Bu ıyı gelıyor canım.Yumusatır gogsunu en azından.
Hepte gece azıyor öksürük bilirim

ya ben bşyler bılıorum aslında iyide gelio ama yaparmsn bılmem... tarif verıorum
1. 2 yemek kaşığı toz şekeri cezve ye koy hafif karıştır böyle yanıcak az bşy o kavurur gibi yap tatlı bi kokusuda var agda gibi kokar 2-3 dkka kavurur gibi karıştr ürtünede az bsy su koy kaynasın şekerli şerbet düşün ama şekerin azcık yanmış hali onu deneye bilirsin ..

2. yada bir bardak sıcak süte biraz karabiber ekle tadı güzel değil ama etkili bşy

Ilık süte 2 cay kasıgı toz zencefil ve bal.
Bu ıyı gelıyor canım.Yumusatır gogsunu en azından.
Hepte gece azıyor öksürük bilirim

evet zencefilde birebir unutmusum zencefil çayıda çok çok iyi gelir ben mesela evdeki balın içinede zencefil koyuorum her sabah ac karnına 1 cay kasıgı yıorum benı koruo dıs etkenlerden

sağolun kızlar zencefilliyi gidip bi deniyim sütle inşallah bi gelişme olur ya deli gibi öksürüyorum geceleri, bide bende sizi eklemek istiyorum face den benim adım aramalara kapalı nena yı aradım ama bulamadım nerden bulcam sizi

gokhan nena tasgin olarak bulabilirsin yda sende triiplii ekliyse ondan arkdslık gönder bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…