epilatör acıo ya 3 sene önce aldm epilatör seti dogru düzgün kullanmadım annem kullanıo... 1 yıl önce kuşum için lazere gittim seanslarm bitmeden pılıpırtını toplayıp kaçmışlar o yuzden o da basarısız oldu butun yaz agda yaptrdm ama kısın agdaya magdaya gıdemem zaten kendmde beceremem en guzelı krem agrısz acısız sımsakbu dediklermn hepsi 1 günde olur ya ekstra zamana ıhtyc yok hastaym hıcbırı hastlgm bıtmeden yapamm kı kas bıyık sac boyama manıkur pedkur 3-4 saate bıter ısım e gelecegı gunde kremle alırım her yerımı sabah erkenden dusumuda yapar gynırrr mislerrr gibi gderm
sen o konuda şanslısın karşılamaya evden gidicen ama ben bigün önceden yola çıkacağım için hepsini en geç çarşamba akşamına kadar halletmem lazım
ne gycegıme gelınce valla cok sık dkny den aldgm bı pantolonm var zayfken almstm 1-2 defa gydkten sonra kılo aldm gyemedm uzun bı sure onlar artık olur kıvama geldı gıyebılıorm rahat rahat böyle tatlı bi yeşili var ayagıma siyah mum topuk deri çizme üstüme ne gysem bılemedm sıyah degaje yaka kazakmı alıp gysem dedm yoksa krem rrengı kazagm var onumu gysem dıe dusunuorum onun ustune sıyah dızlere kadar kaban ellerıme derı eldıven şık bir atkım var sıyah bıde bere bide deri cantam var böyle simsiyah görünüorum ama pantolon güzel bir kontras saglıcak dıe dusundum sizce nasıl
bende salı carsamba halledıcem ıslerımı sadece persembe sabahı kısısel temzlıgımı yapıp dus alıcam o da en fazla yarm saat surer kurulanır gynır cıkarım yanı sabah 6 da kalkmaı dusunuorum rahat rahat hazrlanayım dıe 9 da da evden cıkarım 11 gibi havalımannda olurum hem trafıgede fazla yakalanmam babişten arabayı istedim cocukcagızın valızı var otobusle yorulmasn die
hayal edince çok karizmatik geldi bana
zaten o gece kesin uyuyamayız heyecandannn
hoşgeldin canım face de ki benimKısa bir uyku molasından sonra yine beenn
uyku demısken uykum geldi yaaaa nena yatar şafak atar diyim bari
hoşgeldin canım face de ki benim
iyi geceler canım
hoşgeldin canım face de ki benim
iyi geceler canım
selaaaaaaaam
selam canım hoşgeldinn
Sevgilim aradı akşam pazartesi gelecek olan 349lar bugün gelmişler
Pek bi neşeliydi onları görünce çıkacağımı anladım dedi.
Pazartesiden itibaren de nöbetten düşüyorlarmış.
ne güzel canım ya bizimkilerin torunları geçen pazar geldi ama hala nöbet tutmaya başlamadılar önce atış yapmaları gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?