347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım msj atıyorum şimdi adımı sana özelden

sıkıldım ya bugünde muhabbette doyum olmuo valla çeneleriniz çok düştü iki kelam etsek yaa hem vakit geçerdi

tamamdır nena yı da ekledim eceyi de ekledim başka kim var eklenicek canım ben hastayım ondan konuşma performansım düşük

aşkımı çok özledim ben yaaaaa geçer mi 6 gün dahaaaaaaaaaa
yarın kaşlarımı falan aldırcaktım ben ama vazgeçtim bikaç gün daha geçsin hastayken çok canım acır şimdi

yarın kaşlarımı falan aldırcaktım ben ama vazgeçtim bikaç gün daha geçsin hastayken çok canım acır şimdi

bekle o zaman felaket acı oluyo hem dha var 3 kala falan hallet daha ii olur

ya herkes bakıma gırmeye baslamıs bn daha gırmedım reglm bıtsın ılk iş solugu kuaförede alıcam saclar boyanıcak kas bıyık manıkur pedıkur kıs ortasnda agda olayına gırısemıcem bnm cnm tatlı yazın cekılıoda kısın soyunamam usuom tüy dökücü vs kullanıcam napim başka bıde cilt bakımımı yapıcam zeytnyagı ıcıne toz seker mukemmel bir pealing oluo daha sonrasında dermatolog arkdsmn verdıgı çok pahalı krem testerlarm var gece gunduz ayrı ayrı onları kullanıcam kız bana tester verıp duruo normalı pahalı yaaa gecesi 250 tl gunduzu 180 tl göz cevresi 280 tlmi ne demişti ohannes yani alamam para yok

canımcım sen bunların hepsini hangi araya sıkıştırcaksın bende ağda yerine epilatörle halletmeyi düşünüyorum zaten lazerliyim tek tük bişeyler var hiç gidemem bu soğukta biyere. giyeceklerinizi hazırladınız mı

nerde bu millet nerde bu devlettt yaaa kırkyılda bir aksam takılayım dedim şurda 3-4 kişiyiz hale bak herkes kabuguna çekilmiş uyuomu napıo ya bnde en sonunda yatıp uyucam

ya hele ben nasıl özledim bi bilsen dayanıcak dermenım kalmadı her hali gözümün önünden gitmio deliler gibi özledim kokusu,bakışı,konuşması,gülmesi,tutması bütün detayları aklımda gelsin doya doya koklicam öpücem 154 gündür görmüorum çatlıcam artıkkkk

Kutlamalar başlasın

Ha uşağum

[video=youtube;MbPOFfdvOZk]http://www.youtube.com/watch?v=MbPOFfdvOZk[/video]

epilatör acıo ya 3 sene önce aldm epilatör seti dogru düzgün kullanmadım annem kullanıo... 1 yıl önce kuşum için lazere gittim seanslarm bitmeden pılıpırtını toplayıp kaçmışlar o yuzden o da basarısız oldu butun yaz agda yaptrdm ama kısın agdaya magdaya gıdemem zaten kendmde beceremem en guzelı krem agrısz acısız sımsak bu dediklermn hepsi 1 günde olur ya ekstra zamana ıhtyc yok hastaym hıcbırı hastlgm bıtmeden yapamm kı kas bıyık sac boyama manıkur pedkur 3-4 saate bıter ısım e gelecegı gunde kremle alırım her yerımı sabah erkenden dusumuda yapar gynırrr mislerrr gibi gderm

nerde bu millet nerde bu devlettt yaaa kırkyılda bir aksam takılayım dedim şurda 3-4 kişiyiz hale bak herkes kabuguna çekilmiş uyuomu napıo ya bnde en sonunda yatıp uyucam

canım burası cuma cumartesi gecesi böyle tenha oluyo sende tam kalcak gecesini buldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…