- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
tatlım msj atıyorum şimdi adımı sana özeldensağolun kızlar zencefilliyi gidip bi deniyim sütle inşallah bi gelişme olur ya deli gibi öksürüyorum geceleri, bide bende sizi eklemek istiyorum face den benim adım aramalara kapalı nena yı aradım ama bulamadım nerden bulcam sizi
gokhan nena tasgin olarak bulabilirsin yda sende triiplii ekliyse ondan arkdslık gönder bana
tatlım msj atıyorum şimdi adımı sana özelden
selçuk mezunusun dimi yanlış kişiyi eklemiyim
sıkıldım ya bugünde muhabbette doyum olmuo valla çeneleriniz çok düştüiki kelam etsek yaa hem vakit geçerdi
valla benmde canım sıkıldı
kuzenm benm pc ye format atıyo ya atacak ya bozacak. yapamazsan seninkini alırım dedim
ahahah anlaşma süper onunki yeniyse sennkini bozsun onunkini al
aşkımı çok özledim ben yaaaaa geçer mi 6 gün dahaaaaaaaaaa
yarın kaşlarımı falan aldırcaktım ben ama vazgeçtim bikaç gün daha geçsin hastayken çok canım acır şimdi
yarın kaşlarımı falan aldırcaktım ben ama vazgeçtim bikaç gün daha geçsin hastayken çok canım acır şimdi
ya herkes bakıma gırmeye baslamıs bn daha gırmedım reglm bıtsın ılk iş solugu kuaförede alıcam saclar boyanıcak kas bıyık manıkur pedıkur kıs ortasnda agda olayına gırısemıcem bnm cnm tatlı yazın cekılıoda kısın soyunamam usuom tüy dökücü vs kullanıcam napim başkabıde cilt bakımımı yapıcam zeytnyagı ıcıne toz seker mukemmel bir pealing oluo daha sonrasında dermatolog arkdsmn verdıgı çok pahalı krem testerlarm var gece gunduz ayrı ayrı onları kullanıcam kız bana tester verıp duruo normalı pahalı yaaa gecesi 250 tl gunduzu 180 tl göz cevresi 280 tlmi ne demişti ohannes yani alamam para yok
canımcım sen bunların hepsini hangi araya sıkıştırcaksınbende ağda yerine epilatörle halletmeyi düşünüyorum zaten lazerliyim tek tük bişeyler var hiç gidemem bu soğukta biyere. giyeceklerinizi hazırladınız mı
nerde bu millet nerde bu devlettt yaaa kırkyılda bir aksam takılayım dedim şurda 3-4 kişiyiz hale bak herkes kabuguna çekilmiş uyuomu napıo ya bnde en sonunda yatıp uyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?